Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de nem nagy egy kicsit?

Idioták kiméljenek!!! :)
ez azé odavág....
Megpróbáltam más mapnál betenni a CAT-ot de nem jó v.ki nem tudná belinkelni a CATNAK az LSMI kiterjesztésû fájl-át!
Hassan B lécci ne töröld mert nem találtam sehol ezt a fájlt és ezért kérem a ti segítségeteket !!!
MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!
vagyis akkor ezzel megint nem értél semmit, ha pl nemtudják befejezni vmi okból
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
-nincs szórpisztolyom nem fulyom át kékre!!!! 😊
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
A számok a hsz sorszámok. Csak a keresőbe kell beirnod. LS2008-12338/GrassAdoon-13960/grassMod-13021/grassMod.patch-13341/KombájnAP-13636/Leírás-10616\"
A számok a hsz sorszámok. Csak a keresőbe kell beirnod. LS2008-12338/GrassAdoon-13960/grassMod-13021/grassMod.patch-13341/KombájnAP-13636/Leírás-10616\"
Amúgy szerintem nem érdemes mert túl bonyolult lenne az irányítása, minimum 9 gomb kellene hozzá. Emellett nem sok mindenre lehetne használni.
][ ВАЗ ][