Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hassan B
to Translation:
Sziasztok! Nem tudjátok miért van, hogy a játék letiltotta a pályákat?
Valaki segítsen! Köszi! Sziasztok!

Komolyra fordítva a szót, nem tudom mitõl lehet. Meg hogyhogy letiltotta? Nem hajókürtöt hallasz véletlenül betöltés közben?

][ ВАЗ ][

6milan6
Szerinted? Keresõ, F.A.Q., stb.....

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

itt van a felsõ link a letöltési

AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu

És merre találom meg?
valaki tudna segíteni az ac3d-be hogy elmentse amunkám,kódodt beirtam de ugyse akarja esetleg rossz kódom van?

AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu

6milan6
Ezt fordítsd le magyarra is.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

6milan6
Grassland modot feltelepítetted? Ez a jelenség szerintem annak hiánya miatt van.

patyesz18
Vkinek nincs IH vetõgépe??

csá nekem miért nem jó a játék mert a pályakat letoltotta nekm ez miért van segítséget kérek valaki adjon kösz na csá mindenkinek <#wink>
Hali. Köszi a segítséget, már elindult, de még mindig problémim vannak. Nem tudom sem az ekét felemelni, sem a tárcsát. Vmi a hidraulikával van. Légyszi segítsetek. Mindent jól csináltam elvileg. többször ellenõriztem. Köszi.
Nem a faq-n siklottam át,hanem a faq utolso során.

Az összes 3d-s játékból fel lehet venni fraps-al, persze erõs gép kell hozzá, és lehetõleg külön vinyó amire rögzítessz, amin van bõven hely és nem töredékezett. Ne tõlem kérj elnézést csak akkorák a piros betûk mintha azt mondanák "te itt most meghalsz" szóval elég feltûnõ 😊
Bocsi.
Átsiklottam rajt.Mégegyszer elnézést kérek érte.
Amúgy Nekem külön el van mentve a faq.

Na, tutorialok megvoltak. A legutolsó feladattal kicsit gondban voltam mert az utolsó szerszámot az istennek nem találtam meg. Aztán kiderült valami fekete izé amirõl meg nem mondom micsoda.

Szóval most jöhetne a szabad játék. Arra rájöttem hogy van pda, viszont minden szép német minden rajta. Tualjdonképpen most akkor mit is lehetne itt csinálni?
Ott a FAQ jó nagy betûkkel.
Képeket és videót mivel lehet késziteni játék közben?
Mútatnék pár képett a telepemröl.Nálam kész a hid a villágitó toronyhoz.
Válaszokat elöre is köszi.
Mindenkinek aki részt vett és vesz a modellek készitésében,játékba rakásába,további sok sikert kivánok!
Nagyon ügyesek vagytok!

rambo12
A mediont szeretném átkonvertáltatni meg a Claas Dominator 105-est és mondjuk jo lenne a játékba is látni õket

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

6milan6
Mert még csak BETA script van a pótkocsihoz. Mielõtt megkérdeznéd, mentés után meg sem fog jelenni a játékban.

mert beta szal használj tandem pótot

Kisvigyori
Forgózsámolyos pótkocsit tõltötem le be is rktam de amikor bilentek vele nem irja fel meg nem ad pénzt ha elaom és ahogy irná hogy hány % ott egy nacsomó szám van -elõjelel

kisvigyori

6milan6
A scriptet nem a "new_scripts" mappába kell másolni, hanem a sima "scripts"-be...

Német forum:

http://www.ls2008-mods.de.tt/

Hassan B
Megnéztem és valami tényleg nem jó benne. Lehet csak el lett írva vagy ilyesmi.

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Kisvigyori
nekem is ez a bajom pedig mindent ugy csinálok ahogy le van irva

kisvigyori

hello mindfenkinek valaki tude segiteni nem tudok a kröger 3 tengelyes utanfutodt bele teni a játékba. Valaki tudnae segiteni? Kösz elöre is.
Hassan B
Az se rossz ötlet, én majd mostanában egy MTZ 50-est próbálok összehozni...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

üzenem a modellezõknek ötlet: lehetnem csinálni CAT chalengert v. JD 9400-AS dupla kerékkel
Ha valakit érdekel pár kép a kühne 7esröl az katt a galériára.kösz hogy megnézzted.

hallod"tutusly":nekem van 1 elképzelésem mi a gond""512 MB szabad terület""1GB-Ram"":szerintem ez a gond,de nem tudom bizztosra.

Ám csak kíváncsiságból kérdezem meg:Ki készítette el a rába 7fejes szimpla ekét?Mert szeretném megköszönni hogy megcsinálta,mert nagyon jó vele szántani és örülök annak hogy valaki csinált 1 normális ekét.(mostmár csak váltvaforgósat kéne csinálni)

csöö "tutusly":megnyugtatlak igaz ez semmit nem jelent számodra,de nállam is ez a probléma,csak nem a rábával.Hanem pár gép betétele után meghall a játék.Ám én is örülnék annak ha valaki választ adna erre az apróságra.
kösz:csõ

HAli. Feltettem a Rábámhoz a tárcsát, de nem tölti be a terepet. Mindent jól csináltam, többször is ellenõriztem. Valaki segítsen, mert már megõrülök. Köszi.
claaslexion
köszönjük a F.A.Q. bõvülését!

MTZ1025
hello
meg tudja mondani valaki hogy a bal alsó sarokban lévõ kis párbeszédpanel miért nem jelenik meg a játékban?mert így nem tom hogy hogyan éll éppen az autopilot!!
meg a felakasztásnál is egy kicsit nyûgösebb
aki tud segítsen léccives!!!!!!!!!!

Néhány plusz gép. (Letöltés: FAQ)

Claas Disco 8550

Deutz-Fahr DX 6.05

JCB 2150 Fastrac

Nagyon szépen köszönöm!!!!!!!!
pickány
aki nem látja itt a link

Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!

pickány
kész van a JCB 😄link

Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!

hello mindfenkinek valaki tude segiteni nem tudok a kröger 3 tengelyes utanfutodt bele teni a játékba. Valaki tudnae segiteni?
diggitydave
Jóci gyere fel msn-re,átkonvertatom nekedd!!

joci14
ha már a konvertálásnál tartunk. az mtzmnek kivállalja a betevését ?

lippet
Szerintem erre gondol:

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

6milan6
Azért ez nem egészen úgy mûködik, hogy átkonvertálom és kész. Elsõ szempont, hogy ki teszi be a játékba? Nem mindegy, mert én amit csak lehet összegroupozok, és így importálom be a fõbb részeket giants editorba. Viszont vannak modok, ahol a modellen szinte minden rész külön van. A többi dologba meg ne is merüljünk bele, pl. nulláról építed a modot, vagy kicserélgeted a dolgokat egy meglévõn.

Én nem tudok, de képeket tehetsz fel róluk.

rambo12
Lack vagy milán tudnátok nekem konvertálni?
Két kombájnt,

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

Nem tudom miért írogatjátok be az msn-címeteket, úgyis törlöm az ilyen hozzászólásokat, ha valakivel kapcsolatba akarsz lépni (msn címcsere és hasonlók) akkor azt intézd privát üzenetekkel. Azért írtam ki, hogy nem veszek fel senkit, mert egy ideje fáradt vagyok ahhoz, hogy sok embernek a szájába rágjam a dolgokat.

6milan6
Aminek nem látom értelmét, nem érdekel. Ami nem érdekel, nem töltöm le. Szóval még annyit sem tudok róla mint te.

Keresõ minden oldalon van, nem értem miért nem lehet használni.autopilot

PSYCHO és LACK ti mindig irogattok a fórumba és látom nagyon kenitek vágjátok ezt a játékot !!
Mindent megtudtok csinálni de kérlek segítsetek már mert ugy látom más nem nagyon segítõkész!!
Én is megtudom csinálni amit akarok de ha nincsen meg a mod akor nem tudom!!
Nagyon szépen kérlek titeket hogy adjátok meg az autopilota modot !
Elõre is nagyon de nagyon szépen köszönöm!!!
6milan6
Lack aláírása: "Nem veszek fel MSN-re senkit 😊 " Nem tudom te hogy vagy vele, szerintem elég egyértelmû.

CSõsztök, Lack feltudnál engem venni msn-re? a cimem: [email protected]