57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • ZTM
    nos hy all van 1 csomó ac3d-s cuccom mtz-50 jd kombájn stb hangsújozom nem én csináltam de keresek válalkozó szelleműeket akik át tudják tenni i3d-be és berakni a játékba aki tud jelentkezzen +próbálok 1 képet is felrakni
  • Lack
    Ja itt befejeztem, bocs az OFF-ért a többiektől.
  • Lack
    24 éves vagyok, júniusban államvizsgáztam a kecskeméti GAMF-on műszaki informatika szakon, hálózatok szakirányon. Neked milyenek vannak okoska? ejts néhány szót rőluk! Hülye kis újreg. Két évig a modellezést tanultad? Mégis hülye vagy hozzá b+.
  • lippet
    te meg be se merted írni az adatlapodra, hogy hány éves vagy XD LooL
  • lippet
    szerintem meg el kéne költözni más fórumra, s csak az értelmesebb embereknek szólniXD
  • gibic
    Szerintem ezt itt abba lehet hagyni!!! Ez a topik nem az anyázás meg a többi hülyeségre jött létre! Ha ilyet akartok nyomás a gumiszobába v máshova! Rendezzétek le egymás közt. (Mindenkinek!!) Aki pedig nem a játék miatt van itt az menjen el innen. Aki diplomás az szintén nem így beszél, szerintem ezzel egyetértesz. Senki se tökéletes.
  • ZTM
    mé te hány éves vagy?? Lack legalább csinál vmit de ha ennyire nem birod a játékot mi az kibaszottos életet keresel itt ha vmi nem tetszik el lehet menni jo??? jo??mer má kezdesz idegesítő lenni és még nem is húztam fel magam
  • JD4650
    ha ilyen pro vagy összedobhatnál egy modot. Egy informatikus diplomát még a cigányok is megtudnak csinálni. Szerintem te is az vagy.
  • gibic
    Nagymaminál, egész nyáron. Ne kérdezd mit csinál:D
  • ZTM
    na ide figyelj mivel te má azt gondolod hogy értékelheted ezt a játékot akko rosszul gondolod mer nem!! daneszkát + hagyd békén akinek számít az MTZ mint márka és a BELARUS azokról le lehet szálni jó??
  • tapper
    Na figyelj az írásodból látszik hogy te is max olyan 15 éves lehetsz...
    Azt hogy ki a hülyegyerek megint beszélhetnénk meg hogy ki az okos mert te biztos nem vagy az...
    1 az azok nem igy válaszolnak rá..
    Szerintem meg nem neked van 3 diplomád.... attól hogy paraszt vagyok attól lehetek diplomás csak tudod most hiába találod ki azt hogy neked is van mert ezt már elszurtad az előző írásokkal.
    arról hogy milyen diplomáim vannak megint ejthetnénk náhány szót...
    mert van közte indormatikus is amikor bizony 2 évig a modellezést tanultuk....
    szerintem ti itt mind csöndbemaradthatnátok és elkéne ismerni amit irtam nem ellenszegülni kis hülyegyerek módjára
    a játékot kipróbálni nemkellet elég volt az hogy vki mesélt róla...
  • tapper
    Daneszka a nevedből is látszik hogy a 8 általánost járod.
    Én nem játszok ezzel a szarral haverom mesél róla.
    Jellemzem:
    Grafika = 0
    Élmény = -5
    a többiről nem is írok..
    figyelj azt hogy ki a kis taknyos arról még beszélhetnénk....
  • claaslexion
    srácok!
    térképet hol és mivel lehet szerkeszteni?
  • ZTM
    hy all vannak új modokról hírek pl új traki mer pl.:zt300-nak má kész kéne lennie nem?? ,vagy vmi más claas kombájn stb a lengyel fórumho nem értek máshol+nem találtam semmit
  • BMW320i
    Lack itt van.Laci (Caseih9400) nincs sajna , de már várom mint a Messiást.
  • konrad91
    miért holvan lack??
  • Daneszka
    gibic: kár:S:S jöhetne minél hamarabb:)
    Peti neked meg igazad van! Ha Milán+Lack nem lennének,elég szar lenne az ls,meg a topik is egy háborús övezet lenne:S(mintha most nem az lenne mondjuk,de lehetne roszabb is!)
  • CoD23
    hehe teccik ez a szájot ütlek, meg arcodba taposok szarrágó
  • BMW320i
    Te elírtad a neved , amikor regeltél.Tapper helyett nem Taplót akartál írni?Milánt ismerem mert sokat dumáltunk már és falunn lakik és sokat melózik.Ja és ha Lack meg Milán nem lennének , akkor sok mod olyan lenne mint te.Ratyi.A többire nem tom kikre gondoltál de jobb is.Távozz vissza a simtraki topikba , mert szájon ütlek!!!Ja és te vagy a faszkalap meg az egész családfád!!!
  • gibic
    Laci? Hát augusztus előtt nem jön vissza ha minden igaz.
  • CoD23
    Kössz Milán mindent sikerült megcsinálni a homlokrakódónál rájöttem mit csináltam nemjól az ablakosat meg úgy csináltam ahogy mondtad Még1x thx!!
  • ZTM
    bam+ én több dógot írtam mégis kevessebbet foglal az én dumám (ez hogy lehet??)
  • ZTM
    allig várom lack rábáját büszke vok valamennyiőtökre hogy ennyire moddolósak vagytok mer ha az alap gameval kéne órákhosszat játszani...
  • case ih stx 375
    császtok lenne egy problémám már vissza olvastam de erröl nincs szo benne!!!!vistám van és mikor töltene be kiir vmi game.exe hibát aki tud segiteni irjon pls!!!
  • ZTM
    nos a nevem variációját kitaláltad abba hogy a cséplés indítása eggyetértek mer felénk 1 NH CSX 7060 van és az mikor bekapcsolja az asztalt még alighanem alapjáraton ketyeg de mikor már acséplést is akorr felpörög de nagyon
  • Daneszka
    Laci kéne már ide:S lehetne törölni legalább 300-400 HSZ-t....hogy egy picit helyre jöjjön a topik,kis időre...
  • 6milan6
    Akkor felvilágosítalak te szerencsétlen, hogy falun lakok és napi 8-12 órát dolgozok. Szóval lehet számolgatni ki mennyi időt tölt gép előtt. Az, hogy hülye vagy dolgokhoz, nem jogosít fel arra, hogy oszd itt az észt. Azt meg ne firtassuk, hogy mihez értek, mert kicsit el vagy tévedve.
  • valaki9191
    nembiztos hogy veled van bajuk, hanem ami már itt megy 1-2 hónapja.
    meg olyan mindegy ha nemtudják a gépeket bettnei a játékba
  • meggabor09
    én becsülöm akik dolgoznak a játék érdekében de szerintem nem egyből le kéne hurrogni hogy nem ide való meg minden
    tudomásul vettem és kész
  • quados19
    szerintem az ilyeneket kelle megbüntetni mert ez a fórum nem erre való hogy más sal igy beszélnek utánna meg várják a segitséget
  • meggabor09
    lack én nem terelni akartam a témát de ha nem tetszik akkor bocs abbahagyom
    csak azt akartam hogy ha valaki csinál ezekből a gépekből a játékba valót akkor tudok szerezni képeket meg hangot ha kell
    nem kéne egyből elhajtani a náthásba
    szerintem meg lehet ezt normálisan is beszélni de ha vannak olyanok akikkel nem lehet beszélni akkor annak nem itt a helye és velem meg lehet mindent beszélni szépen is
    köszönöm a megértést én csak támogatást akartam
  • valaki9191
    lassan háborút fognak indítani a bénák a jók ellen:D:D:D, mert nemtudnak betteni egy gépet a játékba
  • valaki9191
    szerintem ne csodálkozatok hogy ha ezek uttán bárki bármit beis fog nektek link-ni, majd megnézük hogy ti mit fogtok csinálni ha pl egy lengyel avgy német oldalról kellesz leszedni a dolgokat.
    Lack, Milán meg dolgoznak, vagyis én nem ismerem őket csak 2 topikot szoktam olvasni, és abból ezt vettem le.
    ugyan úgy meglehet tanulni szerkeszteni gépet és meglátjuk hogy mi lesz belőle. mivel ezeket nem olyan könnyű csinálni mint ha paintba gyorsan összedobol egyet és kész
  • Daneszka
    Lack,Milánrol és bárki másrol leszállni mert arcodba taposok szarrágó,Érti? Ha nem teccik vmi,leléphetsz innen kis takony...és te csak ne dumáljál,mert ha mi nem lennénk,hidd el szart se tudnál az LS-röl...
  • Lack
    Figyelj csak kisfiam, Te ne nagyon pofázz itt senkiről anélkül, hogy ismernél is valakit. Okos legyél hülye sok van! Ha nem tetszik, el lehet takarodni. Idióta kis hülyegyerek. Ja és anyád a faszkalap meg te.
  • quados19
    sziasztok
    A Kröger pót végleges verziója még nincs kész vagy tud valaki valamit róla?
  • 6milan6
    A homlokrakodó script sorát a vehicletypes-ban a steerable gépekhez másoltad? Nekem akkor nem volt jó, mikor az implemets-hez tettem véletlenül.

Szélvédő probléma attól lehet, hogy nem a játék mappájában nyitottad meg az adott modellt giants editorral és elmentetted. Elvileg átkell írni az i3d-ben a skin elérési útvonalát, de már nem vagyok benn biztos.
  • DJKonya
    eszed annyi amennyi láccik....
  • tapper
    ZTM alias MTZ üdv.
    Szerintem is de még nagyon sok mindennel ki tudnám egészíteni amit itt irtál...
    Most csak 5öt mondok +-ba hozzá mert sok van és nemakarom ezzel szennyezni a topikot csak a kérdésedre válaszolva.
    Szerintem ami 3 kéne a 2009-be :
    1. A traktorokat lehetne venni is vagy vmi értelmet adni a játéknak ? :O
    2.pl mikor a kombájnál elindítod a rendszert (most ezt szakszóval mondom nemhiszem hogy sokan megértenék) tehát mikor elindítod a cséplést és a stb..t
    akkor lehetne hangosabb a kombájn olyan felbugás ami ugy marad és ha leállítod a folyamatot akkor halkabb és ugy közlekedik. Na meg hogy mink állítsuk a magasságot.... ha túl mély a föld egynetlenség miatt feldurja a földet akkor meg kell állni mer ott elhagyja vagy akármi amivel izgalmasabb lenne....
    Ez csak a 2. és már is sokat irtam :D
    3. gps vagy radaros kombájn is nagyon j lenne...
    Na ennyi elég ios lez.
    By
    Lack, milán meg a többi ilyen kis nagyszájú faszkalapnak meg azt üzenem hogy mi a faszt kell mindenbe beleszólni ? tőled kérdezni ? Azt is kritizáljátok ami nem is hozzátok szól...
    Mert tik tudtok giants editorba skint csinálni meg 1-2 dolgot mert egész nap a gép előtt kockultok azér nemkéne ilyen nagy pofával lenni.
    Mert lehet hoy ott van 1 - 2 ember aki néha ideül ehhez a redvás géphez és nyomni akar 1 kis LS-t de az izgatja amit tik itt öszebaromkodtok hogy lesz ez meg az.
    Bazmeg akkor essék a dologról szó mikor már kész és nincs miről beszélni.
    Mindenki milánt meg lackot istenesíti mert egész nap ráérnek a panelházba a gép előtt kockulni, és így tud 1-2 cuccot megcsinálni.
    de lemerném fogadni hogy 1 ha 1 parasztal összemérnéd a tudásod ebbbe a játékba elbujhatnál a ****** .....
    akinek ez kell az csinálja bazmeg kockuljatok ....
    ezzel basztok fel bazmeg hogy van néhány ilyen nagyképű faszkalap aki kritizálja még másnak az írásást is...
    lama nob kok gecik ...
    kockuljatok tovább ha már csak ehhez értetek...
  • CoD23
    jah még 1 dolog sikerült megcsinálnom ezt a homlokrakodós mizériát , de most az van hogy nem tok beszállni a gépekbe amelyiken rakodó van a másik pedig hogy néhány gépnek az ablaka sima fehér, ezeket a problémákat hogy tudom orvosolni??
    előre is thx!!

jah és szerintem nyugodtan törölhetitek az ilyen segítségkérős hozzászólásokat miután valaki megpróbált segíteni, vagy az ilyen dolgokat is bele kéne írni a FAQ-ban!!