57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#13288 bocs all mégegy HSZ-ért,de mire megirtam az előzőt,addig irt a fogyi gyermek...
Na szóval,Kuksz mod nincs,ebböl is látszik hogy nem olvastál bele se a forumba, Irni nemtudsz, egy nyamvadt vonószemet nemtudsz készíteni a pótkocsira, És még te pampogsz itt nekünk? xD szánalom.-.-' -
#13253 hát jah alvázat még javitgatom :D -
#13249 nem tom én ezt csináltam :S:D -
JD4650 #13247 sztem elég lenne 1 felépítményt csinálni és rá a kröger alvázra -
#13242 Ja, a kerék még mindig ütközne az alvázzal és a kerék még mindig nem kerék csak henger... -
nah igy ál a pót nem tom láttok e rajta hibákat de ha találtok irjatok pls -
#13236 Ja és miert van az hogy egyetlen egy kasza sem működik nekem a játékban!!!Ja és hogy ugy nem e lehetne aratni hogy a kombájn ne szecskázza szét a cuccot hanem lehessen bálázni!! És van bálázó is a játékba amit be lehet rakni? -
#13235 Nem. Csak 1 icipicit olvastál volna vissza....
Az #13236-osra is NEM a válasz és olvass visssszaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#13234 kellene nekem olyan hogy kukorictáblák is legyenek a játékba! Meg kellene olyan is hogy aratni is tudjam!!Meg nagyobb géppark! Megoldható? -
#13230 király át bírtam rakni a saját map-ra a gépeket.még nem mind működik, illetve pl a cougar működik csak a füvet nem úgy vágja ahogy kellene.közös erővel lehet hogy ezt is megbírnánk csinálni.valamit a mapnál kellene még ügyködni értem ez alatt hogy valamelyik grass.png-et kellene még átrakni. -
#13228 hát JD4650 mtz-je 1000000 szer jobb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#13224 világos hogy át bírom rakni a saját map-ra, csak így van a lua fájl miatt nem fog működni. -
JD4650 #13221 nem azt mondtam hogy nem lehet berakni, hanem azt hogy nem fog működni:D -
#13219 én írtam hogy még nem bírtam berakni gépet, de az lenne a valami ha ki birnám onnan venni hogy a saját map-ra rakjam.de le van védve a lua fájl.ha jol gondolom
-
#13218 na ez már vmi!!!! -
#13217 bazze én nem toom de ha nem mozdul a játék csak épp hogy ezt csak képletesen mondtam hogy -1fps:D -
#13216 hogy lehet be álitani hogy ki rija hány fps ?? :D érdekelne :D
mert cod2 be neten tom hogy de ebbe hogy kel :SS: -
quados19 #13215 Én is csak azt tudom mondani hogy sikerült betteni a kukorica adapter és nagyon jó lett csak a kukorica kellene hozzá de azt olvastam hogy nem lesz megosztva hát ha nem hát nem ez van -
#13214 na ki mondta hogy nem lehet rakosgatni külön külön?:
jó mert forog +minden de mikor fű közelében leteszed-1 fps lesz és nem csíja pedig mindent +csináltam na mind1 nem foglalkozok vele törlöm is:D -
#13213 Köszi Viktor nagyon jó lett. Én nem találtam benne semmi hibát. -
#13212 szar tugya csak fel raktam xD tudod atom kicsi képem van a valódiról :S:S nehéz volt meg csinánli :S
JD4650 istenkirály a kukorica adapter GRAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#13211 Igen, lehet betenni. -
#13210 hali.valaki próbált már gépet berakni az új mod-ba?mert nekem ez nem jött össze.egyébként klassz, viszont a map annyira nem jött be. -
#13209 De fog működni, csak nem lesz értelme, mert a 70%-uk fűre specializálódott... -
#13208 A grass modban lévő dolgok után azt már egyszerűen meglehet csinálni. -
#13205 Még nem, sajna még búzát nem tud szállítaani... -
#13202 de leesett képzeld csak má kivágtam a picsába az egészet mert nem kell a germánokat nem érdekli hogy kinek mien a gépe ezért minden szart 1helyre pakolnak...akinek jóa gépe és qurva gyors az élvezheti amúgyis....én nekem elég az alapjáték+grassland+a modok azzal élveszhető a játék aratás kaszálás ebbe több fűvan...én reménykedem a kukoricamodban(ha elkészül)
am fasza a kukorica adapter kösz...(én semien problémát nem tapasztaltam)
-
#13201 Ez most 75% remélem ebben nem fogunk csalódni:D -
#13199 Hát ebbe a grasmodba én is csalódtam..... 1-10fps pfffff nincs kedvem kivenni a cuccokat remélem a kukorica mod már jobb lesz...de szem a vki ki tudná szedni az összes gépet külön külön és feltenné vhova külön kölön...akkor mindenki azt rakná fel az alap mapra ameiket akarja...
am Viktor mikor akarod +osztani az MTZ-d?Vagy majd a F.A.Q-ba teszed?
mind 1 nekem csak ma legyen..... -
#13198 2013as felirat mióta van ott a pótkocsin ?:D -
Sanya595 #13197 Bár Én személy szerint nem kértem,de attól még nagyon szépen köszönöm mindenki nevében. -
JD4650 #13195 Itt a kukorica adapter. Ha valami ne jó szóljatok és javítom. A cutters mappába másoljátok be a klado mappát. tess -
#13193 LS uninstall ---> LS install ---> Grassmod install -
#13192 sziasztok bocs hogy ilyeneket kérdezek de nekem nincs bent pl.:a cougar,rendsodró,fűgyüjtő.Ez miért van??
-
#13191 Nem rossz a Grass mod, de a map az elég szar!
-
#13190 Erős túlzás, hogy semmi hibája, de tényleg sok jó dolog van benne... -
TIBÓÓÓ #13189 *jóó,és a gépek is* -
TIBÓÓÓ #13188 Csősztök,baromiállat ez a Gras mod.Nekem elnyerte a tetszésemet.Semi hibája,talán az h szervestrágyaszórásnál nem látszik a kiszort kaki..de amúgy nagyon jóó,és agéek is nagyon jól ki vannak dolgozva.... -
#13186 Gondolom a trágya miatt tették be. Nekem amúgy azok teccenek, de ha valakinek nehezen szaladgál a gépén a játék grass mod-dal, akkor érdemes lehet kitörölni őket. -
#13185 Szevasztok. Kössz a linket a grass mod-ról fain nagyon. De azokat a teheneket tök felesleges volt belerakni. Szerintem csak a helyet foglalják, így ki is töröltem őket a picsbe. Ezzel csak én vagyok így?