Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bettetm a játékba az új lexion 600-ast,és az a gondom hogyha felvan kapcsolva a lámpa és a villogó is megy,akkor a telep placca befehéredik ha közelebb érek..ha távol vagyok akk nem.
nos ez mitöl lehet??valaki írjon rá rosszat vagy jót...xdxd
csö csö mindenkinek.
Modell:100%
Script:99%
ma délbe let frissitve😄😄
(még ma lehet készen lesz😛😛 )
Új nick :D Jéé de laza :D
Egy kérdés a klado adapter csak a grassmodba müködik vagy pedig a leegujabb részébe is (pachelt) mert ebbe nem jelent meg de a simába igen köszi a választ
elõre is kösszi
nemtudom hogy mûködik de biztos jó lesz
most már fentebb fogom venni a fogyasztást
ezzel jöhetne Hassan B is hogy nem írjatok olyan üzit amit törölni fog úgyis
<#eljen>#eljen><#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Case STX 4EVER Gépem: CPU: RAM: Videó kártya:
ez durva 17036 -tól 17064-ig összesen megmaradt 6 hsz amit nem kellet törölni
Hassan B részvétem
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
A számok a hsz sorszámok. Csak a keresőbe kell beirnod. LS2008-12338/GrassAdoon-13960/grassMod-13021/grassMod.patch-13341/KombájnAP-13636/Leírás-10616\"
Kérdés annak aki betette már az új lemken 1400-ast
-mennyivel jobb a lemken gigant 1000-nél?
-érdemes berakni a jatekba?
][ ВАЗ ][
Datenbank nicht erreichbar
Die Webseite ist zur Zeit nicht erreichbar, da keine Verbindung mit der Datenbank zustande gekommen ist. Möglicher Weise ist die Datenbank zur Zeit überlastet oder nicht aktiv.
Für die Unerreichbarkeit möchten wir uns entschuldigen und Sie bitten es zu einem späteren Zeit erneut zu versuchen.
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Jobb lett az oldal? majdnem minden nap van 1 veszekedés és 1 kép amire jönn vagy 100hsz amibõl 80 felesleges..
szerintem itt már vannak olyank akik inkább nemtesznek fel kéep mert tudják hogy mi lesz.
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu
de jónak tünik ez a valami mert látam róla videót youtubon!