57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • Daneszka
    bocs all mégegy HSZ-ért,de mire megirtam az előzőt,addig irt a fogyi gyermek...

Na szóval,Kuksz mod nincs,ebböl is látszik hogy nem olvastál bele se a forumba, Irni nemtudsz, egy nyamvadt vonószemet nemtudsz készíteni a pótkocsira, És még te pampogsz itt nekünk? xD szánalom.-.-'
  • Hesston
    hát jah alvázat még javitgatom :D
  • Hesston
    nem tom én ezt csináltam :S:D
  • JD4650
    sztem elég lenne 1 felépítményt csinálni és rá a kröger alvázra
  • Hassan B
    Ja, a kerék még mindig ütközne az alvázzal és a kerék még mindig nem kerék csak henger...
  • Hesston

nah igy ál a pót nem tom láttok e rajta hibákat de ha találtok irjatok pls
  • Bogesz89
    Ja és miert van az hogy egyetlen egy kasza sem működik nekem a játékban!!!Ja és hogy ugy nem e lehetne aratni hogy a kombájn ne szecskázza szét a cuccot hanem lehessen bálázni!! És van bálázó is a játékba amit be lehet rakni?
  • Hassan B
    Nem. Csak 1 icipicit olvastál volna vissza....

Az #13236-osra is NEM a válasz és olvass visssszaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Bogesz89
    kellene nekem olyan hogy kukorictáblák is legyenek a játékba! Meg kellene olyan is hogy aratni is tudjam!!Meg nagyobb géppark! Megoldható?
  • atesz25
    király át bírtam rakni a saját map-ra a gépeket.még nem mind működik, illetve pl a cougar működik csak a füvet nem úgy vágja ahogy kellene.közös erővel lehet hogy ezt is megbírnánk csinálni.valamit a mapnál kellene még ügyködni értem ez alatt hogy valamelyik grass.png-et kellene még átrakni.
  • Hesston
    hát JD4650 mtz-je 1000000 szer jobb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • atesz25
    világos hogy át bírom rakni a saját map-ra, csak így van a lua fájl miatt nem fog működni.
  • JD4650
    nem azt mondtam hogy nem lehet berakni, hanem azt hogy nem fog működni:D
  • atesz25
    én írtam hogy még nem bírtam berakni gépet, de az lenne a valami ha ki birnám onnan venni hogy a saját map-ra rakjam.de le van védve a lua fájl.ha jol gondolom
  • ZTM
    na ez már vmi!!!!
  • ZTM
    bazze én nem toom de ha nem mozdul a játék csak épp hogy ezt csak képletesen mondtam hogy -1fps:D
  • Hesston
    hogy lehet be álitani hogy ki rija hány fps ?? :D érdekelne :D
    mert cod2 be neten tom hogy de ebbe hogy kel :SS:
  • quados19
    Én is csak azt tudom mondani hogy sikerült betteni a kukorica adapter és nagyon jó lett csak a kukorica kellene hozzá de azt olvastam hogy nem lesz megosztva hát ha nem hát nem ez van
  • ZTM
    na ki mondta hogy nem lehet rakosgatni külön külön?:

jó mert forog +minden de mikor fű közelében leteszed-1 fps lesz és nem csíja pedig mindent +csináltam na mind1 nem foglalkozok vele törlöm is:D
  • NH G240
    Köszi Viktor nagyon jó lett. Én nem találtam benne semmi hibát.
  • Hesston
    szar tugya csak fel raktam xD tudod atom kicsi képem van a valódiról :S:S nehéz volt meg csinánli :S
    JD4650 istenkirály a kukorica adapter GRAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Hassan B
    Igen, lehet betenni.
  • atesz25
    hali.valaki próbált már gépet berakni az új mod-ba?mert nekem ez nem jött össze.egyébként klassz, viszont a map annyira nem jött be.
  • Hassan B
    De fog működni, csak nem lesz értelme, mert a 70%-uk fűre specializálódott...
  • Hassan B
    A grass modban lévő dolgok után azt már egyszerűen meglehet csinálni.
  • ZTM
    Még nem, sajna még búzát nem tud szállítaani...
  • ZTM
    de leesett képzeld csak má kivágtam a picsába az egészet mert nem kell a germánokat nem érdekli hogy kinek mien a gépe ezért minden szart 1helyre pakolnak...akinek jóa gépe és qurva gyors az élvezheti amúgyis....én nekem elég az alapjáték+grassland+a modok azzal élveszhető a játék aratás kaszálás ebbe több fűvan...én reménykedem a kukoricamodban(ha elkészül)

am fasza a kukorica adapter kösz...(én semien problémát nem tapasztaltam)
  • ZTM
    Ez most 75% remélem ebben nem fogunk csalódni:D
  • ZTM
    Hát ebbe a grasmodba én is csalódtam..... 1-10fps pfffff nincs kedvem kivenni a cuccokat remélem a kukorica mod már jobb lesz...de szem a vki ki tudná szedni az összes gépet külön külön és feltenné vhova külön kölön...akkor mindenki azt rakná fel az alap mapra ameiket akarja...

am Viktor mikor akarod +osztani az MTZ-d?Vagy majd a F.A.Q-ba teszed?
    mind 1 nekem csak ma legyen.....
  • caseih9400
    2013as felirat mióta van ott a pótkocsin ?:D
  • Sanya595
    Bár Én személy szerint nem kértem,de attól még nagyon szépen köszönöm mindenki nevében.
  • JD4650
    Itt a kukorica adapter. Ha valami ne jó szóljatok és javítom. A cutters mappába másoljátok be a klado mappát. tess
  • lippet
    LS uninstall ---> LS install ---> Grassmod install
  • wazul
    sziasztok bocs hogy ilyeneket kérdezek de nekem nincs bent pl.:a cougar,rendsodró,fűgyüjtő.Ez miért van??
  • lippet
    Nem rossz a Grass mod, de a map az elég szar!
  • Hassan B
    Erős túlzás, hogy semmi hibája, de tényleg sok jó dolog van benne...
  • TIBÓÓÓ
    *jóó,és a gépek is*
  • TIBÓÓÓ
    Csősztök,baromiállat ez a Gras mod.Nekem elnyerte a tetszésemet.Semi hibája,talán az h szervestrágyaszórásnál nem látszik a kiszort kaki..de amúgy nagyon jóó,és agéek is nagyon jól ki vannak dolgozva....
  • Hassan B
    Gondolom a trágya miatt tették be. Nekem amúgy azok teccenek, de ha valakinek nehezen szaladgál a gépén a játék grass mod-dal, akkor érdemes lehet kitörölni őket.
  • spawnmadrid
    Szevasztok. Kössz a linket a grass mod-ról fain nagyon. De azokat a teheneket tök felesleges volt belerakni. Szerintem csak a helyet foglalják, így ki is töröltem őket a picsbe. Ezzel csak én vagyok így?