57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#52585 Baszki,kimentél az udvarba és lefényképezted a tiéteket és egy kis photoshop.. (Jó lett nagyon ) -
#52584 hú 550-es mtz nagyon király !! -
JD4650 #52583 nem tudom hogy időtartamban milyen rég óta dolgozok vele. Meg hogy előtte meddig készült Joenál a régi változat, de amíg nem lesz ilyen minőségű a modelled, addig nem nagyon kéne képeket rakni róla
-
#52582 Szüljön ikreket -
#52581 Nállam az unalom ilyen dolgokat szül :) (kerék ideiglenes)
-
Sanya595 #52580 www.abload.de -
#52579 haha
nem is láttad a képet de már leszarod amúgy meg mostantól nem írom oda h menyi idő alatt csináltam ok
csak pls képfeltöltő oldalt ami jó sg hez is -
#52578 Ő más dimenziókban él. Azt hiszi azzal leadta a felelősséget a válláról, ha leírja, h milyen gyorsan lett kész vele.
Mert annyira sz*r, hogy csak így meri vállalni... -
Sanya595 #52577 Szivemböl szóltál.Még egy képett sem tud berakni.
Ezzel nem lenne semmi gond,de akkor csak linkelje inkább,mert nem ez az elsö,hogy elrontja. -
#52576 Hatalmas köszönet minden készítőnek a Dominatorért! -
#52575 valaki linket képfeltöltéshez pls -
#52574 Láttam nem csak itt,hanem más topikot is bombázod a zöldséges,a piás meg mit tudom milyen szarságaiddal.ha nem tudsz normális cucot csinálni,akkor hagyd a ....ba....(én sem tudok modellezni,nincs is fent egyik program sem) -
MTZ 50 #52573 Nálam nem adja be a képet. De nem az a lényeg, hogy hány perc alatt csináltad, hanem az, hogy minél szebb legyen. -
#52572 Na még kétszer megpróbálod betenni, és a végén Iceman teszi be jól, képként.
Unlak,, ununk... -
#52571 én csináltam 30 perc alatt csak kereket nem tok csinálni megköszönném ha valaki segítene
-
#52570 Az biztos.
Node benne van hogy meg van osztvaaa.-.- -
#52569 Ha megosztották szted mi? Tombol az értetlenség ma, úgy látszik... -
#52568 Hát de ha nem érti a világtalanja..........
Ezt már 1 jó párszor mondták neki . -
csabaaaa94 #52567 Nekem csak 1 kérdésem van! Ami meg lett osztva 108 as sl maxi az a privát vt avgy nem?
De a lényeg h K*vajó! -
JD4650 #52566 azokra is kéne 1 olyan skin mint a 60asokon van -
#52565 szeretném kérdezni azokat a usereket akik berakták a lent látható traktort, hogy nekik is eltüntek az infók? vagy csak nálam van valami gubanc..
-
#52564 EZ nem chat húzz innen a hülyegégeiddel pls! -
Szuszkóó #52563 Fiuk nemvagyok más csak egy egyszerű fórumozó. Feljövök elolvasgatom a hszeket, megnézem a képeket a készülő gépekről, vagy már a játékban megtalálható gépekről. És kitesznek egy képet egy- egy készülő gépől, és nagyon egyetértek belapeterrel, hogy a lámák már egyből ilyen színű olyan színű legyen meg hogy hogy nézzenki és egyből megy a nyalás hogy osszák meg az azért már SOK. És az ember csak idegesíti magát azon, hogy vannak egyes emberek akik egyből csak kóringyálnak és ezzel elbasszák azt a lehetőséget, hogy megosszanak nagyon király gépeket vagy bármi más dolgot. Belapeter hsz-ének végén ottvan, hogy "Se TSZ map, se fasza RÁBA, SEMMI". Ebben teljesen egyetértek vele mert a moderátorok megcsinálják maguknak ezeket a dolgokat vagy nekünk, hogy élvezhessük a játékot és ezek a szemétláda emberek akik elkurják a fórumot is meg az ember egész napját ezekkel a hszekkel azok csak amgukra vessenek ha nemkapunk majd meg semmit. És ezúton szeretném megköszönni azoknak az embereknek a munkáját akik fáradoznak csak azért hogy nekünk jobblegyen!!! Minden tisztelem az övék!!! ÉS NEM AZÉRT IRTAM LEA VÉGÉT HOGY NYALJAK!!! -
#52562 A 2008 as HW packot nem akarod átrakni ?? mert szerintem azok a legjobb pótkocsik -
p5775 #52560 Ezt láttátok már? http://www.myvideo.de/watch/6509793/Fendt_930_TMS
zene a trakiban!! -
#52559 Thank you.
-
#52558 én csak a normális modelleket köszönöm meg -
#52557 New Holland TM 115
-
#52556 Héé mit csinálsz ott a fa alatt?! Takarodj innen és lopj máshol! xD
-
#52555 Ez nem önfényezés volt ez így igaz a legjobb módok a ti nevetekhez köthetőek és ha lehetne szeretném(nénk)látni a módjaitokat a közeljövőben is. -
#52554 Ne fogd vissza magad, az valóban a legjobb vontatott permetező.
Ez nem önfényezés, ez szépérzék. -
#52553 De ne csak mindig az egész játékosokat nézd,hanem jólenne ha emberekre külön-külön is nézni.
Mert vannak jópáran akik jónak tartják a ti modelleiteket! -
#52552 Azt láttam, de ha bárki más tesz két négyzetről, meg egy körről képet akár szkecsáppból is, legalább 4-5-en elkezdik isteníteni, hogy milyen jó lesz. Erre megcsináljuk szerintem az eddigi legjobb vontatott permetezőt (ez most lehet önfényezés volt, de szerintem nem áll messze a valóságtól) és jön rá egy komment? Kösz, de itt valami nem kerek. -
#52551 Na megint helyeselgetés sorozata.De kíváncsi leszek 1-2 nap múlva ki hogyan fog állnia a dolgokhoz. -
#52550 rendben, megtaláltam
del -
#52549 -
#52548 hogyan indítsam el a "dojcs fárt"?
mert enterre nem reagál, vki legyen olyan kedves és írja meg jó nagy betűkkel -
konrad91 #52547 Ez valóban igy van!!
mert mindenki csak kéregetni tud és h ha odaadjátok neki akkor meg elkezdi kritizálni h ez nem jó meg az meg amaz!!
Ugyhogy annyit még mondanék h csináljátok nyugodtan tovább ti -ák
és ha majd egyszer valaki elkap titetek ne csodálkozzatok !!Jah és nem a monitor előtt kell ugrálni !! ha vmi nem teccik akkor nem kell irkálni meg kritizálgatni!! -
#52546 Node én megértlek.
És a ti kettőtök módjait szeretm még 08-ból is !
És JD4650nek is írtam PM-t hogyha lehet a hunipert csinájja meg úgy hogy lehessen bele peremetet is tenni. (csak hogy tudd).
És mennyi mindet kérdeztem a HW pótjaiddal kapcsolatba?
Legalább 20 PM volt az.Arra nem emléxel.
MINDIG IS SZERETTEM A TI MÓDJAITOKAT IS ÉS A MÁSOKÉT IS.
(erről ennyit.) -
Willymi #52545 jogos és egyet értek vele teljes mértékben én is lehet hogy még nem vette senki sem észre mert nem szoktam privátolni de kitudja lehet megváltozik de tény és való teljes mértékben igaza is van...