57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • kispalko
    OKé nem kell lehujogni
  • kispalko
    Oké csak ezt akkartam nem kell lehujodni
  • rambo12
    a CLaas xreiont felrakná valaki a forumba LÉCCI!
  • rambo12
    a kröger pótban van egy fájl a Trailer01.lua
    ugye ezt ide kell másolni /Landwirtschafts-Simulator2008/data/new_scripts/vehicles"
    DE nekem nincs ilyen new_scripts mappám csak egy scripts.zip fájlom de azt nem engedi kicsomagolni
    ilyenkor mit kell tenni ?????

LÉcci segítsetek!!!!!!!
  • pickány
    hááát figyelj az a gomb csak a grassland al jelenik meg és abba a menusorba van ahol a mentett vagy uj játékot kell kiválasztani és nekem mukodik mert igy nem kell poziciot betenni hanem amikor berakok egy gépet akkor megnyomom a gombot és akkor frissiti a játékot minden eddigi amit csináltál meg marad csak a gépek vissza kerulnek a helyukre ennyi:D a törlés (löschen) gomb mellet vehikelzurücksetzen gomb
  • MarLine
    egyszerű...mivel még csak Béta verzió...
  • lippet
    senkinek nem számolja ájjá má le!
  • kispalko
    Segítsen valaki hogy miért nem számolja a kröger potkocsi a gabonát amit bele engedek.
  • konrad91
    hello
    azt szeretném kérdezni h van e vkinek claas medion 340-es skin??
    vagy nem tudna vki csinálni??
  • topszi
    nekm nem sikerül a dupla pot modot megcsinálom addig jutottam hogy a kis pot után lehet kötni a nagy potot és utána mikor megkéne nyitmom az editorral nem megy a progi kiír valamit pls segítsetek
    nem tudná valaki elküldni nekem amodosított fájlt????
    köszi
  • rambo12
    Lack Fantasztikus amiket alkotsz nekem nagyon bejönnek . Ha teljesen elkészül felteszed a forumra????
  • JD4650
    nem majd megtartja magának. legyél már kicsit türelmesebb!
  • tapper
    dupla kereket neki :D az az igazi rába ha kész lesz a tárcsa eke és rába kérlek ted fel valahova
    kössz
  • tapper
    Lack a te segítséged kérném mert te látom tudsz skienekt rakni a cuccokra.
    Megcsináltam 1 NH vágóasztalt rendesen működik meg minden de a skin eltűnt róla pls help.
    Hogy kell a giant editorba ujj cuccokat csinálni ?
  • quados19
    sziasztok valaki segitene leírtam már egy párszor de nem baj megtaláltam a rejtett mappát amibe a kordinátát kell másolni hogy a mentett játékba megjelenjenek a gépek és ez milyen kordináta mert ott van egy csoó szám, a z x poziciónál .a választ köszi
  • CoD23
    ok thx
  • TaSsI GeRgŐ
    valakinek van egy szk4-esse? vagy tud gyártani?
  • MarLine
    Most csináltak hozzá scriptet :D szal mostmár műxik..
  • CoD23
    nem tudom nekem ez a trágyaszóró nem működik
  • MarLine
    Joskin Hígtrágyaszóró

• wazul
    http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/200807141029104.JPG
  • wazul
    csak próbálkozok
  • valaki9191
    megpróbáltam és működik nekem rendesen
    még régebben mondták hogy a ahova silót kell borítani az nem emelkedik csak borításnál, ez igaz, de én azt tapasztaltam hogyha külső nézetbe a föld alá nézel akkor elsőnek ott lesz több a siló és szépen lassan nő az - szerintem-
  • JD4650
    feliratot nézzétek:D
  • NH G240
    Akko' má' jöhet innen (http://www.fortschritt-landmaschinen.de/) minden.
  • ZTM
    fasza de én E 514-nek örülnék!!
  • JD4650
    nekem azt nem engedi használni, de szerintem csak visza rendezi a gépeket az eredeti pozícióba
  • valaki9191
    köszi, megis próbálom
  • jozsoka
    Hali.Fortschritt E 516-os kombájnt nem csinál valaki?Közel áll a szívemhez csak azért.
  • NH G240
    Mielőtt betöltenéd a mentett játékot van bal oldalon egy új gomb. Azt kell megnyomni és frissíti a telepet (elméletileg).
  • valaki9191
    írtad hogy mentett játékban van egy GOMB amivel lehet frissíteni a telepet és az utólag berakott gépek megjelennek
    én erra a gombra lenneék kíváncsi hogy melyik?
    előre is köszi
  • CoD23
    mi volt neki a baja Lack?? írtál egy új xml-t vagy valamelyik traktorét használtad fel??
  • TaSsI GeRgŐ
    meiken linkeld plz
    köcce
  • lippet
    Figyeld meg a mai napon a német oldalon is fennt leszXD
  • lippet
    áááá ez nagyon nagy:D király:P így akkor lehet nem vesznek kárba a modelleink amiket annó csináltunk?!
  • TaSsI GeRgŐ
    JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ reggelt fórumtársak
  • crossfighter
    A farmtól keletre van egy kisebb domb, rajta egy nagy betonplacc sorompóval lezárva. Oda kell bevinni. Van is előtte egy tábla: silózott takarmány átvevő!!!
  • Lack
    Bent van a Rába, DE MÉG NINCS KÉSZ, jó néhány dolgot be kell lőni rajta.
    Mivel csuklósra nem tudom megcsinálni ezért a hátsó kerekek is kormányozhatóak lesznek.

Az eke pedig így néz ki skinnel.

• topszi
    a dupla potkocsi modot nem tudom megcsinálni sajna mert az a szar editor nem indul el kiír valamit és arra szertnék kérni valakit hogy az átalakítot fájlt külgye át nekem nagyon megköszönném:D
    msn cínen [email protected]
  • szabi34
    jó lenne vki megcsinálnámert nagyon jók ezek a gépek sztem