57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
valaki9191 #14592 hibás a fájl, leszed megint lehet hogy jó lesz
de lehet hogy alapból hibás érdemes megpróbálni másik helyről letölteni -
#14591 Valaki belinkelné a John Deere wts-t letöltöm és mikor csomagolni akarom ezt írja ki :
No archives found!
Mi a gond??? -
#14590 Ja igy akartam köszi!. Letöltötem nekem fut! leszedtem a német forumrol az mtz is bár egy kicsit furcsa, de azért jo benn hagyom mindkettöt.. -
#14589 igy akarta a képet linkelni és ez is német forumos letöltés
itt -
#14588 letölthetö az E 517 es kombány is a német forumrol itt -
#14587 -
#14586 fain német vontathato fükasza! ----->http://landwirtschaftssimulator-mods.de:81/dl-stoll-gxt-15005-maehwerk-t8191.html -
#14585 Hellosztok! Jo hogy ujra mükszik a német oldal. :) Ezt magyaráza meg már nékem vki please hogy mi (http://landwirtschaftssimulator-mods.de:81/dl-mts-82-t8190.html) MTS 82. <--- ez a mi féle mtz-nk??? csácsá -
passat14 #14584 én csináltam és megkértem lack-ot hogy rakja be -
#14583 Lack a háttérben milyen John Deere kombájn áll? -
JD4650 #14582 Te Lack, ha kereket cserélsz legalább a méretet változtasd meg:D:D -
#14581 nem lengyel??????(vagy az amit passat14 mutatot meg mondot nekem nem rég de azt monta h egyik hétvégén kész lesz hát végülis jó csak ahogy hassan b mongya hiányzik a textura :S -
#14580 A textúra nagyon hiányzik róla, amúgy nem rossz dolog... -
Hari1212 #14579 Hali mivan akkor ha a kuhn tárcsázot berakom felcsatolom nyomom az M et de nem csinál semmit ??, kicseréltem mindent de semmi thx a választ -
Lack #14578 Válasz gombot használd!!! Ha nekem írtad, a pótkocsi magyar készítésű. -
#14577 ejha el birta?? xDxD ez már durvaxD én edig 6 potkocsit probáltam xD
2 kröger,2hw180,2hw80.1 xD -
#14576 fogadok lengyel gép mert a lengyel gépek kicsit gyengék :S:(:( -
Mániás #14575 Hol volt hol nem volt, volt egy traktor ami kicsit bekavarodott egy igen fajin helyzetbe:D
-
Lack #14574 Fortschritt T088 szervestrágyaszóró hamarosan!
VIDEÓ -
#14573 REInstall... -
#14572 azt már csináltam de kajak nem irja ki :S:S és fel se lehet akasztatni !!!!!!!!!!!!
és ez az AP-s kombájnok :S:S: de az e517 es müködik :S -
#14571 Én csináltam, ha gondolod majd feltöltöm, de használhatatlan, mert minden lecsúszik róla. -
#14570 hilfet az optionsban x-eld ki -
#14568 bazze srácok olyan gondom van hogy nem tom fel rakni az adaptereket a kombájnokra nem engedi nem irja h Q meg nem lehet fel rakin :@:@ pls segitetek (ha tuttok) ,???????????? -
valaki9191 #14561 elég sokszór levolt írva. még bannolva voltál a forumról let volna időd végigolvasni az egészet. de nem te megvártad hogy lejárjon és újrakezded -
#14555 az Autopilot a cat nál hogy mükszik beraktam csak nem hogy kell elínditani hogy menjenek a kombájnok megmondaá valaki? -
#14554 ez nem új
funker meg sven csinálják -
#14551 hát ebből anyit veszek ki hogy jó graf de nem oly gagyi és jobban fut:S -
#14550 ez még messze van 2009 április:S -
passat14 #14549 Valaki tud a "Simulatorenről" a Ház Astragon mondából, mi valaki szeret - némelyik a Játék van nem csak jog érték, elkülönít is meglepő sikeres. A Landwirtschafts-simulator 2008 megrohamoz szabályos a Verkaufscharts, ő lekvár tehát Németországban elég Ember ad, az egymásnak egy ilyen Spielprinzipen megörvendeztet képesség.
Az Entwickler Giants Software sínről a Games Conventionon sichtlich békén léthez. De Stefan Hegedű, Software Engineer, és Christian Ammann, Főnök a Züricher Spieleschmiede, szeret egymásnak keinesfalls pihentet. Mert bár ő magunkat tulajdonképpen azelőtt egy kislány új Fun-multiplayer-spiel átnyújt akar, redeten ő inkább nagyon a Astragonról még nem hivatalos bemond Landwirtschafts-simulator 2009. Ez a fog valószínű a felebarát Évben megjelenik és sok Javítás tartalmaz.
Szemben másik "Simulatoren" átmegy Giants Software nem egy "Game Construction Kiten", elkülönít egy furcsa fejlett Enginén, a szintén másik Entwicklern mint is a Community a Rendelkezéshez gestellt fog. ez a Alapozásból létezik időközben nagyon 100 Mods a Landwirtschafts-simulatorért 2008. A Kívánságok és érték Eszme a Játékos kell a Követőnél eingebracht fog. Helyes éppen hogy akar valaki ugyan nem a Részletbe ad, de most létezik Eszme, lehetőleg különböző Tierarten -hoz integrieren.
minden Csökkenés előirányzat a Landwirtschafts-simulatoron 2009 grafisch értelmes jobb fog. elsőn (ausgedruckten) Screenshots lát a neueste Rész már nagyon érdekes -ból. helyes Fakten képességgel mi jól a felebarát Hónap számolásba.
(internetes forditóval!!) -
passat14 #14548 talán ez lenne az uj ls? -
#14547 jaja csak le kéne fordítani mit ír... -
passat14 #14546 mi akar lenni?landwirtschafts 2009 is lessz? -
Nickel77 #14545 -
#14544 vmi jó németes lécci. köszi
Landwirtschafts-Simulator 2009: Zurück auf den Bauernhof
25.08.2008 – Quelle: DemoNews.de – Redakteur: Sven – Release: 2009 – Bereich: PC
News kommentieren
Landwirtschafts-Simulator 2009 im Forum diskutieren
Alle News zu Landwirtschafts-Simulator 2009
Neuigkeit weiterempfehlen
Man kann von den "Simulatoren" aus dem Hause Astragon sagen, was man möchte - manche der Spiele sind nicht nur recht gut, sondern auch überraschend erfolgreich. Der Landwirtschafts-Simulator 2008 stürmte regelrecht die Verkaufscharts, es muss also in Deutschland genügend Menschen geben, die sich an einem solchen Spielprinzip erfreuen können.
Die Entwickler von Giants Software schienen auf der Games Convention sichtlich zufrieden zu sein. Aber Stefan Geiger, Software Engineer, und Christian Ammann, Chef der Züricher Spieleschmiede, möchten sich keinesfalls ausruhen. Denn obwohl sie uns eigentlich eher ein kleines neues Fun-Multiplayer-Spiel präsentieren wollten, redeten sie lieber über den von Astragon noch nicht offiziell angekündigten Landwirtschafts-Simulator 2009. Dieser wird vermutlich im nächsten Jahr erscheinen und viele Verbesserungen enthalten.
Gegenüber anderen "Simulatoren" setzt Giants Software nicht auf ein "Game Construction Kit", sondern auf eine eigenes entwickelte Engine, die sowohl anderen Entwicklern als auch der Community zur Verfügung gestellt wird. Aus diesem Grund existieren mittlerweile über 100 Mods für den Landwirtschafts-Simulator 2008. Die Wünsche und guten Ideen der Spieler sollen beim Nachfolger eingebracht werden. Richtig genau wollte man zwar nicht ins Detail geben, aber derzeit existieren Ideen, womöglich verschiedene Tierarten zu integrieren.
Auf jeden Fall soll der Landwirtschafts-Simulator 2009 grafisch deutlich besser werden. Auf ersten (ausgedruckten) Screenshots sah der neueste Teil schon sehr interessant aus. Mit richtigen Fakten können wir wohl in den nächsten Monaten rechnen.
-
Nickel77 #14541 A 0-a az semi ,helyete ő-az azzal lehet nyujtani és öszehuzni.
9 a vilogo. -
#14532 A második verzió. Csak azt nem értem, hogy ha minden le van írva miért nem lehet átnézni, hogy jól csináltad-e... -
#14531 Num 0, de ha megpróbáltál volna magadtól rájönni biztosan szörnyen elfáradtál volna... -
#14530 valamiért kürtöl a szar,de ha neked sikerült minden fennakadás nélkül akkor én rontok el valamit. -
Nickel77 #14529 Mi a bajvele!!!!!