57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#5579 Konkrétan nem rád céloztam, úgy általánosságban írtam. Én folyamatosan nézem a fórumot és elég idegesítő a sok értelmetlen, átgondolatlan, felesleges hsz. -
#5578 ha rám célzol nekem nem állt feljebb csak tetszett és nem lett jó ezért írtam **** ilyet amúgy meg bocs hogy nem olvastam vissza -
#5577 Kösz -
#5576 megnéztem a hengert szerencsémre jól működik gratulálok -
#5575 Linkeld már be a xeriont.
Előre is köszi. -
#5574 Fel nem tudom fogni, hogy egyesek miért kérdeznek meg észnélkül olyan dolgokat, amelyekről néhány hsz-al viszább volt szó. Ráadásul, ha valaki ezek után elküldi őket érdekes helyekre, akkor még nekik áll feljebb. Akit érdekel a játék, igazán megtehetne annyit, hogy nyomon követi a fórumon megosztott tapasztalatokat és akkor nem lenne 10-ből 5-6 teljesen felesleges, a topik színvonalát rontó hsz. -
#5573 köszi -
#5572 http://data.hu/get/369030/tomorito_henger.rar.html -
#5571 óóóóó hogy b**** meg -
#5570 hát erre panaszkodtak egy páran, de nekem jó, nemtom mi lehet a gond -
#5569 azt megtudná nekem mondani vki hogy miért van az, hogy beteszem a dominátort meg is jelenik csak tiszta fehér az egész gép de az asztal színe megvan -
JD4650 #5568 nem tudom legalábbis daneszka azt mondta ő itt a kemény legalábbis azt hioszi. Én nem szarakodok vele. Majd a németek berakják -
Fasza! Működik rendesen!!! Mindjárt feldobom a data.hu-ra. -
#5566 JD te nem tod úgy megcsinálni hogy ezt a modelt kicseréled a sajátodra? vagy valahogy hogy a tiéddel tudjunk menni mert ez elég gagyi lett -
#5565 az egészet -
#5564 kösz -
#5563 Azt nem mondtam el (mivel még csak teszelem) hogy amikor beraktam a játékba az lefagyott alkalmazáshibával. Úgyhogy még mindig próbálkozok.
Hogy forogjon az összes kerék nem a duplicate-tel hanem másolás-> beillesztéssel kell csinálni. A tengelyt egyszerűen megnyújtottam és helyreigazítottam. -
#5562 De mit küldjek át priviben? -
#5561 Na megvan a megoldás a Dominátorra:D
ezt fájlt méretezzétek át: Dominator_1_diffuse.png
az új méret 1024*1024 legyen!
nekem így működik! -
#5560 küld át privibe és megpróbálok vmit -
#5559 Sziaztok!A segitségeteket kérném!Van a hw1 forgozsámolyos pot,és az nekem elöl dupla tengelyes.Hogy lehetne azt ugy megcsinálni hogy ne legyen duplatengelyes?Segitségeteket elöre is köszönöm!!! -
#5558 NH G240 hogy tudtad a tömörítőt úgy megcsinálni hogy forogjon az összes kerék??Én megcsináltam a claas adapterhordozójára de csak a 4 kerék forgott.És hogy tudtad meghosszabbítani a tengelyt -
#5557 kösz -
#5556 ha sikerül küldjél még neki modelleket hátha beteszi:D
gondolok pl. a rábára=) -
JD4650 #5555 Na elküldtem annak a gyereknek a dominátort aki csinálta a 108-ast. Remélem beteszi és nem úgy fogja fel a dolgot hogy az övé szar :D:D -
#5554 Köszi!!!!!!!! -
#5553 Hopp ezt elkúrtam! A link nem a xerioné hanem a pótkocsié. Elnézést mindenkitől. -
#5552 Innen: http://uploaded.to/?id=shtqzt -
#5551 ha vki szerez igazi dominátor hangot, szívesen berakom:D -
#5550 Ezt a xeriont honnan lehet letölteni?????? -
Új töltőképernyő -
#5548 bízok benne én is! nálam johnynál is ez volt a hiba:S -
JD4650 #5547 asszem holnap lesz egy új skin. Az remélhetőleg más dds lesz -
-
#5545 Egy lengyel oldalon volt egy link, de arról az oldalról letörölték. -
#5544 vki tud vmi gyógymódot a dominátorhoz? -
#5543 a zetor skin packot ha nem tudjátok belinkelni akkor küldjétek priviben vagy írjatok 1 helyet ahonnan letölthetem pls -
#5542 Még nekem is -
#5541 köszönöm(az előzőt is neked akartam) -
#5540 köszönöm (még várnom kell)