Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
köszz még 1szer a választ..de azért próbálkozok,hátha csak összejön..ha meg nem akkor kicmacska..xd
][ ВАЗ ][
bettetem a játékba a KAWEKO TRIDEM HÍGTRÁGYASZÓRÓ gépet,és mélyen csalódtam benne hogy csak a grassmódban lehet használni.Vagyis csak abba tudom megtölteni.Ki tudja azt amivel a grassmód nélkül is hogyan lehet megtölteni..mit kel és hol átírni hogy teli legyen mindig????
boccs a zavarásért.a választ elõre is,és utána is köszönöm..
sziasztok
MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!
az miért van hogy nem lehet semmit csinálni a vágóasztallal és nem lehet AP-zni pedig berekatam az AP-t is!am sikerült beraknom errõl az oldalról szedtem
Oldal:Inenn szedtem le
MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu
Jó sikerült a rakodód, használatra pár példa: ganét, farönköket, követ, silót,
Esetleg a németeknek felajánlod írjanak hozzá szkriptet õk a nagy szkriptmájszterek .
][ ВАЗ ][
http://germantrucksimulator.hu
Azt szeretném kérdezni hogy a CAT LEXION 590R autopilot nélkül is használható vagy csak azzal ! Azért kérdem mert én nem tettem be az autopilotot és lehet hogy ez a gond?
A Válaszokat elõre is köszönöm!
][ ВАЗ ][
Szerintem elég jól sikerült a szecskázó csak még alakítanom kel rajta 1 pár dolgot
Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066
Hogy kell megcsinálni azt például hogy 2-esben menjen?
#hhwnd
http://germantrucksimulator.hu

Légyszi mondjátok meg mivel lehet átkonvertálni a gépeket ,hogy
lehessen LSMU-val telepíteni.
Köszi