Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Új nick :D Jéé de laza :D
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
Elõre is köszi
MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!
valaki megmondaná h honnan ke letölteni a full verziót ami nem torrent😄
elõre kösz
helósztok!
Ilyen 512-esen még én is dolgoztam egy idényt ifjú titán koromban! Jött be a por a fülkébe minden apró résen. Szinte lehetetlen volt megfelelõen szigetelni. Ha becsuktam az ajtót dög meleg volt benn, ha nyitva hagytam, akkor fulladás a portól!
Bezzeg az új Claas Dominátor 106-ban klíma volt! Hûtöttük is a sört a fúvókáknál folyamatosan!
Szép idõk voltak!
Üdv!
TP
Elõfordulhat olyan hogy a piros Univerzális vetõgép nem kompatibilis az új Grass modal?mert akárhogyan teszem be nem lehet felakarsztani vagy ha sikerül megöli az FPS-eimet<#falbav>#falbav>
Lécci vki segítsen HELP!!!!
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
elõre is köszönöm.!😄
#hhwnd
#hhwnd
#hhwnd
És még a kék+zöld Forschrit kombájn is érdekelne!!
Köszönöm elõre is csáó
A számok a hsz sorszámok. Csak a keresőbe kell beirnod. LS2008-12338/GrassAdoon-13960/grassMod-13021/grassMod.patch-13341/KombájnAP-13636/Leírás-10616\"
A számok a hsz sorszámok. Csak a keresőbe kell beirnod. LS2008-12338/GrassAdoon-13960/grassMod-13021/grassMod.patch-13341/KombájnAP-13636/Leírás-10616\"
köszi elõre is...sziasztok
Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!
\"S hogy fregjeim szaporodnak,Előttem a lámák meghajolnak,És áldó imádság mellett,tisztelik a nevem!\"
A legújabb kaszát honnan lehet tölteni köszi a választ
Nagyon megköszönném .
Vagy legalább egy linket.
][ ВАЗ ][
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
\"S hogy fregjeim szaporodnak,Előttem a lámák meghajolnak,És áldó imádság mellett,tisztelik a nevem!\"
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
Am, itt van: http://www.speedyshare.com/573255677.html .
][ ВАЗ ][
persze csak ha nem vok tul szemtelen😊