Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
te bárány attilára dolgozol a modellen? <#vigyor>#vigyor>
amúgy fasza, jól néz ki...
amúgy fasza, jól néz ki...
Vooki! I from Russian forum a moderator! Greetings! And this combine in working out?
Szerintem is nagyon jó!!!
VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!
Remek<#taps>#taps>
Akk jó. De az a poén egészbe hogy megveszek 1 dolgok és a teleprõl elnézek a fendt bolt fele helybõl beszaggat:S
Meg is válaszoltad a kérdésed. <#whatever>#whatever>
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Hello! Az lenne akérdésem hogy miért szaggat be a játék ha túl sok mod van bennt a játékba és egszerrre használom õket a mapon?
Választ elõre is köszönöm!
Választ elõre is köszönöm!
Ejha, le a kalappal, nagyon jól sikerült! <#eljen>#eljen>
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Ez kesz van ? vagy csak kepek meg?
Na végre kb. 15 nap után van gép...Nagyon jó ez a pót! Ezt várom már mióta..Baromi jó!<#gonosz1>#gonosz1>
de van hz888-é(egyébként az nagyon faxa)
No music, no life....
Iszonyat ez a textura!!!
Nyerges MAN !!!

Nyerges MAN !!!

sajnos az a buli..az nem aprajafalván zajlik...meg az is hogy MÉG nincs jó sílózó....még1szer leírom..még nincs...<#hawaii>#hawaii>
nekem is ez volt a gondom én kicsomagoltam átirtam a densytit és utána pedig a kibontott cuccokat bele tettem egy mappába ami ugyan olyan nevû legyen mint a kibontott zip!Ezt pedig Tibóóó segítette megoldani köszönöm neki!
Elnézést jo helyen járok ez az ls 2008-2009-es forum mert nem ismerek rá /hál istennek/
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
csõ
letöltöttem ls2009-hez a hungarian mapot, betölti a játék a mapot, csak a belarus tiszta fehér és nem lehet semmit sem csinálni benne.Pedig odamásoltam ahova kell!
letöltöttem ls2009-hez a hungarian mapot, betölti a játék a mapot, csak a belarus tiszta fehér és nem lehet semmit sem csinálni benne.Pedig odamásoltam ahova kell!
Mert nem a rar-on belûl kell megcsinálni a változtatást,hanem ki kell bontani pl az asztalra, és mikor megcsináltad akkor csak az i3d-t másold vissz az eredeti rar-ba.
De a megváltoztatodd i3d-ugyan olyan legyen mint az eredeti.Nem lehet benne eltérés.Pl.nem lehet több licht benne mint volt.
De a megváltoztatodd i3d-ugyan olyan legyen mint az eredeti.Nem lehet benne eltérés.Pl.nem lehet több licht benne mint volt.
az a baj, hogy most skin nélküliek lettek a tarkik amikbe belejavítottam ezt 😞
fehér mind 😞 ez miért lehet?
csak a Density-hez nyúltam
fehér mind 😞 ez miért lehet?
csak a Density-hez nyúltam
lehet, de most úgy csináltam és nem találta a jegyzettömb annál a pótnál, aminek a súlyt lecsökkentettem
jah, és bocs az offért <#szomoru1>#szomoru1>
jah, és bocs az offért <#szomoru1>#szomoru1>
én nem így csináltam, nem GE-vel, hanem valahol máshol írtam át, de nem emlékszem, hogy hol. azért írtam az xml-t mert arra emlékeztem, hogy ott kell...
de ez tetszik, hogy ha valaki nem jól mond, akkor már egybõl lehurrogja a hozzáértõ, ahelyett, hogy megjegyzés nélkül csak simán a jó megoldást írná le... <#confused>#confused><#vigyor2>#vigyor2>
de ez tetszik, hogy ha valaki nem jól mond, akkor már egybõl lehurrogja a hozzáértõ, ahelyett, hogy megjegyzés nélkül csak simán a jó megoldást írná le... <#confused>#confused><#vigyor2>#vigyor2>
nekem 8..spec így jó a traktor..hopp..szakmai titok..nah üsse kavics...tedd arra.....csak kanyarba és hepehupár talajon ne 100-as emnnyél...
FIUUK
Netudjátok meg milyen jó az ls kormánnyal wááááááááá😛😛
Bocs ha kicsit gyerekes voltam, de ez tényleg nagyonjó
Netudjátok meg milyen jó az ls kormánnyal wááááááááá😛😛
Bocs ha kicsit gyerekes voltam, de ez tényleg nagyonjó
Tessék itt a Destiny ha az kell: kép
http://germantrucksimulator.hu
densityit nem az xml-be kell állítani..nah pf..erröl ennyit
Én próbálgatom de nem sikerül azért kérdeztem meg hátha valaki tudja mit kell átírni.Bocsi hogy kétszer kérdeztem meg
meg szerintem a traktornak a súlyát is írdd át nagyobbra. azt meg a traktor xml-jében kell, ugyanúgy a density-nél
az orrsúly xml-jében