57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • valaki9191
    szerintem rosszúl látod
  • pista89
    na kikultivátoroztam a lucerna 3/4-ét és már egy volt lucerna parcella be van vetve búzával :D képek holnap reggel.
  • Globus
    Sziasztok! Jól látom, hogy ez a játék sokkal inkább a skin-ekről szól mint a klasszikus értelemben vett "játékélmény"-ről? :D
  • Nickel77
    Hy atesz25. Töldsdle és ird felülvele a régit, Yo leszaz.
  • atesz25
    hűűű basszus elb...tam.bocsi megvan EZER HÁLA.én vagyok a béna p....
  • atesz25
    14545ös hozzászólásnál volt a kép.én azt szeretném megszerezni.ha nem vagyok túl kabzsi?
  • thomme
    löszi megnézem,igen az export selection-ra mentem rá!megpróbálom aztán írok
  • atesz25
    hello nickel77.gondolom a linket nekem szántad? köszi de ez nekem is megvan, ez a claas-os skin én pedig a cat-os gondoltam.ha jól emlékszem még te linkelted a képet.azért kösszentyű
  • 6milan6
    Az "angol nyelvű telepítési infóba" azt előbb megtaláltad volna, hogy:

Insert following files

-"Stoll GXT"
    -"Stoll GXT.zip"

to:

".../Landwirtschafts-Simulator2008/data/vehicles/tools"

Magyarul NEM KELL KICSOMAGOLNI, csak bemásolni!
  • Technoboy28
    Nem a kobájn az ap-s hanem a vágóasztal!Én így tudom,mert én a cat vágóasztalát föltettem a Forschrit E517-re is és ment ap-vel!szal ap-s vágóasztal kell a kombájnhoz,és egyből jó is!
  • Technoboy28
    6milan6 látom már te kaszálsz az új kaszával,nekem a kicsomagolásnál kér egy jelszót!Ezt meg tudnád mondani?néztem már az angol nyelvű telepítési infóba,de nem találom!Ha erre jársz akkor légyszi írd meg!Előre is köszi!
  • Nickel77
    Itt van ha kell.
    http://uploaded.to/?id=24yxjp
  • Nickel77
    Hy én csináltam.
  • 6milan6
    Látom itt semmit nem akar változni a helyzet, lehet jobban járok, ha visszamegyek kaszálni...

• Hassan B
    Arra még nem gondoltál, hogy ha valaki nem válaszol az nem tudja a választ? Vagy a ti értelmi szintetek idáig még nem fejlődött el?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Gyere, találj meg. Legalább eggyel kevesebb lesz belőletek...
  • atesz25
    használj xp-t és reinstall.talán igazából én nem tudok többet tanácsolni.
  • atesz25
    üdvözlet.tegnap be volt linkelve egy kép az új asztalszállító kocsiról meg is van csak a képen cat-os skin volt.valaki megtalálta már azt a skint?
  • Mániás
    Nem! Más combine-al is megy de a vágo asztalnak ap-s nek kell lenni. De ha ezt rosszul tudom akkor aki jobban tudja javitson légyszi. Egyébként aki itt azt irja hogy ott a keresővel mindent megtaláltok, annak teljesen igaza van, én is azt használva találtam meg 1 perc alatt :)
  • Bogesz89
    figyu én ezt csak cat kombájnnál tudom használni?
  • Mániás
    ap
  • Bogesz89
    ja én is azt fogom csinálni! Figyu nem tudod honna lehet leszedn az autopilotot?meg a a villogót?
  • pista89
    fasztudja , még gabonát vetettem csak , de tervezem holnapra hogy lucerna kigrubberezés lessz és bevetem gabonával :D
  • Bogesz89
    na én azt aztán nem tudom! Az igaz hogy szokták aratni de fogalmam nincs! Amugy ha én megnyomom a nullát akkor nem vet semmit? az mitől van?
  • pista89
    Num 1 balra 2 behúz 3 jobbra , ja és a 0-val átváltassz lucernára vagy gabonára.

am mi a faszér nem lehet levágni a lucernát? pedig szokták aratni vetőmagnak...
  • Bogesz89
    CSá! Hogyan lehet ennál a vetőgépnél kirakn azt a két kart? melyik gombbal?
  • pista89
    ááh .. nincs kedvem :D:D

Vetettem 16 hektárt mostmár minőségi vetőgéppel :) Solitair12K , tök fasza bevegyszerezed és utánna látszik aratáskor is a nyomjelző nyoma :D
    Fps picit lecsökkent de nem sokkal , telep fele 7-8 (ez nálam már überfasza :D), teleppel ellentétesen 16-17 :D de nem baj király vetőgép le nem cserélném egy fos vontatott amazonera ...csak nagyobb súlyt kell keresni mert ez elég semmirevalónak tűnik ami most van a trakihoz :D

Ja és még egy hátulütője van , mégpedig az hogy nem használ el magot meg nem méri a hektárt , de énszerintem nem halok bele :D
  • rambo12
    valaki aki jószándékú nem méretezne le egy egytengelyes nem forgózsámolyos pótot hogy klappoljon az mtz-hez??
  • Hassan B
    1. Nem használom, nem értek hozzá.
    2. Olvass vissza.
    3. A Google felfoghatatlan hatalommal rendelkezik.
  • Hassan B
    Akkor valamit rosszul csináltál, másnál működik. Lehet exportnál nem jelölted ki rendesen vagy nem tudom. Meg arra mentél hogy export selection? Mert a sima export nem jó, mert az mindent kirak.
  • thomme
    hát nálam nemtom mér de nem teszi be nem a program a hibás 0.3.0-ás giants-om van.
  • Hesston
    srácok olyat nem lehet csinálni h le kicsiniteni gépeket ??
  • Hassan B
    A neve az szerintem meg fog változni, viszont azt hiszem mindig a végére teszi.
  • thomme
    Szia!
    Tegnap írtad hogy keressem meg a baloldali sávban ott nem találom pedig leírtam a nevüket de akkor sem megy nem tom ott hová rakta be de azért át nézem még1-szer
  • konrad91
    ezt h csináltad h 2 kombájnal mesz
    tom h autopilot de azt h csin h nem ülsz a másik kombájnba és arat az is
    letöltötted simán a F.A.Q-ról????
  • Hassan B
    Akkor miért nem csinálod meg? :P
  • JD4650
    A téid biztos nem, amúgy a miénk se. Egy német mtz 82, a minimumra törkedett a gyerek. A fülke jó, a többi része az hanyagolható...
  • ZTM
    na mé nem? olyan jó lenne....
  • ZTM
    ez nem ez a germánok álltal tákolt!!!! ez másik 82-es!!!!!!
  • pista89
    Most már nem kell ide egy kurva új gép se .. mindenki fejlessze a multit , mert ez már kurvaunalmas :D
    Ha a San ANdreasnak is tudtak saját multit csinálni akkor ehhez e gémhez mér ne lehetne?
  • rambo12
    és honnan azért szeredtém hogy feltölcse valaki a kicsomagolt fáljt mert amit leszedek ahhoz ugyan ezt írja ki