57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
offroados #6779 Én már régóta olvasom ezt a fórumot,de nem értem miért kell ilyen bunkó ,
tahónak lenni egyes emberkéknek !
Ti is voltatok kezdők ,nem mindenki tud mindent ,hogy és hogyan lehet a cuccokat bepakolni a játékba ! És ha nem esik nehezetekre, akkor segítsétek azokat ,akik nem tudják ! -
#6778 hali ha meg lehetne oldani hogy a K700 as traki csuklos legyen szerintem elég nagy szenzácio is lehetne de ez csak egy ötlet én nem tudnám meg csinálni csak érdeklödöm hogy lehet e egyátalán :D amugy meg kibeb..........ot jo lenne ha az a kép lenne a banner nekem naon tetszik:D -
#6777 van itt valaki????:)
-
tapper #6776 Lack szerintem ez a banner tökéeletes lenne jól néz ki grat ;) !!! -
tapper #6775 igaz mert nállunk is áll 1 ;) -
Lack #6774 Mit szólnátok hozzá, ha az alábbi kép lenne a banner?
-
#6773 Átalakítottam a New Holland és a Claas vágóasztalt!
Kiszélesítettem kb. 16m-esek lettek + megcsináltam, hogy működjön Autopilot moddal
Akinek kell itt a link:
Claascutter.zip
NewHollandcutter.zip -
valaki9191 #6772 bocsi, igazad van már megtaláltam, csak amikor áttnéztem nem találtam azon az oldalon de azóta meglett -
#6771 tud valaki valamit a kukorica mod ról??
-
#6770 Igazad van de majd gondolom lessz bálázo valamikor -
#6769 hali!!
pályát mivel tudok szerkezteni?? -
#6768 Egyet nem értek miért kell vkinek 20méteres vágóasztal meg ilyen baromságok?Miért nem csinál egy 120métereset és tesz be autopilotot meg egy kerekes tankhajóval hordaná!?Meg tesz be egy 100as ekét aminek az első feje már kiérne az utolsó meg kezdene épp szántan.. -
Lack #6767 Örülj annak ami van, ne legyél telhetetlen. -
#6766 Hát ha ez a a rét mod az szép aszthitem legaláb bálázni is lehet -
quados19 #6765 hát nem tudom mindent úgy csináltam ahogy le van írva
-
quados19 #6764 inputBinding.xml ezt hova kell másolni mert szerintem ez lehet a gond mert a többi jó helyen van -
Lack #6763 Azért mert ha elkerülte volna a figyelmedet, van egy inputBinding.xml fájl is a csomagban, amit be kell másolni a játék data mappájába. Felül kell írni vele a régit.
-
szabi34 #6762 http://pl.youtube.com/watch?v=X8p_04gYZiU
itt milyen a búza textúrája? -
szabi34 #6761 Na most már jó a kasza. -
#6760 A Grassland a rét mod?Mert én aszt halotam hogy a rét modban lessz bálázo is. -
Jocex #6759 Hello, sziasztok az miért van hogy amikor elindítom a játékot csak fekete hátteret ad ki semmi mást.... :S plzz írjátok le előre is köszy -
szabi34 #6758 nekem elindul de ahogy ráakasztok lefagy a játék. ez mért lehet? -
Lack #6757 Fogadjunk, hogy nem másoltatok be mindent, ahová kellett volna. -
atti59 #6756 Az új kaszánál nekem is kurt szól, de azért próbálkozom -
Bazsi13 #6755 Hu, mégegy kérdés, hogy lehet egy traktor tulajdonságát megváltoztatni, h mien erős!gyors legyen?a sorokat másoljátok be amit át kell irni. köszi -
Bazsi13 #6754 Hali, egy összeszedetteb lucerna mód után érdeklődnék, és hogy hogy lehet a google SketchUp al, gépeket csinálni? Valaki nem tudna csinálni egy vontató rudat? ami az egyik trakesz elejére, és a másik hátuljára akasztható.sztem Zsir lenne. köszi előre is -
JD4650 #6753 De miért az IKR-től amikor az AXIÁL forgalmazza?:D:D A NH-ra tegyél IKR-est:) -
bohus16 #6752 AZ OLDALAK SZAMA 80-ON FELUL VAN...KOSZONOM A SEGITSEGET...RENDESEK VAGYTOK -
quados19 #6751 és a többit is oda másoltam ahova kellet de a inputBinding.xml nem tudom hova kell másolni -
quados19 #6750 Hát nem tudom én úgy másoltam a hogy a leírásban van
pl a vehicles >tools ba lévő fájlokat a data >vehicles >tools mappába másoltam -
Lack #6749 Korábban már leírták, olvass vissza. Ne várjátok, hogy minden új kérdésnél újra leírjuk a válaszokat. Ez egy fórum, nem tudakozó. -
#6748 nehéz az ékezetes bindekez lenyomni mi? -
bohus16 #6747 HELLO VALAKI MONDJA MAR MEG H HOL LEHET A GOND HA JATEK BETOLTESE UTAN EGY GEP SINCS A JATEKBA...VALASZT KÖSZÖNÖM -
valaki9191 #6746 Lack letudnád írni, hogy a mentés után bekerült eszközöket hogy tudom aktiválni abba a mentésbe is
hogy ne csak egy új játéknál legyenek bennee?
köszi előreis -
Lack #6745 Hát a gond nálad van mert nálam rendesen működik. rosszul csináltál valamit a berakáskor -
Most hozattam Bábolnáról. -
quados19 #6743 hát van egy kis gond a kaszával valamiért a töltéskor hajókűr szól -
quados19 #6742 Sziasztok
Miért van az hogy beraktam a homokrakodót és nem ül be a gépbe és csak a 2. savgamenél vannak bent amit utólag raktam be a választ előre is köszi -
Lack #6741 Szétnyithatós frontkasza, úgy is képes vágni, hogy vágáskor rendet képez. LETÖLTÉS
-
szabi34 #6740 Modell 100%
Script 98%
még mindig ezt írják