Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocs! nem tudtam! Én kérek elnézést
Tudom.hogy az alap gép meg van osztva!
Nekem nagyon tetszik az alap is,meg ez is!
Nekem nagyon tetszik az alap is,meg ez is!
Hi everybody<#integet2>#integet2> , milyen szerkesztõ programmal vagy programokkal lehet tereptárgyakat készíteni a játékhoz?<#conf>#conf>
Következõ gép..simba flatliner 500
Gépet elkészítette:Axián....köszönnetel tartozok neki hisz ha sikerül beteni a játékba akkor nagyon de nagyon happy leszek...
Köszönöm még1szer Axián...

Gépet elkészítette:Axián....köszönnetel tartozok neki hisz ha sikerül beteni a játékba akkor nagyon de nagyon happy leszek...
Köszönöm még1szer Axián...

az alapgép meg van osztva tegnap óta
Nagyon jó lett! Grat!
És meg lesz osztva,vagy privát? <#eljen>#eljen> <#banplz>#banplz>
És meg lesz osztva,vagy privát? <#eljen>#eljen> <#banplz>#banplz>
Amire csak akarod leginkább bálatárolásra
Hát remélem nembántok meg vele senkitse, hogy nemtelt el 1 nap és átalakítotam a 8200-ast..ha igen fogadja õszinte bocsánatkérésemet..

sanya gyere fel msn-re!!!!!
köszi
köszi
hát igen:S sajnos manapság így beszélnek... pl: Szijácskaa hát mizukácska van veled hogy vagyol? Meek kajcsiznii.. jahj oan izén vagyok... oan szarul juuuuuuj a múltkor olyat élveztem..... tehát kb ennyi a mai fiatalság...:S na jó nem offolok... bocsánat 😄
Csaby
Hagyd, próbál menõ, meg trendi lenni!
Milyen szerkesztõ programmal vagy programokkal lehet tereptárgyakat készíteni a játékhoz?<#conf>#conf>
options ba le tod szedni terran low ra meg a legkisebb grafkó azt ennyi
naon dúrva ez a skin!!!!! grat
Valaki tudna nekem segítenni abba, hogyan tudnám lentebb venni a grafikát a játba? Azt akarnám, hogy nagyob fps-em legyen, hogy több gép tudjon dolgozni.
Pl: árnyákot kivenni
Pl: árnyákot kivenni
Üdv Mindenkinek!
Tudom,hogy nem ide tartozik,de nincs meg véletlen vlakinek a Beatrice-A motorosok jó emberek c. száma?
Akinek megvan az legyenszíves írjon privátban!
ELÕRE IS KÖSSZ!!!
Tudom,hogy nem ide tartozik,de nincs meg véletlen vlakinek a Beatrice-A motorosok jó emberek c. száma?
Akinek megvan az legyenszíves írjon privátban!
ELÕRE IS KÖSSZ!!!
mert balogh2003 a modell és ha látja hogy az engedélye nélkül csinálnak valamit akkor utána nem fog megosztani semmit
John Deere 8530
Miért baj ha valamit meg akar osztani?
köszi de még nincs teljesen kész!!
{ http://ls2009-mods.gportal.hu/ }-{:D sabo1310.ewk.hu :D }
Vagány, jól nézne ki a játékban! Kereket úgy is olyat teszel rá amilyet akarsz.
Kerékel!!!<#awink>#awink><#wink>#wink>
{ http://ls2009-mods.gportal.hu/ }-{:D sabo1310.ewk.hu :D }
szerintem úgyanúgy mint a 08-ba..pfpfpfpfpf
Paldoo a szántás textúrát hogy kell berakni?????
Értem. Akkor a JD kombájn kilõve....<#szomoru1>#szomoru1>
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
öcsém már mindenki rábázik csak én nem valaki tudná hogy a 08-ból a 09-be hogy lehet valamit átrakni
ha valaki tudja elõre is köszi
ha valaki tudja elõre is köszi
Azt írja, nincs telepítve az LS. Igaz, nekem nem a C meghajtón van.Ez lenne a baja??
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
és a lazítot ne ad oda senkinek mert balogh2003-tól kéne engedély ezért nem ossza meg senki
csak akkor oszd meg ha kaptál engedélyt
csak akkor oszd meg ha kaptál engedélyt
John Deere 8530