57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
JD4650 #13395 ja, az is igaz...
Peti ismered az LS-t?
-nem.
-megakarod ismerni?
-ja.
-Menj fel sg-re ott mindent megtalálsz és új barátokat is szaerezhetsz!
XD -
#13394 Nehogy azt hidd... kétszer annyian lesznek és egyszerre.. :) -
#13393 Amint mondtam, hibajavításig felesleges lobbiznod... :) -
JD4650 #13392 nem tetszik:D:D Am miért a szkeccs áppal csináljátok? Sztem AC3D sokkal jobb.
mi9nnyá adom az mtz-t. A mappában benne lesz a 920-as is, a 82-eshez méretezve. -
#13391 na ebben igazad van (sztem a lámák kollégiumba járnak:D)én nemtom mikor jövök:D(a francba leckét is kell majd írni) am viktor tetszik a traktor amit csítam? még nincs kész sztem nem rossz..... -
JD4650 #13390 nem, rosszabb lesz mert egyszerre fog bezúdulni ide a sok szar:D -
#13388 Ez kemény Lack -
passat14 #13387 az bug vagy alapból olyan hogy a tengernél látom az egyik traktort vagy pótót?vagypedig driver hiba? -
Lack #13386 Hétfőn kezdődik az iskola, remélem ezután anyu-apu sokaknak nem engedi majd, hogy egész nap itt értetlenkedjenek. Talán tisztul majd a topik egy kicsit. -
#13384 Tudnám idézni neked egy másik értelmiségi kollégádnak írt hsz-emet:
"Mindenekelőtt szükséges hozzá egy kifejlett, épkézláb emberi agy. Eddigi jelek alapján ezzel te nem rendelkezel. Ha valahogy mégis birtokodba jut egy példány, akkor jöhetnek a következők:
-Dreamweaver XML szerkesztéshez megfelel a sima Jegyzettömb vagy Wordpad is, ez a jobbik verzio)
-valami modellező program i3d exprterrel (pl Maya)
-és egy program amivel textúrákat készíthetsz( Photoshop, Gimp, ... - ez utóbbi ingyenes)
Dióhéjban ennyi. (de amég az első dologga lnem rendelkezel, az egész nehézkes lesz...)" -
#13381 rakd fel a megauploadra,csak regelj be ja a filet meg ajanlatos becsomagolni -
#13380 na itt van pár új kép így haladok(azé nincs fülke mert sztem ez így jó...
holnap még több extrát rakok rá, +csinálom a motorházat normálisra.... -
#13377 Jah, a data elég gáz... nekem is törölte csomó cuccomat(nem warez volt!), úgy hogy olyan mintha fent lenne,de ha leszeded csak kb 1kb az egész...
[ én, személy szerint nem igazán tudok más jól használható, egyszerű feltöltőoldalról, ez persze messze nem azt jelenti, hogy nincs is ilyen ] -
#13375 Csak annyi hogy több részlet lehetne rajta és kicsit bonyolultabb formák, nem csak kocka meg cső...
Meg pl a "kémény"-nél a cső csak simán beleolvad a motorháztetőbe, itt is illene egy kis rést kialakítani. -
#13373 hhhmmmmmmmm mi javítani való van rajta?(a formája az direkt ije nagy motor kisfülke)nyugodtan mondhatsz vele kapcsolatban ötleteket.... -
#13372 Folytasd nyugodtan, mert jó lesz(majd egyszer). Szóval azt akarom mondani, hogy így nem valami jó, de sok munkával még lehet jó... -
valaki9191 #13369 gép függő vagyis ha nem vmi jó a géped akkor akadni fogg
vegyél ki belőle pár gépet mivel mindel úgyse fogol dolgozni -
#13368 a festés még nincs kész.....engem az érdekelne hogytom azt +csíni hogy üveg legyen rajta?:Svki segítsen köszönöm -
#13367 holnap kész, csak legyen aki átkonvertálja és normálisan berakja a játékba:
-
atti59 #13365 Megköszönénk ha felraknád!!! -
stefy16 #13364 <?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1" standalone="no" ?>
<careerVehicles>
<vehicle filename="data/vehicles/steerable/Scania/Scania143.xml" xPosition="506" yOffset="3.0" zPosition="188" yRotation="0"/>
<vehicle filename="data/vehicles/steerable/casemx135/mx135.xml" xPosition="399" yOffset="3.0" zPosition="188" yRotation="0"/>
<vehicle filename="data/vehicles/steerable/new holland/New-HollandT7040.xml" xPosition="493" yPosition="95" yOffset="3.0" zPosition="188"yRotation="0"/>
<vehicle filename="data/vehicles/trailers/Auflieger Scania 111/1LKWAuflieger.xml" xPosition="140" yOffset="1.5" zPosition="110" yRotation="0" />
<vehicle filename="data/vehicles/trailers/kroeger_agroliner.xml" xPosition="150" yOffset="3.0" zPosition="220" yRotation="0" />
<vehicle filename="data/vehicles/trailers/kroeger_agroliner.xml" xPosition="160" yOffset="3.0" zPosition="230" yRotation="0" />
<vehicle filename="data/vehicles/tools/IH735.xml" xPosition="480" yOffset="1.5" zPosition="155" yRotation="90"/>
<vehicle filename="data/vehicles/tools/Lemken_Solitair_12.xml" xPosition="80" yOffset="0.5" zPosition="170" yRotation="0"/>
</careerVehicles>
a careerVelche.xml-em mégis hajókürt van pedig nincs egybe semmi(sztem) Mia baja akkor? -
#13363 Segitsetek már!Ide hogy kell regisztrálni???
http://landwirtschafts2008.pl/profile.php?mode=register -
#13362 Megköszönénk ha felraknád!!! -
#13354 csak igy tudom.ert azt mondták még nincs kész. de az oldalon meg azt irják reggelni kell h le tudjam szedni. mint a németeknél. -
#13353 http://landwirtschafts2008.pl/dload.php?action=file&id=200 -
#13352 Melyik oldalon találtad? linket pls. -
#13344 Nem tudom mert nemrég találtam és még nem tettem fel, de én az előzőt is és ezt is a bluehost-ról töltöttem le hiba nélkül. -
#13341 Megjelent egy patch-elt verziója a grassmodnak.
DL -
#13333 egyszerű a válasz ! töröld le a böngésződet az összeset és máris megjelennek a gépek (bezavar a játéknak a böngésző ) -
#13332 Hello!!Csak az lenne az én bajom már megint h rakok a játékba mod-okat aztán belépek a játékba sehol egy árva gép,sehol egy árva talajművelő eszköz....Segítsen vaalaki!!Kösz!! -
#13330 ezt én csinálom ma kezdtem el...házikészítésű(de sztem látszik is rajta XD)
kommenteket várok fojtassam/ne vagy javítanivaló mire figyeljek oda(nemtom mire kell odafigyelni nem najon próbálgattam a modellezést) -
#13324 csak amit beleraksz a carier vielches fájlba az többször rakd be!!! -
#13321 Silótiprás:D
-
valaki9191 #13320 bocs ez kimaradt
http://ls2008mods.ls.funpic.de/index.php?site=news_comments&newsID=2&lang=de
amilyen gép, map, eszköz, pót kell ezzen megtalálsz mindent és csak lekell tölteni és olyan gépparkod lesz amilyet te akarsz
mindenhet van utasítás hogy kell berakni az alpján mindet belehet rakni, ha vmi nem megyek akkor olvas vissza, és akkor ezek utrtán nem lesz az hogy 1 oldalon átt anyázás és kikázás van -
valaki9191 #13319 kukorica:kb70% van kész
bála:10% van kész
vagyis még nagyon soká lesznek meg, ami van képek kukoricáról az csak skin a búzára.
F.A.Q.-ban vannak MTZ,joohn deer -
#13314 az oldal aljan van kereso,ahova kedved szerint birsz beirni szavakat meg stb.-t es biztos talalsz valamit -
#13306 nem egészen.
ilyesmire:
-
Ilyesmire gondoltál? -
#13291 Egy ilyen silófal is elmenne a game:D Pöttinger bele eresztené, aztán szórakozásból(látszatja nem lenne) a RÁBA meg taposná:D
-
TIBÓÓÓ #13289 bakker Bogesz98..háát...csalódsz bennem de ezeket én is keresem...orba szájba minden oldalon,de még szemenkénti vetőgépet nem találtam,sőőt kukoricaasztalt se..hidd el nekem is kellene..A nagyobb helly..hmm.én bettetem az új grassmódot és avval 1 picit nagyobb helyem lett,meg ebbe a módba van 1csomó kasza(mellső,hátsó,vontatott.függesztett.stb)HAMSTER..nos az nincs benne de van a JUMBÓ ami elég NAGY befogadóképességű..
nos ne mtudom segíttettem-e valamit(szerintem semmit)de legyen nyugi..én nem veszekedést akarok olvasni hanem a játtékal kapcsolatos dolgokat.Félreértés ne esség nem akarok kemény lenni de szerintem igazam van,és szerintem valahol Bogesz98-nak is.Nyugi nem fogom senki pártját..
nah csösztök