57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • ZTM
    Kb. 2009 jan. 1. 00:00:01 de olyan gépigénye lesz hogy a gépeden nem indul!):
  • NH G240
    az ilyent nem lehet javítani v senki se tudja a megoldást
  • nandorb
    KB. mikor fogod most mar befogni a szadat???
  • krisz267
    és kb mikor lesz gras mod
  • NH G240
    ez kérdés v kijelentés
  • Lack
    Tényleg? Nekem nem úgy tűnik.
  • krisz267
    http://www.landwirtschafts-simulator.de/addon.php ezt lehlehet tölteni
  • Lack
    Német fórumon találtam a képeket, még nem tölthető le, de jól néz ki. Jobb lenne ezzel bálát rakodni.

• quados19
    dupla de 2 tengelyes is jó csak az a baj hogy nem minjának van poziciója és nekem arol fogalmam sincs milyen poziciot kell megadni
  • NH G240
    mien pótkocsi
  • quados19
    most is csak a kettő vágoasztalt rakja be evileg a class mappába kell hogy legyen nem
    ja mega potkocsival is van egy kis gond ha berakom akkor eltünik az összes gép ilyenkor mia teendő
  • joci14
    webforditással ezt, de aki ebből megérti az tud valamit: Jelentette ki a közelgő napokban letöltésért az Addon. Új jellemzőkön felül mint lenyíró fű és silótakarmány a kerti meghajtóban a közösség szeretné megmenteni a járművek pozícióit. Reméljük, hogy hozzáadjuk a váró időt a mezőgazdaság számára hogy rövidítsük meg Simulator 2009.
  • kitt2000
    Valaki leforditaná hogy mit irnak róla ezen az oldalon!
  • kitt2000
    http://www.landwirtschafts-simulator.de/addon.php
    Szerintem ebbe nem lesz rét mod ez szerint csak a következö 2009 verzióba!!!!!!
  • NH G240
    a pozíciónál írja hogy hol kell lennie az .xml-nek ha nincs olyan mappa csinálj egyet az .xml szerint
  • quados19
    köszönöm a segitséget egy részét sikerült berakni de a class kombájt csak a vágóasztalt abból 2 is hogy lehet magát a gépet berakni követtem a readme fájlba leirtakat és nem rakja bele
  • NH G240
    Ezt írja: Az adott fájl nem létezik. Valószínűleg a tulajdonosa már törölte rendszerünkből.
  • laci2580
    Rábahangok:http://data.hu/get/362951/.html
  • NH G240
    http://tvrip.try.hu/landwircsaft
  • LALI PETERD
    amúgy ez a landwirtschafts simulator nagyon ott van a toppon
  • LALI PETERD
    HALLOD NEKED MEGVAN EZ A JÁTÉK????HA MEG MOND MÁR MEG HONNAN TÖLTÖTTED LE !!THX
  • Peugeot08
    http://www.simtractor.pl/printview.php?t=97&start=0%20-%20247k
    Ezen az oldalon találtam egy NH kombájnt, igaz simtractoros, de nem tudná valaki betenni a játékba? THX.
  • LALI PETERD
    VALAKI MONDJA MEG PLS HONNAN LEHET LETÖLTENI EZT A FASZA JÁTÉKOT!!!THX
  • Peugeot08
    nem tudna valaki adni egy John Deere vágóasztalt vagy skint
  • LALI PETERD
    HY PLS VALAKI MEGMONDANÁ HOGY A LANDWIRTSCHAFTS SIMULATOR 2008 -OT HONNAN LEHETNE LETÖLTENI!!! THX
  • NH G240
    ha jól tudom akkor ez még nics kész
  • NH G240
    1. elolvasod a readme-t (ha van)
    2. az itt írt pozícióban benne van hogy hol kell lennie az .xml-nek és a többi fájlnak (csak az .xml-t írja de a többit is abba a mappába kell másolni)
    PL: <vehicle filename="data/vehicles/steerable/NH/New Holland.xml" xPosition="180" yOffset="0.5" zPosition="200" yRotation="180"/>
    vagy még előtte leírják hova kell másolni a fájlokat
    3. ha bemásoltad a fájlokat, megnyitod a carrervehicles.xml-t
    4. az utolsó sorban a sor elejére teszed a kurzort és ENTERT ütsz
    5. az üres sorba bemásolod a pozíciót és elmented

lehet kicsit szájbarágós, de ha pontosan úgy csinálod ahogy leírtam nem lesz gond vele
  • ZTM
    (A franc valami nem sikerült az előbb) erről a trakiról van szó
  • ZTM
    Kérem hogy az illetékes legyen szíves nekem belinkelni ezt a remekművet pls
    előre is köszi
  • quados19
    sziasztok
    Valaki segitsen hogy kell berakni gépeket és eszközöket a játékba mert nekem nagyon nem sikerült megvalósítani aFAQ olvastam éls nem értem mit hova kell másolni főleg a poziciokat
  • NH G240
    Úgy látszik a kérdésem süket fülekre talált
  • csabi22213
    léccives
  • csabi22213
    pls...
  • ZTM
    Remélem a rét mód után a multi jön!
  • csabi22213
    esetleg valaki msn-en felvenni?
    pls..segitsetek
  • csabi22213
    hello
    léccives valaki segitsen nekem, csak annyiro van szo hogy valaki mondja el hogy hogyan kell gépeket alakitani illetve csinálni
    pls...elöre is ..THX..
  • Martinez01
    hy vki belinkelné vagy feltöltené valahova a k-farmot?mert visszakerestem és már bevolt linkelve csak azt írja ki a data.hu hogy a fájl gazdája már letörölte
  • pecspapi
    írjátok be egy szótárba
  • Flúgos
    Valaki nem tudna csinálni vontatott talajművelő eszközöket?
    Pl.:tárcs, kultivátor stb.....
  • Muthig
    Nem erre gondoltam, de azért köszi, ez se rossz. Amire én gondoltam az kék és nagy recés kereke van, olyasmi mint a pótkocsinak, ami alapból bent van, ha jól emlékszem.