Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
][ ВАЗ ][
De nem tom miért????!!!!!!
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
][ ВАЗ ][
Az új lexion 600 bent van valakinek amelyiken villógó is van mert én betettem de amikor beulók a gépbe akkor nem jelenik meg a bekapcsoló betü pedig minden ott van ahol lenni kellene köszi a választ, ha meg törölve lesz akkor ez van
A faq ban található Acid mods oldalán találtam én is
thanks a scorpiont nagyon jó
mi a teendõ? newm kell annyira ívesen fordulni, mivel az alap szállító kocsi is az mint éllõbe
HassanB,lécc ne töröld..még na majd késõbb
köszii
Talán mert nem sok értelmét látom annak hogy "Jajdevárommár ezt meg azt..."
][ ВАЗ ][
nemkell vled törödni, lehet minden hsz-ed törölni. és így nem jöhetel azzal hogy MIÉRT TÖRLÖD.
ennnyi
AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu
de nem tom jó helyre e!!! Hova kell ? meg melyik homlokrakódót kell letölteni? mert én az utolsót szedtem!!!
2- vechile types? (az már nem biztos!)
3 minden be van másolva?
le lehet szedni, ki lehet csomagolni. akkor kibe van a hiba.
De tudod mit? Igazad van, nem mûködik, nem jó, ne is töltsétek le mert nem lehet használni, nem mûködik!
][ ВАЗ ][
AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu
mondjuk ha sok minden szeel onnan akkor várni kell 1 órát hogy megint lehesen szedni vmit. korlátozva van szerintem
de ha azt nemtudod hogy hogy kell betenni akkor mindent beteszel és lesz egy plussz géped
Amúgy jó lett, de még sokat kell rajta javítani. Pl indulásnál fel akar borulni, valami a fizikai beállításoknál nem egészen jó. És a gém mozgatás se a legjobb mert beleér földbe ha nagyon leengeded, de ezek mind javítható problémák.
][ ВАЗ ][