57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • Kenny85
    Rába kunyerálóknak jóhír.....jövőre készlesz :DDDDDD
  • Freddycom
    Mmm, kár...

• kis pörkölt
    köszi
    puszi
    nem ám csak hülyülök
  • Lack
    FAQ 2008 (fent)
  • Roli97

egy kicsit meg kellet segitei mert nem birta egyedül
  • Freddycom
    Érdekes, ez mégsem olyan csúnya nálad, mint Ájszmennél.

De még mindig nem olyan minőségűek, mint a játékra készült fotóim.
  • kis pörkölt
    én a 2008-asba játszok vaaki nem tudja hogy melyik mappába kell belerakni a kiegészítő traktorokat?
  • PaIdoo
    ja utolsó árnyék nélküli fotók mert holnaptól megint normális gépen játszok
  • Willymi
    max fél óra a rádiusokat kell csak belőni az én 300-as rábámon pl:1.0 1.05 1.0 1.0 suspTravel ez meg mind a 4 nulla
  • PaIdoo
    igen
  • Kenny85
    nekem ígyvan megoldva h y tengelyen első hátsó részt 0,7-el feljebb emeltem, radius első kerekeken 07, hátsón 0.8 (ezt mondjuk nemértem, hogy mégishogyan vannak így beindexelve). Persze ez a tologatósdi is méretaránytól függ, de kb fél nap alatt meglehet találni a helyes beállítást, de így most olyan atomstabil, hogycsakna....
  • Willymi
    kellene hozzá adapter is?
  • PaIdoo

• Willymi
    xml-be a kerékradiusokat kell állítgatni el leszel vele egy darabig amíg sikerülni fog meg jaavaslat kilőni a susp... -ot is akkor nem fog elmozdulni a két része egymástól
  • Zoli108
    Nem igaz már,hogy nem tudjátok kivárni míg megjön balogh2003 és kiadja a (saját) Rábáit!!!!???
  • Willymi
    kis esti aratás Willymi módra:
    lassan vége és meheteünk haza...

én már megyek is haza picit tovább tartott mint gondoltam...

ürítés és go haza végre..
  • morgosz

Egy kis segítséget szeretnék kérni. Betettem Balogh2003 egyik rábáját a ls2009-be. Minden jól működi, csak valamiért billeg amikor kanyarodik. Hol és mit kellene beállítani, hogy ez megszünjön.
  • TherÖcsy
    Ja valami olyasmi lenne :$

• kraz250b
    helló hogy tudom csak az ajtót kinyitni vagy eltüntetni pl 1 mtzről??
  • zozi10
    Hallo egy modelezővel szeretnék beszélni
  • lexion 600 TT
    ilyen vibroláz nekünk is volt de aztmodják hogy szétrázza a traktort
  • robi11
    ügyes vagy bazz de,ne tedd be minden héten.
  • tyti77178
    vagy nem találom meg a sebességváltó?
  • jzadams
    valaki segíte h kell gépeket átrakni a 08-ból a 09-be!!?? a portálon leírtak szerint csináltam minden de valami mégsem jó! vegyen fel aki segítene! csak egy félórát zavarnám! Előre is köszönöm!
  • Pages
  • vmarc
    Hát ez tipikus példa arra hogyan kell más tollával ékeskedni.
    Jó lenne ha magadtól is csinálnál valamit és nem shangria66 rókájáról húznál le még egy vékonyka bőrt.

Attól, hogy tudsz felnit cserélni meg 2 számot átírni még nem leszel modder. :D LOL
  • TIBÓÓÓ
    Várom már, hogy készen legyen...jónézz ki de az a kar szerintem fölösleges...de nagyon jó eke..
  • Petter84
    Én játszok is:)és a sok kunyizós-kéregetős-kritizálós emberke is inkább tolná a játékot....vagy ha az bonyulult nekik akkor tologassák az udvaron a játék trakeszt.
  • tmisi
    2210 új üzenet. :D
    Mindenki csak gépeket gyárt vagy van aki játszik is vele (rajtam kívül)?
  • nandorb
    Hm... nemtom nemvagyok keres tipus eddig 1xsem kertem modot,mert meg a jatek nem teljesen tokeletes szerintem de azert igy megmondom minek ker olyanvalaki modot aki meg besem tudja rakni?
    Vagy talan irastudatlan aki a pl. K*vajo-t ir?
    Talan a kosszoneteknek stb.-nek 1uj topikot kell letrehozni pl. Cimmel:A moddelezo es scriptelo embereknek uzenet...
    Minnek tolteni ezt a topikot azzal...sehol sem lattam ilyet az emberek,vagyis ezek meg nem emberek hanem 10eves gyerkocok akik most tanulnak irni olvasni(tobbet vartam magyarorszagtol)attol hogy nem irok ekkezetekkel az nem jelenti hogy az en helyesirasom szar...
    Csak lusta vagyok mivel nekem ez a nyelv mellett szerb-ul is irok angol-ul is...(kulonben senkinek semmi koze hozza)

Na a lenyeg hogy ez ami mar tobbmint 2eve megy ebben a topikban az nem forumozas hanem cseveges...napi 200hsz.?nemvagytok normalisak nem verseny ez hogy minnel tobb hsz.-t nyomjunk le 1nap alatt vagy 1ev alatt...kaptok vmit.?
    Ah
    En egy szerb-horvat-boszniai forumra jarok es ott meg ilyet nem lattam volna...irnak oda idosebbek is meg fiatalok is.De hogy ilyen ertelmetlennul irjanak mint tik eddig nemvolt.
    Mintha apa es anya nelkul elnetek ugykell felfognom csak a PC semmi masbol nem all a vilag...

NAna valtoztasatok mar azon probaljatok kimenni inni,dolgozni es meglatjatok mi konnyebb keregetni vagy szorakozni?
  • Zoli108
    Hát nem éppen.. Ilyen erővel a 50-es MTZre is tehetne Belarus 1221-es skint..
  • sabo1310
    sry a sok képért.
  • sabo1310

készül egy uj talajlazító rábához.
  • JD4650
    ez valami ilyesmi lesz?
  • JD4650
    semmi sem hasonlít mivel az 1 400-as lexion.
  • szabikafarkas
    a fulke nem nagyon hasonlit de azert joo
  • tibicsoki4
    Fasza picit kellene csak a fülkén alakítani:)
  • pista89
    És hasonlít is ehhez....gratulálok
  • Campo
    Hát ha végig olvasnád a hozzászólását rájönnél, hogy tett oda egy 'is' szócskát.
  • Davideos
    hát ha vegig olvasod a topikot akor ra josz hogy ez mi! 560-as Lexion