57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
valaki9191 #14649 szerintem rosszúl látod -
pista89 #14648 na kikultivátoroztam a lucerna 3/4-ét és már egy volt lucerna parcella be van vetve búzával :D képek holnap reggel. -
Globus #14647 Sziasztok! Jól látom, hogy ez a játék sokkal inkább a skin-ekről szól mint a klasszikus értelemben vett "játékélmény"-ről? :D -
Nickel77 #14646 Hy atesz25. Töldsdle és ird felülvele a régit, Yo leszaz. -
#14645 hűűű basszus elb...tam.bocsi megvan EZER HÁLA.én vagyok a béna p.... -
#14644 14545ös hozzászólásnál volt a kép.én azt szeretném megszerezni.ha nem vagyok túl kabzsi? -
#14643 löszi megnézem,igen az export selection-ra mentem rá!megpróbálom aztán írok -
#14642 hello nickel77.gondolom a linket nekem szántad? köszi de ez nekem is megvan, ez a claas-os skin én pedig a cat-os gondoltam.ha jól emlékszem még te linkelted a képet.azért kösszentyű -
#14641 Az "angol nyelvű telepítési infóba" azt előbb megtaláltad volna, hogy:
Insert following files
-"Stoll GXT"
-"Stoll GXT.zip"
to:
".../Landwirtschafts-Simulator2008/data/vehicles/tools"
Magyarul NEM KELL KICSOMAGOLNI, csak bemásolni! -
Technoboy28 #14640 Nem a kobájn az ap-s hanem a vágóasztal!Én így tudom,mert én a cat vágóasztalát föltettem a Forschrit E517-re is és ment ap-vel!szal ap-s vágóasztal kell a kombájnhoz,és egyből jó is! -
Technoboy28 #14639 6milan6 látom már te kaszálsz az új kaszával,nekem a kicsomagolásnál kér egy jelszót!Ezt meg tudnád mondani?néztem már az angol nyelvű telepítési infóba,de nem találom!Ha erre jársz akkor légyszi írd meg!Előre is köszi! -
Nickel77 #14637 Itt van ha kell.
http://uploaded.to/?id=24yxjp -
Nickel77 #14636 Hy én csináltam. -
#14634 Látom itt semmit nem akar változni a helyzet, lehet jobban járok, ha visszamegyek kaszálni...
-
#14633 Arra még nem gondoltál, hogy ha valaki nem válaszol az nem tudja a választ? Vagy a ti értelmi szintetek idáig még nem fejlődött el?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gyere, találj meg. Legalább eggyel kevesebb lesz belőletek... -
#14630 használj xp-t és reinstall.talán igazából én nem tudok többet tanácsolni. -
#14629 üdvözlet.tegnap be volt linkelve egy kép az új asztalszállító kocsiról meg is van csak a képen cat-os skin volt.valaki megtalálta már azt a skint? -
Mániás #14625 Nem! Más combine-al is megy de a vágo asztalnak ap-s nek kell lenni. De ha ezt rosszul tudom akkor aki jobban tudja javitson légyszi. Egyébként aki itt azt irja hogy ott a keresővel mindent megtaláltok, annak teljesen igaza van, én is azt használva találtam meg 1 perc alatt :) -
#14621 figyu én ezt csak cat kombájnnál tudom használni?
-
Mániás #14618 ap -
#14617 ja én is azt fogom csinálni! Figyu nem tudod honna lehet leszedn az autopilotot?meg a a villogót? -
pista89 #14616 fasztudja , még gabonát vetettem csak , de tervezem holnapra hogy lucerna kigrubberezés lessz és bevetem gabonával :D -
#14615 na én azt aztán nem tudom! Az igaz hogy szokták aratni de fogalmam nincs! Amugy ha én megnyomom a nullát akkor nem vet semmit? az mitől van? -
pista89 #14614 Num 1 balra 2 behúz 3 jobbra , ja és a 0-val átváltassz lucernára vagy gabonára.
am mi a faszér nem lehet levágni a lucernát? pedig szokták aratni vetőmagnak... -
#14613 CSá! Hogyan lehet ennál a vetőgépnél kirakn azt a két kart? melyik gombbal? -
pista89 #14612 ááh .. nincs kedvem :D:D
Vetettem 16 hektárt mostmár minőségi vetőgéppel :) Solitair12K , tök fasza bevegyszerezed és utánna látszik aratáskor is a nyomjelző nyoma :D
Fps picit lecsökkent de nem sokkal , telep fele 7-8 (ez nálam már überfasza :D), teleppel ellentétesen 16-17 :D de nem baj király vetőgép le nem cserélném egy fos vontatott amazonera ...csak nagyobb súlyt kell keresni mert ez elég semmirevalónak tűnik ami most van a trakihoz :D
Ja és még egy hátulütője van , mégpedig az hogy nem használ el magot meg nem méri a hektárt , de énszerintem nem halok bele :D -
#14610 valaki aki jószándékú nem méretezne le egy egytengelyes nem forgózsámolyos pótot hogy klappoljon az mtz-hez?? -
#14608 1. Nem használom, nem értek hozzá.
2. Olvass vissza.
3. A Google felfoghatatlan hatalommal rendelkezik. -
#14604 Akkor valamit rosszul csináltál, másnál működik. Lehet exportnál nem jelölted ki rendesen vagy nem tudom. Meg arra mentél hogy export selection? Mert a sima export nem jó, mert az mindent kirak. -
#14603 hát nálam nemtom mér de nem teszi be nem a program a hibás 0.3.0-ás giants-om van. -
#14602 srácok olyat nem lehet csinálni h le kicsiniteni gépeket ?? -
#14601 A neve az szerintem meg fog változni, viszont azt hiszem mindig a végére teszi. -
#14600 Szia!
Tegnap írtad hogy keressem meg a baloldali sávban ott nem találom pedig leírtam a nevüket de akkor sem megy nem tom ott hová rakta be de azért át nézem még1-szer
-
konrad91 #14599 ezt h csináltad h 2 kombájnal mesz
tom h autopilot de azt h csin h nem ülsz a másik kombájnba és arat az is
letöltötted simán a F.A.Q-ról???? -
#14598 Akkor miért nem csinálod meg? :P -
JD4650 #14597 A téid biztos nem, amúgy a miénk se. Egy német mtz 82, a minimumra törkedett a gyerek. A fülke jó, a többi része az hanyagolható... -
#14596 na mé nem? olyan jó lenne.... -
#14595 ez nem ez a germánok álltal tákolt!!!! ez másik 82-es!!!!!! -
pista89 #14594 Most már nem kell ide egy kurva új gép se .. mindenki fejlessze a multit , mert ez már kurvaunalmas :D
Ha a San ANdreasnak is tudtak saját multit csinálni akkor ehhez e gémhez mér ne lehetne? -
#14593 és honnan azért szeredtém hogy feltölcse valaki a kicsomagolt fáljt mert amit leszedek ahhoz ugyan ezt írja ki