57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#7739 Window menü, attributes. -
kislalik #7738 Hello!
Nagyon szépen köszönöm!Ezer hála!És mégegyszer bocsánat hogy ebbe a topicba irtam a Giants Editoros problémámat! -
JD4650 #7737 dzsó -
JD4650 #7736 akkor próbálokozz.
Nyisd meg az i3d-t szövegszerkesztővel és ott kell berakni a skint. Ott van a kerék skinje pl, arról kilehet találni hogy mit kell írni. -
Lack #7735 Attributes a neve. Menj fent a menüsorban a Window-ra, nyisd le és kattints az Attributes -ra. -
#7734 Lack ne haragudj de hagy kérdjem meg hogy az ekét és a tárcsát is megtudod csinálni? -
JD4650 #7733 nem jeleníti meg a skint. de ez nem biztos hogy attól van!
Vanyola: paintben vagy valamiben állítsd a textúra méretét 1024X1024-re és jó lesz! -
#7732 lenne egy kérésem lehet hogy én vagyok vak ennyire de nem találtam a giants editor letöltőlinkét itt a forumon amit pedíg leszedtem google-n keresztül az meg elindítás után lefagy
tud valaki segíteni? -
#7731 mert ? -
kislalik #7730 Hello!
Tudom hogy ez nem a Giants Editoros topic de légyszíves segítsetek!Giants Editorba jobboldalon kellene lennie 1 szürke valaminek (táblázat vagy miaz).Én azt véletlenül ki x-eltem és nem tudom visszahozni!Nem tudna nekem valaki segíteni?Előre is nagyon szépen köszönöm! -
#7729 ki is csinálta annó a rábát? balogh? -
#7728 köszi -
Lack #7727 Azt teszed be amelyik Neked szimpatikus. -
#7726 Amúgy köszi a Rábát, neked is, meg mindenkinek, akinek köze van hozzá.:D -
Lack #7725 ATi kártyákkal problémája van a játéknak? Nekem nvidia-s kártyám van. -
#7724 ne nekem jo de én csak a normálkerekeset raktam be -
#7723 Giants editorban az indoor cameránál átkell írni a x,y,z rotationt 0, 180, 0-ra. -
Lack #7722 ZTM neked is fehér a Rába? Elvileg nem kéne, hogy fehér legyen. Nem tudom miért fordított a fejmozgás, megpróbálom kideríteni. -
Vanyola #7721 aha ati karim van -
#7720 ok majd holnap most dédelgetem az új rábát -
#7719 Lack nagyon fasza de mi a faszé van az hogy ha belső nézetbe jobbra nézek balra néz és fordítva -
JD4650 #7718 data.hu aztán személyes üzenetben megadod a linkjét. ennyi. -
JD4650 #7717 nekem is fehér, nem tudom miért:/ ATI videó kártyád van? Editorban is fehér bármivel is próbálkozok -
#7716 jo de el akarom rejteni az illetéktelenektől(germánok)és ha joe beleegyezik +próbálhatjuk -
Vanyola #7715 feltettem mind a 3 at!!! de 1 bajom van! fehér mind3!! ez miért van?? nektek is fehér? -
JD4650 #7714 tedd fel valahova és küld el joe-nak. aztán ha ráér akkor átteszi reméljük i3d-be. Én már küldöm is neki a cuccokat:D -
#7713 Lack a Király!!!Köszi!!! -
#7712 Az tökkéletes!! -
#7711 ezt garantálhatom hogy ez a legjobb LS mod ami eddig készült, ha valamelyik másik fórom le meri nyulni darabokra verem, nagyon szép meló Lack gratulálok -
#7710 ok és utánna
-
#7709 -
#7708 Grat Lack
minden elismerés a tiéd
van olyan is a forumon aki megvalósítja az álmokat
Köszönjük -
JD4650 #7707 szerintem nincs olyan program amivel ac-ból menne egyből i3d-be, ezért ha akrasz velevalamit kezdeni, exportáld 3ds-be. -
Lack #7706 Na vissza a gépekhez. RÁBA Steiger több változatban. Csodát senki ne várjon a cuccoktól. LETÖLTÉS
-
#7705 na szal ilyen az MTZ-50 sztem jo -
#7704 szerintem nem csak az csinálhatja a modellezést akinek van papírja róla
próbálkozhat mindenki azér vannak a forumok hogy kérdezzenek és aki ért hozzá az válaszoljon -
JD4650 #7703 Szerintem megkéne szüntetni ezt a topikot a picsába. Aki ért hozzá az betudja tenni, tudja módosítani. Nem esik nehezére regelni egy fórumra és letudja tölteni magától is a dolgokat. Aki erre nem képes az ne játszon ezzel a játékkal -
JD4650 #7702 nem neked való ez a modellezgetés... -
#7701 lack a giants editorban hogy tettél rá skint ? és az xml fáljt hogy lehet hozzá rendelni ? -
#7700 joe milyen progival tetted át i3dbe?