Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bogesz89
a nevem mellett mi az a két felkiáltójel? mikor tûnik le?

ls2008 Dani
Ajj.....:@ kitöröltem a careerVehiclesbõl a cuccokat próba kéépen beraktam a ValtraT191-es trakit errefel nincs benne semmit gép meg semmi....(volt olyan is h amikor raktam be modot semmi gép nem volt benne....

Chelsea Fan.

Hassan B
Azt is lehet, de elég csak a careerVehiclesbõl kivenni...

][ ВАЗ ][

caseih9400
én letöröltem anno a gépek i3d-jét xml-jét stb.

khm...khm...

Bogesz89
lehet vhogy füvet vag yilyesmit vetni?

ls2008 Dani
Köszi!

Chelsea Fan.

Hassan B
Ki. Csak a careerVehicles-ben lévõ sorokat kell törölni.

][ ВАЗ ][

ls2008 Dani
Hali!ami az alapjátékban vannak gépek azokat kilehet törölni??ha igen hogyan?mert tegnap próbálkoztam hajókûrt lett....!

Chelsea Fan.

Bogesz89
ja értem trakis!!! Kösz hogy mellettem vagy vagyis vannak emberek akik végre normálisak velem!! Most már Hassan Bt is beleértve

Bogesz89
100% hogy mindent ugy csinálok mind az eredetibe!!!! Sõt multkor az autopilotát se tudtambelerakni!!!de majd még próbálkozok!!

nemond, télleg??😮

ebben:emlékezz vissza mikor jöttem mikor uj voltam akkor is pár kérdést tettem fel és én voltam a világ legrosszabb embere!!! Nekem ez a játék ugymond a legjobb mert énakár hogy vok cigán vagy akárhogy nem akkor is ebbe nõttem fel!!!! fiatal korom óta dolgoztam a mamáméknál a mezõgazdaságba!!! szal most érted!!! Arról meg nem tehetek hogy most már nem tartom velük a kapcsolatot és ebbe a játékba érzem jól magam!!! Én multkor is kérdeztem hogy ha felrakom a grassmódot miert nem tudok belerakni semmit!!! Arra se kaptam válasz mégse anyáztam meg mégse szidtam senkit megpróbáltam megoldani magamtól!!! De nem ment és azóta se kérdeztem semmit csak ma ezt!!! Nem értem miert kell igy viselkedni!!! Röviden ennyi!!!

nandorb
probald letorolni a jatekot meg a Data mapott letorolni ujra felrakod a sima jatekot es ugy ra a grassmodot es mikor beindul megy minden azutan ujbol kezdel rakni bele gepeket

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Hassan B
És biztos hogy mindent ugyan úgy csináltál grassmod-nál is? Mert ha igen akkor nem tudom mi lehet.

][ ВАЗ ][

Bogesz89
persze!
Most a sima játékba van 2 mtzm! egy new holland traktor 1 john deere traktor! 2 db 517kombájn 2 new holland kombájn lemkem vetõgép a nagy vontatott permetezõ az az uj tárcsa meg még egy vontatott!ja meg egy pót az mtz után ezek vannak most benn! De ha felteszem a grass modot és bele akarok rakni vmit abba a pillanatba hajókürt! pedig az sokkal obb többet lehet kaszálni!

Hassan B
Bármilyet. Sima játékba tudtál már betenni valamit?

][ ВАЗ ][

Bogesz89
de mindig uj játékot kezdek és akkor sincs benn semmi!!! Milyen cuccokat lehet belerakni a grassmódba?

Hassan B
3.x verzió kell belõle.

][ ВАЗ ][

lehet hülyének néztek de valaki tud olyan progit és hozzá linket amivel meg tom csinálni a hátsó vonó szemet mert a giants editor nem indul el a gépemen valamiért?

nandorb
elbasztam be akartam szurni

nandorb
nah ez a cd-tratalma a kepen lathatod hogy az a demo mennyit nyom meg a directX 9c kb. 70-80MB szoval a jatek az sima 72MB,es pont kiteszi a 700MB-ot a jatek

Hassan B
Ha egy már elmentett játékba akarsz berakni dolgokat akkor a savegame-be kell beírni, ha csaK a careerVehicles-be teszed akkor grassmod-nál csak új játékban lesz ott.

][ ВАЗ ][

Bogesz89
na szal az a szitu nálam hogy én azzal a játékkal játszom aminek 70 mbs a telepítõje! Szóval lehet hogy azért nem tudok belerakni egy csomó dolgot? Vagy ha fent van a grass mód akkor miert nem tudok belerakni szinte semmit? az mtzt meg a new holland traktort mega john deere traktort tudom csak belerakni!!

nandorb
70mb os az csak a landwit..... a 700ban meg bevan rakva a jatekmelle 1 demojatek is valami hajos, ami sokat foglal es igy birjak arulni

Bogesz89
mibe van igazam?

ja!!igazad van!!<#felkialtas><#felkialtas>

Bogesz89
figyuz a 70 mbos játék között meg a 700as között mi a kölömbség?

Bogesz89
emlékezz vissza mikor jöttem mikor uj voltam akkor is pár kérdést tettem fel és én voltam a világ legrosszabb embere!!! Nekem ez a játék ugymond a legjobb mert énakár hogy vok cigán vagy akárhogy nem akkor is ebbe nõttem fel!!!! fiatal korom óta dolgoztam a mamáméknál a mezõgazdaságba!!! szal most érted!!! Arról meg nem tehetek hogy most már nem tartom velük a kapcsolatot és ebbe a játékba érzem jól magam!!! Én multkor is kérdeztem hogy ha felrakom a grassmódot miert nem tudok belerakni semmit!!! Arra se kaptam válasz mégse anyáztam meg mégse szidtam senkit megpróbáltam megoldani magamtól!!! De nem ment és azóta se kérdeztem semmit csak ma ezt!!! Nem értem miert kell igy viselkedni!!! Röviden ennyi!!!

rambo12
Õszintén szólva a pista 89 szerintem caseih-nak az alrege lol

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

Hassan B
Ne aggódj, ha esetleg bannolnak és megtalálják azokat is, azokat is bannolják... 😛

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Látom nem láttad azt hogy tisztelet a kivételnek ...de így jártál ha magadra veszed.
Hassan B : Bannolhatnak , úgyis van még vagy 3 alregem.

Hassan B
Elõbb a saját házad táján kéne körülnézni és nem csesztetni itt mindenkit, ha nem kapsz választ akkor fogadd el, valószínûleg nincs is rá. Ha tudsz normálisan fórumozni, akkor utána elvárhatod hogy ne oltson mindenki, addig meg ne panaszkodj.

NH G240
1. Nem vagyok román vendégmunkás.
2. Remélem ezért linkelnek a moderátor topikba.
3. Az lehet hogy kevesebb mint 1 éve regeltem de csak kétszer kérdeztem, és nem is azt hogy linkeld be....., vagy mikor lesz kész...... . Nem kéregetek állandóan és simán be tudok tenni akármit a game-be és legfõképp meg NEM VAGYOK LÁMA!!!

Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!

Bogesz89
nincs semmi baj azt hiszem csak gondolkodj mielött leirsz vmit és legyetek normálisak az olyan emberekkel akik kérdeznek mert nem tudnak vmit!!! ne mindig azt irjátok hogy google meg ilyenek hanem próbáljatok segíteni!!! ha ez megvan akkor ez lessz a világ legjobb oldala

Hassan B
Akkor ezt a reged neked is kitiltanák... -.-
Amúgy meg télleg visszavehetnél magadból. Csodálom, hogy még nem bannoltak.

nekedmeg sry.

Bogesz89
nem gondolod hogy egy kicsit bukó vagy? vagy küldjek képet anyu sírjáról vagy hogy gondolod te majom?

Bogesz89
hogyan lehet vki ekkora buko hogy annélkül hogy tudná a másik életét és dolgait meg hogy mivan a családjába nekiáll anyázni? nem gondolod hogy ez egy kicsit szemétség tõled?

NH G240
Tudod mit kéne örökre? Kitiltani téged innen!

Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!

sztem meg örökre😊

nandorb
lehet szt. bekene csukni a topikot 1idore es akozben kitisztitani es par napig legyen csukva a topik utana kinyitni hatha jobb lesz

<#wow3>

Bogesz89
na idefigyelj te tetves k....csög!!! Az anyámat a szádra ne vedd mert 7 éve meghalt!!! És ha most kiderítem hogy ki vagy meg hogy hol lax megöllek ezért a szóért!!!

ez link csak megnyitja aa googlét

rambo12
Lehet hogy az leszz mert nem tok bereakni ekét meg ilyesmiket

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

Hassan B
Letöltöd a grasslandot, felteszed, kiveszed, uninstall, reinstall és kész is.

rambo12
valaki belineklné a tipper02 nevu pótot az alap grasslandba van ben

akkor amikor megbaszod az anyád.

Bogesz89
köszi szépen!!!

Hassan B
Esküszöm tökönszúrom magam! Hogy lehet valaki ennyire éretlen idióta?!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
HÁT NEM ÉRTED BAZDMEG HOGY NEM TUDJUK??!!! A BÜDÖS KIBASZOTT FASZÉR NEM LEHET FELFOGNI HOGY HASZNÁLJ GOOGLE-T HA ENNYIRE ÉRDEKEL, DE NEM FOGOD MEGTALÁLNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!