57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • ZTM
    minek az IFA egy traktorszimulátorba
    inkább egy CSEPEL
  • ZTM
    milyen progival tudok modelleket készíteni amit aztán a GIANTS Editorba rakok???pls segítsetek
  • krisz267
    ifát ki csinál
  • 6milan6
    Nincsenek nagy igényeid. Nekem is megadta magát a vinyó a gépemben, elveszett kb. ~400 Gb adat, többek közt az összes LS cuccom, mégsem síránkozok.
  • Lack
    Nagyon naív vagy, ha azt hiszed, hogy csak a Te kedvedért televágjuk (szétcsesszük) a topikot mindenféle linkekkel. Sajnálatos ami történt, de Te is tudsz keresgélni, vannak a FAQ-ban linkek is. Sőt a topikba már eddig is rengeteg link lett beszúrva, csakhát vissza kellene olvasni, ami ugye sokaknak nem megy. Azért próbáld meg.
  • sarki5
    de most öszintén nem igazam van?
  • landwir
    hy all valaki betudnárakni az összeslinket mert én hülye nem mentettem le és összeomlot gép és elveszett az összes elörei köszönöm
  • Lack
    Én a játék készítőinek a grassland-jét várom nagyon. Fűkasza + hamster, jó lesz.
  • 6milan6
    Az a baj, azzal sem érnél el semmit, mert nem esne le neki miért kapta.
  • lippet
    Lenne pár ember, akire ráférne egy bann:D
  • sarki5
    hallod krisz267!Te tényleg ekkora paraszt vagy,vagy valaki segit?????Mert ekkora önzöséget mint amekkora benned........Neked mindenki válaszoljon mert ha nem akkor lázadsz.....De ha téged kérdeznek akkor baszol válaszolni........Gondolkodj már el ezen légyszives.......
  • ZTM
    idézem:Kb. 2009 jan. 1. 00:00:01 de olyan gépigénye lesz hogy a gépeden nem indul!
  • claaslexion
    na jó csak vicceltem! amugy a videó alapján nem is nagyon érdekel
    ellenmben a az ifa az már izgalmasabb!
  • claaslexion
    psycho!! mikor lessz kész a grass mod??
  • 6milan6
    Még kérdezze meg valaki...
  • krisz267
    psycho mior lesz kész a grass mod
  • ZTM
    én vmi üttőssebbet vártam és a fű kinézetét tekintve lehetne repcearató mód
  • sarki5
    hát tleg nem a legjobb.
  • 6milan6
    ...ha ilyen marad, remélem soha.
  • sarki5
    nem tudod hogy kb mikor adják ki milán?:)
  • sarki5
    ezt már egyik nap irtam én is krisz:DDDD

te is megcsináltad a rába steigert???
  • 6milan6
    Grassmod videó
  • krisz267
    ifát kéne csináni
  • sarki5
    Copy=Másolás
    Paste=Beillesztés
  • ZTM
    lehetséges! hogy tudod másolni és beilleszteni
    mit jelent a Paste??
  • NH G240
    itt a fendt: http://data.hu/get/369445/614LSA_Lader.i3d.html
  • tellerlacika
    nekem sikerült megcsinálni a dominatort a színeken is változtattam állítottam kontrasztot hogy szebb legyen
  • ZTM
    a dominator nálam jól működik van szine is meg minden
  • NH G240
    Köszi.
    Úgy meg lehet csinálni hogy pl: a homlokrakodós fendtről át akarod rakni a homlokrakodót a xerionra akkor kijelölöd a homlokrakodót másolás->beillesztés
    majd Edit-->Cut. Kitörlöd a fendet majd ismét Edit csak most Paste. Most elméletileg valahova beillesztette a homlokrakodót amit csak helyre kell igazítani és elvileg meg is vagy.
  • KIS PUTYU
    jó csak nekem fehér az egész!!!!
  • bandras87
    feltöltenéd így a trakit
    köszi
  • ZTM
    a GIANTS Editorban van egy import funkcio
    zzel pl.:a giantsal megnyittottál 1 i3Dt és ezzel a funkcióval még egyet megnyithatsz és 1 giantsban látod mind kettőt namost az áthelyezést az áthelyezni kívánt tárgy mozgatásával szoktam (de ha tudsz jobb módszert halgatom)de a probléma hogy mikor belerakom a játékba 1.gépbe illesztett cuccok eltűnnek a 2.géppel eggyütt.bocs ha ne érthetó nem tudok olyan jól fogalmazi.de ha vmi kérdésed van írj
  • NH G240

Kicsit előrébb hoztam a rakodót.
  • diggitydave
    NEW CLAAS JAGUAR 950-980 SERIES FORAGE HARVESTER 2008 SUPER!
    http://www.youtube.com/watch?v=MqDQjpdm98I&feature=related
  • lippet
    Hát télleg elég rusnya a dominátor:S
  • NH G240
    Hogyan illeszted be a cuccokat az 1. gépről a 2. gépre???
  • tellerlacika
    rájöttem társítottam microsof office picture managerrel de beírom az egyéni szélesség és magassághoz hogy 1024x1024 alul az új méretnél meg csak 636x1024 ír ki. ilyenkor mivan?
  • tellerlacika
    bocs a kérdésért de azt megtudná vki mondani nekem hogy hogy kell átméretezni egy képet?
  • DJKonya
    6milan6 hozzászólására ittvan a példa

olvassál már vissza bakker vagy nézd meg a FAQ-t nem dísznek van, de ez már millió embernek el lett mondva......
    nehogy belinkelje valaki!
  • NH G240
    A xeriont nem tudom belinkelni mert ezt valószínűleg még csak a németeknél adták ki (vagy még ki se adták mert dolgoznak még rajta vagy mit tudom én).
    Esetleg megpróbálhatok csinálni egyet de em ígérek semmit.