57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#52544 LOL lopod a fát hát nem szégyenled magad! Megfog büntetni a rendőr! Vigyázz! -
#52543 én Viktornak az ls2009portálon megköszöntem neki a megosztást a permetező alatt a kommenteknél -
#52542 És mit mondtak privát mód űűűűű minek az tartsátok meg magatoknak.
Erre 3-4 nappal később PRIVÁT minden senkinek semmit..........
Hát csatlakozok tényleg Mocskos dolog. -
#52541 Hogy ne lenne rá igény?Csak ha megvan osztva onnantól kezdve nem érdekli egyiket se csak az,hogy milyen színű legyen piros vagy rózsaszín,esetleg h milyen szarrakás kerékre cseréljék le az eredetit.. -
#52540 Most csináltam:
Falopó pót:)
-
#52539 ja tom paldoonak szántam csak közbe kitörölték a hsz-ét és azért nincs itt. különben úgy csináltam. -
#52538 Előtted még 3-an helyeseltek, de ha magadra veszed, lehet nem véletlenül van. Nem egyszerű amit művelnek itt sokan, akár undorítónak is nevezhető. Mindig azt istenítjük, akitől várható valami új dolog, kivéve pl. jd4650, vagy én. Huniper3000 megosztás rémlik valakinek? 1 azaz egy ember írt róla valamit, vagyis köszönte meg, pedig nem mondhatja senki, hogy szar mod lett. Ezek után mit osszak én vagy bárki meg? Napok munkája van abban a szarban és még arra sem méltatjátok, hogy "b+ sz*r lett, ne is folytassátok". Térfogatnövelő nélküli hw-s képeimre emlékszik valaki? Nulla komment ahhoz is, amiből arra lehet következtetni, nincs rá igény. Konkrétan megosztási szándékkal csináltam, de egy nagy sz*rt csinálok én ezután...
Akik meg voltak itt a fő privát mod ellenesek, ahhoz képest elég szépen villognak a Fliegl dk-val, szóval erre mit mondjak? Undorító... -
#52537 Na így esetleg észre fogják venni...
A NH G240 által írt Hsz-hez csak annyit fűznék hozzá hogy a mai emberek nem veszik észre a másik problémáját mindent felrúgnak és nem foglalkoznak semmivel.Ez a legjobban elkeserítő dolog.És hiába leírjátok 1000-szer #52511-hszt aki megakarja érteni az megérti de aki hülye annak hiába mondod hogy ezt meg azt ne tegye még jobban azért is fogja csinálni.
-
#52536 jaja -
#52535 na ez is egy megoldás :D -
#52534 "VÁLASZ ERRE" gombot hazsnáld ! -
#52533 ekkor indítsa a kommentet ezzel a szöveggel és fejezze is be így ^^ -
#52532 NH G 240 üzenete :
-
#52531 Na ez már ér valami :D:D jó ötlet -
#52530 aza szomorú hogy 300hsz-al utánna helyeselik -
#52528 Betonacel0327 KÉPEI!
Betonacel0327 KÉPEI! -
#52527 No nerám célozz.
(soha nem kéregettem még,soha nem mondom meg hogy ki mit csináljon) -
#52526 És mért helyeselnek? Mert seggnyalók azért.. -
#52525 Pont ezt akartam írni.Megelőztél :D -
#52524 szerintem is igazad van -
#52523 Ezt bírom a legjobban. Ilyenkor helyesel mindenki, de a tettek egyáltalán nem ezt tükrözik. -
#52522 Hát az biztos :D -
#52521 Igazad vam, -
Nickel77 #52520 Az nem elég ,mert akkor is csak a RÁBA-t vennék észre. -
Betonacel0327 #52519 Raktam rá egy kis skint... így vmivel jobban tetszik xd
http://kep.ivpicture.hu/114707.jpg
http://kep.ivpicture.hu/114708.jpg -
#52518 én elolvastam -
#52517 Máskor egy Rába képe alá tedd mert egyik se olvassa el :D -
#52516 igazad van ! -
matesz013 #52515 igy van -
matesz013 #52514 ez igy van -
#52513 -
#52512 ez teljesen igaz -
#52511 Sorban a sok hülyeségre:
Nem csinál, nem adjuk ki, nem adja oda senki stb.
Amúgy csak emlékeztetnék mindenkit erre: #52262...(nem az amit belapeter írt)
Az első három mondaton kívül figyelemre méltó (lett volna, csak sokan csesztek elolvasni), hogy:
"Mi az hogy el vagyunk magunktól szállva? Szerinted olyan húdekurvajó dolog állandóan arra figyelni, hogy minden rendben legyen itt is, meg a portálon is. Az is értetek lett csinálva, hogy minden egy helyen meg legyen. Erre jönnek az ilyen vérpistik, és tönkretesznek mindent. És még mi álljunk normálisan hozzátok?! Eszednél vagy? Nem tudod te se mik voltak itt. Ha nem lett volna annyi kéregetés, akkor minden másképpen alakult volna. De nem, mert ti mentek az üres fejetek után. Azt mondod, hogy most csak úgy mondják, nem is tisztelnek minket? Egyre jobban igaz, de akkor ne jöjjön senki se azzal, hogy ezt meg azt meg kellene csinálni, mert nem lesz ilyen. Ha nem tudjátok megbecsülni mindazt ami van, ne számítsatok ránk, mert nem fogunk azért a pár hülyegyerekért fáradozni. Ha eddig nem becsülte meg senki valóban a munkáinkat, akkor mostantól el is lehetne felejteni, hogy mi egyáltalán csináltunk is valamit. A szabadidőnk nagy részét erre áldoztuk, és alig van érte köszönet. Komolyan mondom. Mi megvagyunk úgy egy páran, mert legalább megértjük egymást. Én azt mondom, ha így álltok hozzá, egy rohadt módot nem fogunk megosztani, ami eléggé esélyes. Se TSZ map, se fasza RÁBA, SEMMI. Úgyhogy úgy ugráljatok!"
Ezt jó lenne, ha mindenki elolvasná, és komolyan venné, mert tényleg ennek fényében fogunk mindent az elkövetkezendőkben csinálni! -
#52510 Jo mar rajottem de nem fejne be valaki:D? -
#52509 Hát persze.... -
JD4650 #52508 nem ő csinálta... -
Gerifinuccsi #52507 Nem jól írtam! Ilyen fajta nem ugyan ez! Sorry Lack! -
#52506 Freddy mi szomoru? Nem eretem -
Lack #52505 Csak az a baj, hogy "szkecsápos". -
#52504 Ezt te csinaltad? Ha igen jo is lenne ha befejezned es betened a jatekba az jo lenne