Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Új nick :D Jéé de laza :D
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
hányszor el lett mondva hogy az a hüyle ifátopk csak félig van kész?
madj akkor adják ki ha lesz hozzá normális script
de egyeseknek magas felfogni néhány dolgot...
#hhwnd
Man TGX XLX
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
Nos ahoz fordulok aki hajlanó válaszolni nekem...A géparkomba van a JD 7920as traki..hogy tudnám megoldani hogy egy gombnyomásra ikerkerekes legyen és zgyazzal a gombal el is tudjam távolítani rólla??(Pl.:í=ikerkerék le/föl)
meg kovács erixel tartok..nekem is jólenne egy jó pótkocsi ami nem hátrabillenõs,másik pótkocsit is lehet akasztani utána,forgózsámojos legyen és kellõ magas....és ne KÖEGER legyen mert az 1 hoki..
amúgy ZOLI..fasza az OROS kukorica asztal,de nem tudod hogy hogyan lehet összecsukni?vagy nem is lehet?Köszi elõre is
meg azt is köszönöm hogy elolvastátok..további jó játékot..császtok..
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
És mivan azzal,aki fogyatékos és nem tud fogalmazni olyan jól,hogy ne töröld a hsz-ét. Ezzel bárkit megsérthetsz!!!!!
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
ezt az asztalt
megcsinalnad nekem jd-s re?
egy logo kene az oldalara meg annyi hogy zöld sarga legyen
lévvives ha megcsinalod tedd ide fel
köszönöm elöre is
(am bvevallom öszintén én balfasz vok az ilyekhez
ezert kerlek téged😄)
http://germantrucksimulator.hu
találtam egy oldalt de lehet hogy tudtok róla elsõsorban a modderek figyelmébe ajánlom
http://www.landwirtschafts-simulator-2008.de/index.php?mod=news&action=view&id=24
Astragon Software und die Macher des Landwirtschafts Simulators GIANTS Software, rufen auf zum grossen Modding-Wettbewerb. Das ist Deine Chance, zu zeigen was du drauf hast. Viele grossartige Preise warten auf ihren Gewinner.
Teilnahmebedingungen
Einsendeschluss: 8. November 2008
Teilnehmen können: Teams oder Einzelpersonen
Ursprung: Der Mod muss neu sein und selber erstellt sein.
Teilnehmer: Mitarbeiter von astragon Software und GIANTS Software sind vom Wettbewerb ausgeschlossen
Preis Kategorien: Öffentliche online Wahl und Jury
Preise: Werden in Kürze bekannt gegeben.
Amelynek negyából a lényege amit megétettem hogy 2008 nov 8 ig lehet jelentkezni egyéni és csapatok jelentkezését várják .Követelmények Új mód készitõ. Online választás lesz hamarosan újabb informáciokkal szolgálnak ha volt fönt akkor bocsánat
][ ВАЗ ][
#hhwnd
-Rundumlicht(neu)
-Arbeitsscheinwerfer (Extra)
-Wahlweise Normale/Zwillings/Terra Bereifung
-Frontzugmaul
-Extra Infobox Zuschaltbar (Text)
-Dynamischer Qualm
-Neuer Motorsound (PS Monster)
-Extra Druckluft Sound mit Kompressor (Springt nach ner Zeit an) (Sound läuft nebenher als Extra Sound Unabhängig von der Motordrehzahl)
#hhwnd
áhhhahaha megcsináltam a fekete fendet rájöttem hogy kell XD 😛
leszedtem a claas terra skin de nincs hanja a gépnek amikor beindul