57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • JD4650
    na erre mosmár nem mondok semmit. TE TÉLLEG ENNYIRE HÜLYE VAGY???
  • CoD23
    Photoshop CS2, CS3
  • CoD23
    tessék a Claas Lexion 600
  • Daneszka
    Nagyon is jó ez,nem kell másik! Amúgy ezzel a Paint-el nem érdemes csinálni skineket,mert elég gyenge felbontásban ment:S Nem tudsz egy jó szerkesztőt,amivel lehet szerkeszteni+képet is lehet beilleszteni?:)
  • ATOMJANIKA
    © JD4650 belinkeled a new Hollandot és a John deree-t?
  • CoD23
    Axiál felirat:D
  • JD4650
    mind2 mod lengyel. A JD még el is megy, de a NH... Nem valami jó élet biztosítás őket bepakolni:)

• Jocex
    utánna ha meg kicsit olyat írok itt ugattok bazdmeg akkor mi a gecijé nem írtok hogy nem tudom vagy valami de semmit nem írtok faszomat belétek nah szevasztok....
  • Lack
    Én cseréltettem ki a modikkal :)) Becses engedelmetekkel. Egyébként bárki csinálhat akár jobbat is, azt is be lehet tenni, vagy a régit én nem bánom. :)
  • Lack
    Mit vered itt magad??? Amit leírsz az olyan mint mikor bemegy a sofőr az autószerelőhöz és azt mondja: Nem indul az autó. Miért nem? Erre az autószerelő: Nem tudom! Rengeteg oka lehet. Ha most cseréltél VGA kártyát, lehet hogy ott nem stimmel valami, vagy a meghajtójával, vagy valami mással. Így lehetetlenség megmondani, hogy nem írsz semmi részletet.

• BMW320i

Benzinkútunk is lesz
    model 80%
    textúra 30%
  • Daneszka
    ki cserélte ki a bannert?? Ám szép munka érte Lack!
  • ATOMJANIKA
    Jó ez az új Banner!!!
  • joci14
    jah :D
  • Jocex
    Hogy lehettek ilyenek hogy nem segítetek soha??? Hello all , valaki segíteni megcsinálni a LS-t????
    Annyi a gondom már csak hogy amikor elindítom a játékot akkor csak ilyen fekete hátteret ad ki akkor most ilyenkor mi van?????? PLZZ íjrátok már le .... sose segít senki mindeki csak a maga problémájával foglalkozik!!!! ÉS SOSE SEGÍTETEK DE MIÉR??? AMIKOR SZÉPEN KÉREM!!!!!!!
  • BMW320i
    New Holland 8770
  • BMW320i
    John Deere 7810
  • Lack
    Gyengébb gépem van mint neked.
    (Abit IL9 Pro, Intel E2140, 1GBRAM, Inno3D Geforce 8600GT, stb....)
    A játékból kivágott képeket Photoshopban vágom méretre, de ennél jobban nem manipulálom.
    Grafikai beállítások:

Bocs az OFF-ért. Többet nem fordul elő. :)

• kispalko
    COD 23
    Lécci linkeld be ami van neked Class lexion 600-od Köszi
  • TaSsI GeRgŐ
    valaki valamit a corn mod ról? XDXDXDXD
  • Daneszka
    szivesen:)
  • TaSsI GeRgŐ
    mit alakitottál át rajta?
  • CoD23
    egy kis átalakítás
  • CoD23
    thx Daneszka
  • allock #6795
    tempomat :D
  • allock #6794
    a kombájn xml fájlában keresgélj
  • joci14
    mi az az autopilot mod ?
  • CoD23
    Lack neked milyen géped van és milyen beállításaid hogy ilyen a hatás??
  • Daneszka
    az xml fájlában,csak módosítani kell a fordulatszámon és kész:)
    nekem ez van a lexionnak adva:

<motor minRpm="400" maxRpm="1300 1600 2500" brakeForce="190" forwardGearRatio="202.78" backwardGearRatio="204.18" differentialRatio="0.08" rpmFadeOutRange="2560">
    <torque rpm="500" torque="100"/>
    <torque rpm="700" torque="200"/>
    <torque rpm="1000" torque="300"/>
    <torque rpm="1500" torque="400"/>
    <torque rpm="1900" torque="500"/>
    <torque rpm="2200" torque="580"/>

Annyira nyomatékos a kicsike,hogy mikor odacsutkázod neki,2 kerékre kapja magátxD amúgy aratási sebessége 10-12 Km/h,végsebessége kb 35 km/h
  • CoD23
    hali!!
    a kombájn aratási és menetsebességét hogy, és hol tom állítani??
  • allock #6789
    nézd meg a careerVehicles.xml mappát, hogy minden sor elején és végén van e ilyen < meg > ilyen jel, ha nincs azokat pótold
  • pickány
    valoszinu valamit elba...tál azt csak te tudod hogy mit
  • bohus16
    TUDNAL ESETLEG SEGITENI?MAR VISSZA IS OLVASTAM A FAQ-OT IS ATNEZTEM DE NEM TALALOM AZT AMIRE KIVANCSI VAGYOK...NEM JELENNEK MEG A GEPEK A JATEK BETÖLTESE UTAN...VALASZT KÖSZÖNÖM
  • pickány
    amugy meg ezt a mod berakást probálgatni kel és egy idö után rájösz hogy ez meg az igy nem jo de amugy ez a legegyszerubb dolog ebbe a játékba ha az emberr már eggyet berakott akkor a többi már magátol megy és amugy a FAQ pont erre valo hogy ne keljen visszalapozgatni mert abba minden össze van szedve
  • Jocex
    Hello all , valaki segíteni megcsinálni a LS-t????
    Annyi a gondom már csak hogy amikor elindítom a játékot akkor csak ilyen fekete hátteret ad ki akkor most ilyenkor mi van?????? PLZZ íjrátok már le .... sose segít senki mindeki csak a maga problémájával foglalkozik!
  • Lack
    Igen? 66x le van írva a cuccokhoz mellékelve is, mit, hogyan kell csinálni. És amikor megemlítem, hogy de le van írva, akkor benyögi a delikvens, hogy ja nem olvasta végig a leírást.(nem egyszer fordult elő ilyen) Komolyan mondom néha az az érzésem, hogy sokan szándékosan hülyének tettetik magukat. Visszaolvasni meg vissza lehet 10 - 20 - 80 - 400 oldalakat is, az nem szégyen. De aki azzal jön, hogy "ppfff 80 oldal visszaolvassak? hát hülye vagy?" na az ilyen az ássa el magát, de jó mélyre.
  • Daneszka
    na ja,ez ki is felejtettem a HSZ-böl,hogy MINDÍG OLVASSATOK FAQ-T KÉRDÉSETEK ELŐTT,hátha megtaláljátok benne,és akkor nem lesznek láma HSZ-ek:)
  • allock #6782
    már ne haragudj de minden ottvan a F.A.Q-ban
    aki arra lusta h azt elolvassa ne várjon semmi jót..
  • allock #6781
    elképzelésem szerint megoldható lenne, a gép első fele lenne a traki a másik felét meg vontatná, de igaz akkor nemtudna semmitse vinni, max egy pótot

gondolok én itt az első duplapótos megoldásra
  • Daneszka
    de azt mond már meg hogy mi a faszért nem lehet visszaolvasni az elejére? Nekünk is rá kelett jönni vhogy a modberakásra,akkor másnak nem kell rájönnie? Meg amúgy télleg annyi lenne hogy a topik első HSZ-eiben le lett már irva, meg elég sűrűn volt irva hogy hogyan kell mert nem olvasott vissza senki!!!