57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#7379 OKé nem kell lehujogni -
#7378 Oké csak ezt akkartam nem kell lehujodni -
#7377 a CLaas xreiont felrakná valaki a forumba LÉCCI! -
#7376 a kröger pótban van egy fájl a Trailer01.lua
ugye ezt ide kell másolni /Landwirtschafts-Simulator2008/data/new_scripts/vehicles"
DE nekem nincs ilyen new_scripts mappám csak egy scripts.zip fájlom de azt nem engedi kicsomagolni
ilyenkor mit kell tenni ?????
LÉcci segítsetek!!!!!!!
-
#7375 hááát figyelj az a gomb csak a grassland al jelenik meg és abba a menusorba van ahol a mentett vagy uj játékot kell kiválasztani és nekem mukodik mert igy nem kell poziciot betenni hanem amikor berakok egy gépet akkor megnyomom a gombot és akkor frissiti a játékot minden eddigi amit csináltál meg marad csak a gépek vissza kerulnek a helyukre ennyi:D a törlés (löschen) gomb mellet vehikelzurücksetzen gomb -
MarLine #7374 egyszerű...mivel még csak Béta verzió... -
#7373 senkinek nem számolja ájjá má le! -
#7372 Segítsen valaki hogy miért nem számolja a kröger potkocsi a gabonát amit bele engedek. -
konrad91 #7371 hello
azt szeretném kérdezni h van e vkinek claas medion 340-es skin??
vagy nem tudna vki csinálni??
-
topszi #7370 nekm nem sikerül a dupla pot modot megcsinálom addig jutottam hogy a kis pot után lehet kötni a nagy potot és utána mikor megkéne nyitmom az editorral nem megy a progi kiír valamit pls segítsetek
nem tudná valaki elküldni nekem amodosított fájlt????
köszi -
#7369 Lack Fantasztikus amiket alkotsz nekem nagyon bejönnek . Ha teljesen elkészül felteszed a forumra????
-
JD4650 #7368 nem majd megtartja magának. legyél már kicsit türelmesebb! -
tapper #7367 dupla kereket neki :D az az igazi rába ha kész lesz a tárcsa eke és rába kérlek ted fel valahova
kössz -
tapper #7366 Lack a te segítséged kérném mert te látom tudsz skienekt rakni a cuccokra.
Megcsináltam 1 NH vágóasztalt rendesen működik meg minden de a skin eltűnt róla pls help.
Hogy kell a giant editorba ujj cuccokat csinálni ? -
quados19 #7365 sziasztok valaki segitene leírtam már egy párszor de nem baj megtaláltam a rejtett mappát amibe a kordinátát kell másolni hogy a mentett játékba megjelenjenek a gépek és ez milyen kordináta mert ott van egy csoó szám, a z x poziciónál .a választ köszi -
#7364 ok thx
-
#7363 valakinek van egy szk4-esse? vagy tud gyártani?
-
MarLine #7362 Most csináltak hozzá scriptet :D szal mostmár műxik.. -
#7361 nem tudom nekem ez a trágyaszóró nem működik
-
MarLine #7360 Joskin Hígtrágyaszóró
-
#7359 http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/200807141029104.JPG -
#7358 csak próbálkozok -
valaki9191 #7357 megpróbáltam és működik nekem rendesen
még régebben mondták hogy a ahova silót kell borítani az nem emelkedik csak borításnál, ez igaz, de én azt tapasztaltam hogyha külső nézetbe a föld alá nézel akkor elsőnek ott lesz több a siló és szépen lassan nő az - szerintem- -
JD4650 #7356 feliratot nézzétek:D
-
#7355 Akko' má' jöhet innen (http://www.fortschritt-landmaschinen.de/) minden. -
#7354 fasza de én E 514-nek örülnék!! -
JD4650 #7353 nekem azt nem engedi használni, de szerintem csak visza rendezi a gépeket az eredeti pozícióba -
valaki9191 #7352 köszi, megis próbálom -
jozsoka #7351 Hali.Fortschritt E 516-os kombájnt nem csinál valaki?Közel áll a szívemhez csak azért. -
#7350 Mielőtt betöltenéd a mentett játékot van bal oldalon egy új gomb. Azt kell megnyomni és frissíti a telepet (elméletileg). -
valaki9191 #7349 írtad hogy mentett játékban van egy GOMB amivel lehet frissíteni a telepet és az utólag berakott gépek megjelennek
én erra a gombra lenneék kíváncsi hogy melyik?
előre is köszi
-
#7348 mi volt neki a baja Lack?? írtál egy új xml-t vagy valamelyik traktorét használtad fel?? -
#7347 meiken linkeld plz
köcce
-
#7346 Figyeld meg a mai napon a német oldalon is fennt leszXD -
#7345 áááá ez nagyon nagy:D király:P így akkor lehet nem vesznek kárba a modelleink amiket annó csináltunk?! -
#7344 JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ reggelt fórumtársak -
crossfighter #7343 A farmtól keletre van egy kisebb domb, rajta egy nagy betonplacc sorompóval lezárva. Oda kell bevinni. Van is előtte egy tábla: silózott takarmány átvevő!!! -
Lack #7342 Bent van a Rába, DE MÉG NINCS KÉSZ, jó néhány dolgot be kell lőni rajta.
Mivel csuklósra nem tudom megcsinálni ezért a hátsó kerekek is kormányozhatóak lesznek.
Az eke pedig így néz ki skinnel.
-
topszi #7341 a dupla potkocsi modot nem tudom megcsinálni sajna mert az a szar editor nem indul el kiír valamit és arra szertnék kérni valakit hogy az átalakítot fájlt külgye át nekem nagyon megköszönném:D
msn cínen [email protected] -
szabi34 #7340 jó lenne vki megcsinálnámert nagyon jók ezek a gépek sztem