Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
][ ВАЗ ][
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
][ ВАЗ ][
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
és csak anyi h kicsit macerás ösze akasztani 2 potot 😄 de amugy jó móka
Új nick :D Jéé de laza :D
mert én az alapot úgy csinálom ahogy leírtad mégis hajókürt
a ZG.lua fájlt másold be data/scripts/vehicles be
vehicleTypes:<type name="ZG" className="ZG" filename="data/scripts/vehicles/ZG.lua" />
<implements>után másold be
careerVehicles:<vehicle filename="data/vehicles/tools/ZG/ZG.xml" xPosition="145" yOffset="1.5" zPosition="190" yRotation="270"/>
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
Általában ide megy: data\new_scripst\vehicles\
][ ВАЗ ][
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
akor támogatnám h lack irja ki f.a.q mellé h "nem olvasol vissza? nem keresel rá? akkor ne is kérdez mert mi sem válaszolunk!!!" és ez szentem még normális
][ ВАЗ ][
<careerVehicles>
<vehicle filename="data/vehicles/steerable/fendt/valtraT191.xml" xPosition="185" yOffset="0.5" zPosition="212" yRotation="180"/>
</careerVehicles> <--- így van nekem a valtra koordinájával...
Chelsea Fan.
Am, ha eltûntek dolgok a gépedrõl akkor ajánlom a chkdsk-t. Nekem is volt már ilyen áramszünetes dolog.
][ ВАЗ ][
<careerVehicles><<- eddig><- eddig>
És ide kell berakni a többi dolgot.
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][