57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
Lack #5739 Milyen programmal készült az MTZ, és ki csinálta? -
#5738 valaki leírná pontosan hogy hogyan kell meggnyújtani a tárgyakat a GIANTSban mert nekem nem megy pls nagyon fontos pls
előre is köszönöm
-
#5737 én meg majd megpróbálom, hogy a magtartályt felrakom xerionra, s utánna a csoroszlyákat:D -
#5736 valahogy meg kéne oldani hogy be lehessen rankni a játékba, meg azt hogy a tengejt lehessen le föl engedni mint az igazi ilyen vetőgépeknél meg tárcsáknál stb -
#5735 én is próbáltam ilyet csinálni:elől rövidtárcsa utánna kombinátor majd vetőgép és tömörítő kerekek de ha a vontatást választom az egész úton vetni fog így a tárcsát előbre raktam mint a vonószem és így az egészet felemeli a trakesz
de mikor betettem a játékba hibát írt ki sajna le kellett törülni de már készül az új -
krisz267 #5734 ijet kell csináni -
krisz267 #5733 mikfu ez hogy álll -
krisz267 #5732 falak ifog ifát csináni -
krisz267 #5731 ifát unigmonbol ,ás hang meg ifa plato tuti lenne -
farmergyuluss #5730 nem rossz,nem rossz majdnem olyan,mint valami Lemken cuccos. az alváza mondjuk egy Gigant eszközhrdozó,a vetőgép meg egy Solitair így is nagyon zsííír,de a legfrankóbb úgy lenne,ha a két szélső vetőgépet fel lehetne emelni oldalra. de gondolom hogy ezt nem egyszerű megvalósítani,nem is mondtam hogy csináld meg -
Flúgos #5729 Na ilyen vontatott münkaeszközök kellenének.
Csak így tovább! -
#5728 ja én meg ehez nem értek:S -
sarki5 #5727 gondolom a vetögép alap adataival probáltad betenni nem? -
#5726 töltésnél kifagy:( és hibát dob ki -
sarki5 #5725 gratulálok nagyon jo munkaés mé nem tudod berakni? -
#5724 ajjj bár be tudnám rakni ezt a játékba
délután csináltam -
sarki5 #5723 szerinted ha a gépigényem ilyen akkor miért akadozik néha a k-farm mod? -
sarki5 #5722 nem is kicsit:)nagyon jo:) -
#5721 de az elkélpzelés jó! dolgozz még Traktorist rajta! -
sarki5 #5720 szerintem biztos hogy nem:D -
Traktorist #5719 Sajna még nem. -
#5718 és ez működik is normálisan?:D -
sarki5 #5717 nincsmit -
Traktorist #5716
Vhogy így kellene! -
Actros #5715 Nagyonszépen köszi -
sarki5 #5714 Milán köszi a segitséget amit priviben adtál:)
-
pecspapi #5713 és a faq-ban is benne van ha jól tudon!!!! -
sarki5 #5712 teljes gamek
De ez volt az utolso!!!!!!!!!!!!!!!!!két napja ezelött linkkeltem be (5387 hozzászolás)Mi lenne ha visszaolvasnál??????????????? -
#5711 HÚZZÁL INNEN!!!!!! OLVASSÁL VISSZA SZEVASSZ!!!!!! -
Actros #5710 Hali a teljes játékot honnan lehet letölteni küldjetek egy linket!!!!!köszi -
pecspapi #5709 szerintem is.ha visszaolvasnál tudnád.én tegnap láttam vagy tegnap elött amikor írta valaki -
pecspapi #5708 kemény.nekem is volt hasonló csak azt a trakira akasztottam és ott az ornál volt kábi a plató eleje -
#5707 Amikor végre eltűnsz innen!!! -
sarki5 #5706 akkor kérd el tölük -
landwir #5705 hy valaki egy linket betudna dobni ide mert kellen nekem az acid-os srácok oldala -
krisz267 #5704 grassland mikor lesz?
-
#5703 jó jó abbahagytam -
#5702 Szerintem egyiket sem kell leszólni. Az alfamodding próbálkozásából is kisülhet még valami jó és nem kell elfelejteni, hogy a scriptekhez nem férnek hozzá ők sem, így mindent szinte az alapoktól kell megírniuk. -
#5701 ok megvan kösz -
#5700 bocs én a az alfamoddingot kommentáltam mert nem tudtam hogy külön van
akkor ennek VANNAK REMÉNYEI IGAZ????