Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
][ ВАЗ ][
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
fú szegény mtz-ben lessz most egy kis törek 😄
Amúgy jó bugos az MTZ mivel ahol becsukom kinyitom az ajtót ott létrejön egy láthatatlan fal...-.-
khm...khm...
SÁRGA TRIDEMES,DÖMPERPÓTKOCSI LETÖLTHETÕ ITT-----------------> http://uploaded.to/?id=klah1n
ez ugyan olyan megdolgozok a napi bevételélt és nem csalok.
kell valami uttána lehet nézni, nem rögtön beszakadni a forumra és uttána oktatni a másikat szép szavakal ha nem add semmit
Megcsináltam a Belarus-t nyitható ajtókkal és hátulsó nyitható ablakkal
és raktam rá sárga villogót is😊
Letöltés
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
http://germantrucksimulator.hu

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
legyen benne 3 pót akkor 2 összevan akasztva 1 sima. és ha nem akarod hogy össze legyen akkor minden vissza állíthatól a helyére és akkor nincs össze akasztva
úgyis annyit gabonát raksz bele amennyire csak áttudod írni aaz adatokat
#hhwnd
Nemtom melyik írta hogy magassítot pót kell, van HW80-as az nem jó nem elég magas ottvan a HW180-as magas kettõt, vagy többet össze lehet akasztani.
És erre ki vagytok akadva, hogy az ilyeneket törli?
Igenis itt vannak, akik sajnálják Hassan B.
Ha valami nem tetszik,akkor ird meg priviben!!!
Mégsem szidom Hassan B-t!
Peddig Én nem is új regges vagyok,söt....nagyon sok embernél régebben reggeltem.
AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu
Próbálkozok. Lécci mondjatok véleményt. Elõre is köszi. Valameikõtök be tudja nekem rakni a pótot? Ha nektek nem tetszik akkor is valaki segítsen nekem mert a saját pótommal akarom fuvarozni a gabonát.
TDUnick: bevizzoliHUN
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life