57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#5299 Ls2009 remélem lesz benne multiplayer. -
#5298 honnan töltötted le a játékot??
lehet hogy a játék alapból rossz
ezt próbáld:vmelyik haverodnak vidd el a te verziójú játékodat és nézd meg hogy ott is csinálja e?Vagy ha van rá módod rakj egy másik vinyót a gépedbe és azon próbáld.ne futtassál semmilyen progit miközben játszol a vírusirtót kapcsold ki arra az időre.Sajna ennél többet nem tudok segíteni de ha vmi ezzel kapcsolatos megoldást találok szólok !! -
#5297 Nem akarok sürgetni senkit, de mikor lesz rábánk, ha már meg lett igérve a 4982-dik hozzászólásnál? -
krisz267 #5296 várom a grass modot -
mifku #5295 De azis jólenne nem ?Kíváncsi vagyok milyen lessz az Ls2009. -
Lack #5294 Az oldalon, az utolsó mondatban valami olyasmit írnak, hogy remélik, hogy a Grassland kiegészítő csökkenti a várakozási időt amíg a LS 2009 elkészül. Vagy ilyesmi. (Angolos vagyok) Lehetséges, hogy nemsoká letölthető lesz a Grassland?
A képet nézve a kiegészítő alapját egy fűkasza, valamint a levágott füvet (lucernát) begyűjteni képes pótkocsi alkotja majd. Ez csak sejtés. -
#5293 hy laptopon nem mukszik a homlokrakodo mert ott nincs num 1 , num2 stb !!!mit tudok ellene csinálni ????ha valaki tud segithetne mert nem tom hol lehet a gombóokat át szerkeszteni vagy valami:S kösz i -
mifku #5292 Ezt nézzétek meg:http://www.landwirtschafts-simulator.de/addon.php -
sarki5 #5291 nagyon is ügyes:)) -
sarki5 #5290 Kata is ügyes:):):) -
crossfighter #5289 K-farm a speedyshare-en:
part1part2
part3
A data.hu-ról mindent letöröltek. Semmi nem múködik. -
Lack #5288 Kössz a kombájn linkjét ! -
#5287 Kösz a segítséget, de ezzel a módszerrel próbálkoztam máma már legalább 3X és még mindig fennálll a hiba. -
#5286 Letöltése innen -
#5285 New-Holland TX34 képe -
#5284 -
#5283 Akassz utána 40tonnát és máris nem lesz olyan fürge. -
#5282 nekem inkább csökkenteni kéne mert az ursus c360 simán elhúzza a 20tonnát
(emelkedőn felfelé és nem lefelé(: -
#5281 Tegyél bele chip tuningot. -
#5280 (na most jó a kép)hát elég randa konkrétan nem tom mi okozza
de próbáld:
1.az egész játékot töröld le és a beletett modokat is és tedd fel újra az ls2008 játékot de modot ne ezután indísd el a játékot
2. ha az 1. lépés segített és fut a játék rendesen akkor lehet hogy mod okozza vagy nem jó a mod vagy te rontottál el vmit
most csak ennyit tudok segíteni írj vissza (legközelebb holnap reggel tudok segíteni ha nem sikerült) -
#5279 vki tudja hogy lehet a gépeknek több lóerőt adni ? -
quados19 #5278 Kordinátákat tudnátok irni az lenne jó ha mindegyiket leirnátok mert össze vissza vannak a gépek eszközök
köszönöm
mega kombájt is valahogy bekéne rakni
-
quados19 #5277 SIKERÜLT A PERMETEWZŐT MEGOLDANI -
#5276 Próbáld TAB-bal!
Ha nem sikerül akkor nem tom mi a baj. -
#5275 permetező karjainak ki hajtása: O P Ő behajtásnál u.azok
emelés/süllyesztés: k/m -
lewyland #5274 mér van hogy nem tok beszálni a gépbe???
-
itt van a kép mégegyszer hátha jó
de mindent úgy csináltam ahogy leírtad úgyhogy nemtom mi volt a baj -
#5272 figyu szerintem nem jól csinálsz valamit a kép beszúrásánál mert én csak 1 piros x-et látok
1.www.kepfeltolto.hu ide tölds fel a képet
2. így kapsz 1 !!!DIREKT LINKET!!!(is)
3.ezt másold a KÉP BESZÚRÁSA opcióba
és kész -
quados19 #5271 összecsukható permezető/fehér puttonyos)
eső képen ami van -
#5270 quados19-nek ment -
#5269 melyik vegyszerezőt -
#5268 igen töröld ki ezt: <type name="trailer" className="Trailer" filename="data/scripts/vehicles/trailer.lua"/>
és írd a helyére ezt: <type name="trailer" className="Trailer01" filename="data/scripts/vehicles/Trailer01.lua"/> -
quados19 #5267 a duplapotkocsis módnál azt irják hogy cseréljük le a
<type name="trailer" className="Trailer" filename="data/scripts/vehicles/trailer.lua"/>
és cseréljük le erre:
<type name="trailer" className="Trailer01" filename="data/scripts/vehicles/Trailer01.lua"/>
ez azt jelenti hogy az eredetit töröljük ki -
Ez a hiba és emiatt max 10-15 percet tudok játszani mer' folyton kilép.
Ha tudsz segíteni v ismersz olyant aki tudja rá a megoldást (nem win reinstall)
akkor pls írd meg. -
quados19 #5265 potkocsit hogy kell berakni a játékba
-
quados19 #5264 miért nem lehet kinyitni a vegyszerezőt -
#5263 Hello Lack!Ez a mod nekem nem müködik.De miért pedig mindent bemásolok ahova kell és mégsem jo.Hibát ir ki és ki is lép mikor elinditom a elinditanám a játékot.Ha tudsz segitsmár.Elöre is köszönöm!!! -
#5262 használd a VÁLASZ ERRE gombot hogy tudjam kinek írod -
#5261 !!ha tudsz tegyél fel képet a hibádról vagy legalább magyarázd el!! -
krisz267 #5260 de