57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#51953 IGEN -
#51952 Ott van benne a tengeri és nem adja ki a csigát.
Csak akkor adja ki ha műtrágyát teszek bele?
-
#51951 De nem értem hogy illyet mért nem lehet kipróbálni magadtól. -
#51950 mert csak akkor lesz ha engedsz bele valamit -
#51949 Tegyel bele mutragyat es megjelenik a potkocsi hatanal! -
#51948 Tegyél bele valamit. -
#51947 Hello.
Miért van az,hogyha a Fliegl TDK 110-88 átrakó kocsit megveszem nincs rajta az átrakó csiga? -
Gerifinuccsi #51945 Háh...:D Finom birka pöri XD -
aha tudom mi lesz a vacsi -
TIBÓÓÓ #51943 Mükszik már...kis apróságot kellet megcsinálni....kb 1-2 perces meló
-
#51941 jajaja már utána megértettem hogyan akar lenni -
#51939 nagy f*sz* főleg a kerekek -
#51938 igen olyan lesz cak még nincs kész. -
#51937 ez még nincs is kész még nincs meg a vonorúd..stb.
-
#51936 Sztem olyan Lajta elven akarják hogy közőton hosszába húzod a földön meg keresztbe...:) -
#51935 ennek nemértem a kerekét, hogy mégis hogyan :D -
-
#51933 Látom se voltál túl jó szövegértésben. Egy szóval se mondtam, hogy te vagy, de mondhattam volna. Mert nem mindegy, hogy Iceman vagy Iceman007s... És még mindig te, mert nálatok mindenre lehet példát találni. Mindig csak a gond van veletek, másoltok meg mit tudom én még mi. Úgyhogy kicsit tedd takarékra magad te is, meg az összes alattvalód is. -
#51932 Főtolyás szállító :D am már hasonlót láttam de képem sajna nincs róla:) -
bassrat #51931 Nah valaki! Itten ez a Lajtoskocsi! a neve FMSZ! ha valaki látott ilyet és van képe vagy bármilyen használható eszköz, várom a PM-et! Csak használható érdekel! Jaah TOMSILENT!! Engedély????
-
#51930 ez engem is erdekelne :) -
#51929 Már megint én!!! XD Hát ezt nem hiszem el! nekem is más a reg nevem meg a nickem! -
#51928 Engem nem zavar de téged sok minden zavar különben nem szólogatnál be mindenkinek.Mivel ugyan az a neve a két kombájnnak ezért arra gondoltam , hogy tök ugyanaz a 2. -
dienesistvan #51927 az ls2009 hez kiadott patch mit javít a játékban? vagy mire való? -
roskatebi #51926 Kenny a privátot olvasd el PLS...és PLSPLS -
TIBÓÓÓ #51925 Egy kérdés..hogy csináltad meg hogy ne egyszerre emelje a tárcsát és a hengert..ha válaszolsz lácci privátba....mert nagyon érdekelne...köszi előre is -
#51924 Tárcsázgattam
-
hapeti #51923 Melyik mappal játszol? Én alap mapon nem tudok billenteni. -
#51922 engem nem zavar hogy szólt megcsinálom van más jo dolog a világon aminek a logóját ki tom tenni pl.: NS -
#51921 Ne legyen olyan nagy a szád hülyegyerek. Fogadok, hogy anélkül osztottad meg az IFA-t, hogy meg se kérdezted Nickelt, hogy lehet-e.
És ha Lexion 600 TT-nek olyan a logoja akkor abban mi van? Nem te fogod megmondani, hogy milyen legyen. És akkor neked miért nem TOMSILENT felirat van a logodon? Mert Icemanéknél Leixon néven vagy "modder"? Ott az a divat, hogy más néven leszünk, hogy aztán ne tudják ki vagy? Szánalmasak vagytok.
Jut eszembe. Egyszer már elhagytad a topikot nemde? -
Sanya595 #51920 Ez egy kicsitt ellentmond egymásnak.Nem?Amúgy engem nem zavar csak nem akarom,hogy megint kezdödjön a veszekedés.Remélem nem veszed rossz néven,mert nem bántani akartalak csak elmondtam a véleményem. -
#51919 ls portálon napi 20x leírják
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!KX2AB-ZD4KL-Y9MHB-QJTF2-8QAJ8 -
#51918 Rendben,ok.... -
#51917 Sorry de ez nem simtractor + wr2 fórum,ilyen okadékokkal nem toljuk sry!! -
#51916 nembaj megcsináltam majd még keresek másikat nem végleges -
#51915 Nem tiltom,csak legyen másik... -
#51914 hy all
én is tolnám simtractoral de amikor elindítanám fekete kép aztán kilép
amúgy nálam a wr2 is ugyanezt csinálja pedig eddig jó volt a simtractor maxon futot mi lehet a baj?
fenn van a vga driver+direct x is
ja meg a gépem nem talál dll eket -
matesz013 #51913 azt hogy lehet megcsinálni hogy az Ifáknak a kerekei ne süllyedjenek el?? -
Sanya595 #51912 Nem értem,mért parázol.Teljesen máshogy nézz ki,mint a tied és neki még a nickje is lexion a tied meg nem.Én meg tudon különböztetni,de szerintem más is.Tudom és vágom,hogy mirröl beszélsz,de szerintem nem tilthatod meg neki,hogy milyen logoja legyen. -
#51911 nembaj akk csinálok mássikat