57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
sarki5 #5779 egyet hogyna krisz.......De multkor kérdeztem valamit.......Annyira villogtál hogy csináltál egy rábát.még képet is mutattál.megosztod velünk?És akkor elhisszük hogy te csináltad......mert képet bárki tehet be -
krisz267 #5778 valaki csinájon egy ojan mtz vagy szolni kéne mikfunak egyetértetek?
-
sarki5 #5777 megcsináltam már azt is hogy az alapmodbol kiszedtem minden gépet és csak pár olyat tettem bele ami nekem kell,de akkor meg nem indult el a game mert a hajokürt szolt -
konrad91 #5776 fiuk h lehet megnövelni a lexion 600-asnak a méretét??????
PLS help! -
#5775 A Renault trakiból szerintem jobb mtz lenne:D -
#5774 igen hasonlít de szerintem ő a tetőn kívül alakított rajta még -
#5773 hát szólj egy ügyes modellezőnek:P
-
Lack #5772 Ügyes modellező átalakíthatná MTZ-vé. Még úgy ahogy hasonlítana rá. :) -
#5771 nekem ez van a gaméba, szerintem ez az lessz
-
#5770 szerintem ez a kis W³adymirec csak van rajta egy fülke -
#5769 http://www.servimg.com/image_preview.php?i=12&u=11264075
Ennek a traktornak mi a neve? -
#5768 hát gondolom sok géped van ott (nekem csak 1 Ursus+1 dominator
nameg vető meg 1 pót meg eke+borona ennyi)ezt teheted:
nem kell 4 kombájn elég 1 is traktorból is elég 1 erősebb (Xerion)+1gyengébb
és tán gyorsabb lessz -
Lack #5767 Én az alaptérképet használom. Nem jelent meg a fűkasza mikor beraktam, de a játék belassult tőle. -
sarki5 #5766 ebben igazad van:)Bár én a K-farmot használom és akadozik:((((De miért?:((( -
#5765 ez akkor okozna problémát ha már a grassland addon ba kéne -
#5764 nem tudnád mire használni(csak a játékot lassítaná) -
Lack #5763 Ja nekem sem teszi be. Nem tudom mi a gyík lehet. -
sarki5 #5762 hehe:Dnekem be se tette a kaszát:Dpedig mindent ugy csináltam ahogy az a nagykönyvben le van irva:D -
#5761 az hogy kiszáltál a traktorbol, az az oka másokor ne szálj ki üríts közbe -
#5760 Elvittem a búzát a kikötőbe, leöntöttem, de nem kaptam érte pénzt.
Mi lehet az oka? -
lewyland #5759 hogy lehet azt kurva jobb oldali adatokat vissza hozni abba retkes giants ba??? -
#5758 köszönöm szépen a segítséget -
#5757 kaszalod a buzat meg a csirkeket -
lewyland #5756 meg nézetem a kaszát de amig nincs gras mod mit lehet vele csinálni????? -
#5755 1. kijelölöd amit meg akarsz nyújtani.
2. jobb oldalon az attributes résznél van három sor, mindegyik scale-lel kezdődik
3. ha hosszban akarod nyújtani akkor a scaleX sorban ami van (általában 1 de változó) azt egy nagyobb számra írod át (FONTOS ha nem egy egész értékkel csak féllel akarod megnyújtani akkor mindig pontot kell írni)
Ennyi lenne. -
#5754 lécci valaki segítsen pls -
JD4650 #5753 kasza -
quados19 #5752 sziasztok
A giants editor szerkesztő progit honnan lehet letölteni de a 0.3.1 es kellene mert a 3.2 ben jó mert hibás -
#5751 vigyazz azert mert a kukoricat nemfogod buza vetogeppel vetni meg buza kombajnal aratni hanem kukorica kombajnal -
Gibor #5750 Istenem, már kezdem unni a búzát, sztem neki álok és csinálok kukoricát vagy napraforgót vagy nemtom... -
Mezőgazdász #5749 Hello!
Peti vagyok.
Ti nagyon profik vagytok.
Leírjátok hogy melyik oldalakról szerzitek a gépeket(némelyiket)???
-
#5748 na ide figyelj!! szépen beírod a böngészősávba ezt: http://www.google.hu
ott pedig a keresőbe beírod ezt: Giants Editor és megkeresed!!!! értve?? -
atti59 #5747 lécci valaki rakja fel az progit amivel szerkesztitek a gépeket
köszi -
#5746 légyszi segítsetek -
#5745 Félig függesztett munkaeszközökhöz új scriptet kéne írni hogy lehessen kiemelni/lesüllyeszteni, nem? -
#5744 kivételesen egyet kell értenem veled -
krisz267 #5743 és mért nincs link -
#5742 Én igen -
krisz267 #5741 mikfu csinálta
csak nem tom késze és ha kész jó lenne link egyet értetek? -
#5740 szerintem ac3d vagy vmi ilyesmi mert már láttam a fórumon