57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • pista89
    hasonlít is egy 560asra..
  • tibicsoki4
    Ez mi lesz nem kötözködés képp csak nem ismerem fel..:)
  • TOMSILENT
    Dél után jön!! ->

• TherÖcsy

Az új művem, kösz az ötletet Iceman
  • akoska001

nekem hirtelen ezek jutottak eszembe róla
  • Iceman007s
  • TOMSILENT
    Claas Lexion 560 -> HAMAROSAN!!!!!
  • Willymi
    nem mondunk rá semmit roszat sem csak arra lennék kívánics hogy mi akar lenni pontosan mondjuk márka meg típus meg iylenek és nem lenne rossz róla egy valóságban készült kép róla hogy láthassuk mennyi a hasonlóság
  • SLICK
    ez Thomas a gőzmozdony?
  • sonnenshein
    Nagyon is van igény a munkáitokra. Bevallom őszintén, még a 08 idejében elment e kedvem a fórum olvasása miatt, a sok nyavalygó/kunyizó/fikázó miatt, ezért csöndes szemlélője vagyok, illetve aki élvezi munkátok gyümölcsét. Igen, én is szeretnék egy jót "rábázni", láttam van nyerges Ifa is, meg még sorolhatnám, de egyszer sem kértem senkitől semmit, ha akarja úgy is megosztja. PL: Nickel77 első verziós ifájára is rengeteg fika ment, hogy miért nem számol, ahelyett, hogy örültetek volna neki, A HunMapról nem is beszélve. Csodálkozom, hogy a valóban a legjobb permetőre miért nem szólt be senki, elvégre akár hozzá is lehetne igazítani az új mod-hoz...
    Szeretnék elnézést kérni a modderektől, mert nem szoktam megköszönni őket külön, de higgyétek el hálás vagyok miattuk (már valszeg rég nem játszanék vele nélkülük), köszönöm munkátokat.
    Szeretném megköszönni azoknak is, akik jótékonyan hozzájárultak ahhoz, hogy rengeteg mod nem került megosztásra.
  • Rob02
    Oooo...hát hogy mi van itt megint!
    Nyitás után két napig bírták most meg el lepték a topikot a -k megint! Csak így tovább fiúk és megint zárás lesz!
  • JD4650
    bár letudnánk szarni
  • pista89
    Mindenki oda lesz érte!
  • belapeter
    BIZTOS HOGY KI VAN írva,ha a játékba nem is akkor a modDesk-be !
  • adikakk
    készül az első modellem szóval ne szarjátok le
    [IMG][/IMG]
  • ladaman
    a numpadon megnyomod a Del-t
  • ladaman

nagyon fasza ez az agroton köszi Lack:D
  • Traktoros14
    Hy!A Deutz-Fahr Agrotron X720-t hogy kell elindítani?(a motort)
  • csonkesz
    Ha már ennyire bele akarsz kötni, akkor nem ilyen képet kellene beszúrni, amin a te "csodád" mellett pont egy olyan gép áll, ami úgy szólva "oldalkipufogós", hiszen ha jobban megnézed, az bizony oldalra pufog ki! :) Ne érts félre, nem őt akarom védeni, én nem állok senki mellett, ő is rosszul fejezte ki magát. De ha itt valaki olyat mond amiről még nem hallottatok, rögtön leszóljátok ahelyett, hogy utána néznétek...
  • konrad91
    hali fiuk valaki nem csinálná meg a 09 be a Glenvar módot?? mert szerintem jó lenne:)csak ötlet!!
  • tomi9000
    Legalább türtözteti magát..
  • tomi9000
    Én abbol megmondom, hogy 550-es csak nekünk van:( elég kevés van ahol JD él szóval..várható volt h nem 550-es... Na komlyra fordítva kompresszor+hang is lehet akár..motorolajbetöltő nyílás.esetleg még a tükrök ugyanis én ugytom h a TSZ gépeknek v ott atükörje.. meg van rajta vmi matrica gondolom a TSZ neve!
  • dj norboo
    Ezazöcsém..ígytovább..Paint mtz..mileszmég??photo shop claas??
  • PaIdoo

na ez nem oldal kipufgós hanem közép kipufogós mtz
  • zsoltee8
    aminek a csöve nem előre hanem oldara néz
    de akkor is a legjobb a kiherélt kipufogó semmi szikra fogó semmi üres dob azt annyi hagy szóljón csak úgy ordít.
    Bocs a offért
  • szityu17
    ja az az MTZ nek a sport kipufja XD
  • JD4650
    amúgy nagyon mind1, mer ha egymás mellett áll a 2 traktor (4650+80) akkor alig hallatszik az mtz:D
  • csonkesz
    Arra gondolt szerintem ami nem előre fúj, hanem oldalra, csak furcsán fejezi ki magát, de eddigi ismereteim szerint az nem gyári kipufogó.
  • JD4650
    milyen az az oldal kipufogós?:D
  • szityu17
    mindegyik MTZ nek oldalt jön ki a kipufja te miröl beszélsz ??
  • dj norboo
    Ez minek készül??Talicskahúzónak???
  • class dominator
    csak szólok hogy az oldal kipofugos mtz nek sokkal szebb a hangja már bocs
  • vmarc
    Mivel sokat használom elkezdett piszkosodni, lassan rozsdás lesz.

Ami itt megy az remélem TopiK-ZárásT eredményez majd mert rohadt sok a szemét megint meg a F@asz-lámák is elszaporodtak rendesen. :D
  • PaIdoo
    én most erről állapítottam meg
  • class dominator
    és akkor mi van
  • saslaca
    képen
  • PaIdoo
    sűrűn nézed az ls portált
  • saslaca
    Hát! Így erről a képről én nem merném rámondani hogy 550-es. De vannak árulkodó jelek. Ezen a képes speciel egyet sem látok. :)
  • tempi88
    Lényeg,hogy ne szemeteld tele a topikot értelmetlen dolgokkal...mert amiket tegnap beraktál tényleg azok voltak, sztem dolgozz egy kicsit,aztán 1 hónap múlva rakhatsz fel egy készülő modellt...
  • Gerifinuccsi
    http://img132.imageshack.us/img132/787/e17596bb01db578dmed.png szerintetek ez rendesen silóz?