Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok! Nem tudjátok miért van, hogy a játék letiltotta a pályákat?
Valaki segítsen! Köszi! Sziasztok!
Komolyra fordítva a szót, nem tudom mitõl lehet. Meg hogyhogy letiltotta? Nem hajókürtöt hallasz véletlenül betöltés közben?
][ ВАЗ ][
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu
AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Átsiklottam rajt.Mégegyszer elnézést kérek érte.
Amúgy Nekem külön el van mentve a faq.
Szóval most jöhetne a szabad játék. Arra rájöttem hogy van pda, viszont minden szép német minden rajta. Tualjdonképpen most akkor mit is lehetne itt csinálni?
Mútatnék pár képett a telepemröl.Nálam kész a hid a villágitó toronyhoz.
Válaszokat elöre is köszi.
Mindenkinek aki részt vett és vesz a modellek készitésében,játékba rakásába,további sok sikert kivánok!
Nagyon ügyesek vagytok!
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
kisvigyori
http://www.ls2008-mods.de.tt/
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
kösz:csõ
meg tudja mondani valaki hogy a bal alsó sarokban lévõ kis párbeszédpanel miért nem jelenik meg a játékban?mert így nem tom hogy hogyan éll éppen az autopilot!!
meg a felakasztásnál is egy kicsit nyûgösebb
aki tud segítsen léccives!!!!!!!!!!
Claas Disco 8550
Deutz-Fahr DX 6.05
JCB 2150 Fastrac
Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!
Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Két kombájnt,
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
Keresõ minden oldalon van, nem értem miért nem lehet használni.autopilot
Mindent megtudtok csinálni de kérlek segítsetek már mert ugy látom más nem nagyon segítõkész!!
Én is megtudom csinálni amit akarok de ha nincsen meg a mod akor nem tudom!!
Nagyon szépen kérlek titeket hogy adjátok meg az autopilota modot !
Elõre is nagyon de nagyon szépen köszönöm!!!