57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#5619 minek az IFA egy traktorszimulátorba
inkább egy CSEPEL -
#5618 milyen progival tudok modelleket készíteni amit aztán a GIANTS Editorba rakok???pls segítsetek -
krisz267 #5617 ifát ki csinál -
#5616 Nincsenek nagy igényeid. Nekem is megadta magát a vinyó a gépemben, elveszett kb. ~400 Gb adat, többek közt az összes LS cuccom, mégsem síránkozok. -
Lack #5615 Nagyon naív vagy, ha azt hiszed, hogy csak a Te kedvedért televágjuk (szétcsesszük) a topikot mindenféle linkekkel. Sajnálatos ami történt, de Te is tudsz keresgélni, vannak a FAQ-ban linkek is. Sőt a topikba már eddig is rengeteg link lett beszúrva, csakhát vissza kellene olvasni, ami ugye sokaknak nem megy. Azért próbáld meg. -
sarki5 #5614 de most öszintén nem igazam van?
-
landwir #5613 hy all valaki betudnárakni az összeslinket mert én hülye nem mentettem le és összeomlot gép és elveszett az összes elörei köszönöm -
Lack #5612 Én a játék készítőinek a grassland-jét várom nagyon. Fűkasza + hamster, jó lesz. -
#5611 Az a baj, azzal sem érnél el semmit, mert nem esne le neki miért kapta. -
#5610 Lenne pár ember, akire ráférne egy bann:D -
sarki5 #5609 hallod krisz267!Te tényleg ekkora paraszt vagy,vagy valaki segit?????Mert ekkora önzöséget mint amekkora benned........Neked mindenki válaszoljon mert ha nem akkor lázadsz.....De ha téged kérdeznek akkor baszol válaszolni........Gondolkodj már el ezen légyszives....... -
#5608 idézem:Kb. 2009 jan. 1. 00:00:01 de olyan gépigénye lesz hogy a gépeden nem indul! -
#5607 na jó csak vicceltem! amugy a videó alapján nem is nagyon érdekel
ellenmben a az ifa az már izgalmasabb! -
#5606 psycho!! mikor lessz kész a grass mod?? -
#5605 Még kérdezze meg valaki... -
krisz267 #5604 psycho mior lesz kész a grass mod -
#5603 én vmi üttőssebbet vártam és a fű kinézetét tekintve lehetne repcearató mód -
sarki5 #5602 hát tleg nem a legjobb. -
#5601 ...ha ilyen marad, remélem soha. -
sarki5 #5600 nem tudod hogy kb mikor adják ki milán?:) -
sarki5 #5599 ezt már egyik nap irtam én is krisz:DDDD
te is megcsináltad a rába steigert???
-
#5598 Grassmod videó -
krisz267 #5597 ifát kéne csináni -
sarki5 #5596 Copy=Másolás
Paste=Beillesztés -
#5595 lehetséges! hogy tudod másolni és beilleszteni
mit jelent a Paste?? -
#5594 itt a fendt: http://data.hu/get/369445/614LSA_Lader.i3d.html -
#5593 nekem sikerült megcsinálni a dominatort a színeken is változtattam állítottam kontrasztot hogy szebb legyen -
#5592 a dominator nálam jól működik van szine is meg minden -
#5591 Köszi.
Úgy meg lehet csinálni hogy pl: a homlokrakodós fendtről át akarod rakni a homlokrakodót a xerionra akkor kijelölöd a homlokrakodót másolás->beillesztés
majd Edit-->Cut. Kitörlöd a fendet majd ismét Edit csak most Paste. Most elméletileg valahova beillesztette a homlokrakodót amit csak helyre kell igazítani és elvileg meg is vagy. -
#5590 jó csak nekem fehér az egész!!!! -
bandras87 #5589 feltöltenéd így a trakit
köszi -
#5588 a GIANTS Editorban van egy import funkcio
zzel pl.:a giantsal megnyittottál 1 i3Dt és ezzel a funkcióval még egyet megnyithatsz és 1 giantsban látod mind kettőt namost az áthelyezést az áthelyezni kívánt tárgy mozgatásával szoktam (de ha tudsz jobb módszert halgatom)de a probléma hogy mikor belerakom a játékba 1.gépbe illesztett cuccok eltűnnek a 2.géppel eggyütt.bocs ha ne érthetó nem tudok olyan jól fogalmazi.de ha vmi kérdésed van írj -
Kicsit előrébb hoztam a rakodót. -
#5586 NEW CLAAS JAGUAR 950-980 SERIES FORAGE HARVESTER 2008 SUPER!
http://www.youtube.com/watch?v=MqDQjpdm98I&feature=related -
#5585 Hát télleg elég rusnya a dominátor:S
-
#5584 Hogyan illeszted be a cuccokat az 1. gépről a 2. gépre??? -
#5583 rájöttem társítottam microsof office picture managerrel de beírom az egyéni szélesség és magassághoz hogy 1024x1024 alul az új méretnél meg csak 636x1024 ír ki. ilyenkor mivan? -
#5582 bocs a kérdésért de azt megtudná vki mondani nekem hogy hogy kell átméretezni egy képet? -
#5581 6milan6 hozzászólására ittvan a példa
olvassál már vissza bakker vagy nézd meg a FAQ-t nem dísznek van, de ez már millió embernek el lett mondva......
nehogy belinkelje valaki! -
#5580 A xeriont nem tudom belinkelni mert ezt valószínűleg még csak a németeknél adták ki (vagy még ki se adták mert dolgoznak még rajta vagy mit tudom én).
Esetleg megpróbálhatok csinálni egyet de em ígérek semmit.