57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • bevizzoli125

Még lehet hogy körbeveszem kerítéssel. De lehet hogy mégse. De amúgy készen van. Konvizom, és mehet a játékba.
  • NH G240
    Idefigyelj! Te senkinek nem mondhatod meg, hogy miről tesz fel képet. Ez már meg lett beszélve akár hányszor csak felhozzák. Mi az hogy el vagyunk magunktól szállva? Szerinted olyan húdekurvajó dolog állandóan arra figyelni, hogy minden rendben legyen itt is, meg a portálon is. Az is értetek lett csinálva, hogy minden egy helyen meg legyen. Erre jönnek az ilyen vérpistik, és tönkretesznek mindent. És még mi álljunk normálisan hozzátok?! Eszednél vagy? Nem tudod te se mik voltak itt. Ha nem lett volna annyi kéregetés, akkor minden másképpen alakult volna. De nem, mert ti mentek az üres fejetek után. Azt mondod, hogy most csak úgy mondják, nem is tisztelnek minket? Egyre jobban igaz, de akkor ne jöjjön senki se azzal, hogy ezt meg azt meg kellene csinálni, mert nem lesz ilyen. Ha nem tudjátok megbecsülni mindazt ami van, ne számítsatok ránk, mert nem fogunk azért a pár hülyegyerekért fáradozni. Ha eddig nem becsülte meg senki valóban a munkáinkat, akkor mostantól el is lehetne felejteni, hogy mi egyáltalán csináltunk is valamit. A szabadidőnk nagy részét erre áldoztuk, és alig van érte köszönet. Komolyan mondom. Mi megvagyunk úgy egy páran, mert legalább megértjük egymást. Én azt mondom, ha így álltok hozzá, egy rohadt módot nem fogunk megosztani, ami eléggé esélyes. Se TSZ map, se fasza RÁBA, SEMMI. Úgyhogy úgy ugráljatok!
  • belapeter
    Valami mód okozhatja.
    Eleinte nekem is volt de aztán megszünt.
    (3x lekopogtamXD)
  • Vincent00
    hát csak lesz belőle valami, ha idáig eljutottál vele
  • Willymi
    Ha már mindenki modellt mutogat én is mutatok egyet:

hogy valaha lesz-e belőle valami az nagyon jó kérdés...
  • pista89
    Ez mitől lehet? Akármit csinálok 10percig megy a játék aztán ezzel a hibaüzenettel kilép.

Érdekesnek tartom, mivel eddig probléma mentesen ment a játék.
    Válaszotokat előre is köszönöm!
  • Betonacel0327
    nna meg hogy miért nem tudok képet betenni az ac3d-ben textúrának, milyen formátumnak kell lenni PNG?
  • robi11

az előző föld...

valahol meg kell fordulni:D

a másik földnél kifogyott a mag a feléből XD
  • Betonacel0327
    Hellosztok! Nem tudja valaki h hol találok vmiféle leírást a Giants Editor-ról?
  • robi11

meg kell tölteni a vetőgépet.:D

még az előző föld forgóját vetem:D elég homokos a part:D
  • PaIdoo
    mert gyorsan mész
  • robi11

hali mér vet ijen szarul az összekapcsolható vetőgép?
  • bandras87
    Én eddig türelmesen vártam minden gépre és soha nem kéregettem senkitöl most is csak azt kérdeztem meg hogy meg lessz-e osztva valamikor.
    Te huztad fel magad megint nem én.
    Én csak azt mondom, ha privát akkor tartsad meg magadnak és ne pakolj fel képeket rola. érdekes miota meg lett mondva hogy Ha elkészül a TSZ mapp akkor meg lessz osztva és folyamatosan látni hogy folyamatban van a készítése azota nem olvastam rola kéregetést. DE TÖLETEK MÁR SEMMIT NEM LEHET KÉRDEZNI A JÁTÉKROL MERT EL VAGYTOK MAGATOKTOL SZÁLVA. Ha normálisan álnátok ti is hozzánk akkor nem lennének ilyen problémáitok. Mert akkor mindenki valoban tisztelne és becsülne benneteket és a munkáitokat.
  • Kenny85
    ha valami kell, fogod magad és megcsinálod. Nekem is van csomó minden amire fáj a fogam, de mégse köpködök, hogy minek mutogatják. Tetszett a rába...fogtam magam nekiültem és áthoztam 08ból, és szinte 0 segítséget kaptam szal halandó ember is megtudja csinálni ha akarja, most már ott tartok h Freddy megkért, hogy írjak már egy tutorialt, hogy rábán hogyan lehet rábírni, hogy eszközök a géppel együtt forogjanak. Ott van bent faqban nagyjából érthetően szájbarágósan, hogy hogyan kell megcsinánálni úgy, hogy még a karok is mozogjanak. Aztán kb 3 hete foglalkozom egész LS-sel. Meg énis 1-1 kép után kapok 5-10 privit, hog "jajj osszad már meg velem a rábád nagyon tetszik lécci lécci". ha egyszer megislesz osztva azse tőlem függ, esetleg ha 1x balogh feltűnik és rábólint akkor portálra felkerül, hogy mindenki letölthesse, de egyenként embereknek nemfogom elküldözgetni azis biztos, főleg nem olyan jóskapistáknak akik nemképesek érdemben hozzászólni a fórumhoz vagy életben nemisláttam még a fórumban :)
  • NH G240
    Nem megmondtam, hogy meg lett beszélve? Ha meg nem tetszik semmi akkor nem kell játszani. Van a portálon egy rakat gép, azok nem jók? Azért szenvedjünk mi azzal, hogy nektek csak a privát gépek kelljenek? Azért leszállhatnátok a magas lóról.
  • bandras87
    Ti nem akerjátok megérteni hogy másnak az mien ha nem tud modellezni mert nem ért hozzá más meg rakja fel a képeket. Olyan nagy kérés hogy csak arrol legyen kép ami meg is lessz osztva?
  • NH G240
    Fogd már be te idióta. Legalább százezerszer meg lett beszélve a "ki milyen képet és miről rak fel" című történet. De valami balfasz elnyomott csicska csak azért is felhozza. Úgyhogy állj le de fénysebességgel, mert nincs semmi humorom hozzátok. Úgyhogy pofát befog és alapállás.
  • bandras87
    AKKOR ITT VAN MÉGEGYSZER
  • bandras87
    Nekem csak az a problémám ezzel a forumozással, hogy egy csomo jo gépröl felpakolnak képeket + alá írják hogy ne is kérje senki, mert nem lessz megosztva.
    Kérdem Én akkor mi a fa..nak raknak fel rola képet ha utánna meg panaszkornak, hogy több száz kéregető levelet kapnak.
    SZERINTEM MÁR DIREKT IS ÉLVEZIK HA PISZKÁLHATNAK MINKET ILYEN TÉREN.
  • bandras87
    LÁTOM IGEN.
  • bandras87
    De hamar törölted. FÁJ AZ IGAZSÁG?
  • Iceman007s
    Bazz fejezzétek már be! Igen mert patrick a haverunk! És az övé a pót! PM-k küldését meg fejezzétek be!
  • bandras87
    Annyit azért csak elárulhatsz rola, hogy ha vége a tesztelésnek és frankon müködik akkor meg fogják-e osztani.
  • Magnum500
    Ez a medion se rossz.....
  • bevizzoli125

Alakul a dolog.

Miért kell mindent megmagyarázni? Nem lenne gyszerübb leírni a választ? Még akkor is ha már 5000-szer leírtad. Akkor leírod 5001-edjére.
  • Iceman007s

• vmarc
    Ha most kezdted a fórumozást, akkor jó lenne ha nem szemetelnéd tele a topikot a szarjaiddal.
    Csinálj valami értékelhetőt és annak a képét szúrd be, mert amit eddig láttunk az semmire nem lesz jó.
  • pista89
    ez a topik menthetetlen az a probléma.
  • vindzsi
  • PaIdoo
  • skwerl1990
    először is köszi annak aki segíteni akart, másodszor aki ilyen tirpák h inkább ír 600 karakternyi lebaszó kommentet az inkább írt volna egy annyit h kattints a képre azt ennyi.... vagy inkább semmit, az a baj h túl sok időtök van:S
  • 6milan6
    Eddig jó.:D
  • Lammer
    Gyerekek! most megint zarnom kell?

viselkedjetek mar, komolyan!
  • Davideos
    Hello es ez hogyan fog mukodni? Traktor utan kotod? :D
  • belapeter
    Neked ment.
  • belapeter
    De Ő annyira hülye .....,hogy nem látja.!
    nem anyukád nyomogatja helyetted a billennytyűket is? és te csak parancsolgatsz?
    Lesz belőled valaki amikor felnőlsz neféjj !
    Hídalatt van még hely neked.
  • BMW320i
    Ahol begépeled az írásod.Felette látsz olyat , hogy ls2009portál(szép JD traki eleje van a képen)???Elvileg igen.Na arra katt , majd csinálsz egy ingyenes regisztrációt és elolvasod a F.A.Q.-t.Ha végeztél akkor a bal oldalon találsz olyat , hogy Letöltések/Downloads arra katt és már válogathatsz is kedvedre.Majdnem az összes kész mod megtalálható ott.Jobbnál-jobbak.
  • Vincent00
    nagyon komoly
  • Lack
    Látni kéne, nem csak nézni. Sokak szemét hogy nem b*ssza ki a banner. Soha nem fogom megérteni.
  • belapeter
    BANNER!