57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#53240 Nem, nem töltöttem még fel jútyúbra videót. -
#53239 Hy Freddy !
Neked van a youtube-n videód?
Mert a múltkor mintha azt néztem volna csak most nem találom ! -
#53238 Tudom látam hogy valaki belinkelte de haverom táküldte:)Azéert köszi:) -
#53237 Erre csak annyit tudok mondani,hogy mindegyik mondja ennek így meg ennek úgy kell kinéznie.De honnan tudja,mikor 12 évesen traktort se látott élőben csak képen?
-
#53236 lásd úgye Nickel JD-jén a "nem úgy kell állni a lépcsőnek" vita. Én 1 ilyen után aztmondtam volna a helyében, hogy lóf*sz a seggetekbe.
Ahogy észreveszem a 10-15 éves korosztály nemtud normálisan viselkedni (bár ez társadalmi probléma nem a játék vonzza őket :D).
Másik meg, hogy 08al még nemigazán foglalkoztam meg játszottam, de portálon lévő modokat elnézve remélem jól látom, hogy 09hez fele annyi mod sem készül és nem olyan agyonscriptelt. Ha jól sejtem visszavezethető a mindent jobban tudó vérpistikre, akiknek a köszönöm meg grat hiányzik a szótárukból, és csak a hibákat látják -
#53235 Ebben teljesen igazad van.Egyet értek.És segíteni szeretnék annek a bajnak a kiküszöbölésében ami a módok sorsát döntik el.De azt mondjátok meg hogy hogyan.
De nem azt akarom majd olvasni hogy ne kunyizz meg kérdezz értelmetlen dolgokat mert én mióta fórumozó vagyok ilyesfajta hozzászólást nem írtam. -
#53234 Írd felül a régi storeitem.xml-t egy eredetivel, és akkor jó lesz.
Nemrég feltett vki egyet ide. Keress vissza! -
#53233 Van 1 kis gondom beraktam Zoli mapját és nem lehet megvenni az alap traktorokat csak azokat amik benne vannak a mods mappába mi lehet a baj?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
#53232 Egyetérteni a legkevesebb, de tenni vmit az ügy érdekében annál nehezebb.
Ezzel nem a magyar modderekre gondolok, mert ők, h úgy mondjam, tettek már le vmit az aztalra, hanem a lámákra, akik feszt kérdezgetik, h "Ez mikor lesz megosztva", "Azon miért van lapát?", etc. Na nekik kéne sürgősen leállniuk.
Tehát még egyszer mondom, nem az egyetértéssel van a baj, azt mindenki tud (ld.: NH összefoglalóit, ott is mindig mindeki akceptál). De a te felvetéseddel már az elején ott a buktató, mivel nem fogják csak úgy kiadni a legjobb modokat (nemhiába privát), hogy aztán némely emberpalánta meg se köszönje, kritizálja, neadjisten "átalakítsa" vmi borzadállyá. -
#53231 ja megfelel a követelményeknek !
Köszi a választ :D -
#53230 Az lenne a jó persze, de azok ellen, akik miatt a v.i.p. modok vannak, ez a legkézenfekvőbb megoldás, hogy nincs velük megosztva. Mert ha ki lenne adva minden, azt hinnék nekik minden szabad (nem mintha így nem az lenne, bár ki tudja mi lenne), és annak ellenére is menne a gyökér stílus, hogy megkapják a dolgokat. Ez ilyen patt helyzet, egyik megoldás sem fog jóra vezetni, de ez a v.i.p.-es főleg nem. -
#53229 Valaki a patch-ez adna egy kódot?? -
#53228 És most ezzel azt akarod kifejezni hogy nem kell v.i.p mod ?
Én laikus szemmel ezt úgy oldanám meg hogy a modokat publikussá tenném és így a németek is kiadnák a legjobb módjaikat,és még ők is jól járnának mert kapnának olyan módokat tőlünk amiket ők még nem készítettek el.Így kiegészítenék egymást az országok modderei.
De ez csak az én véleményem nem muszáj egyet érteni. -
#53227 Glenvár modos cat kombájn
Grat Jó lett -
passat14 #53226 szuper lesz de az orra rövid sztem -
TherÖcsy #53225 Rába 250 (remélem hasonlít rá):$
-
anta26 #53224 Jól néz ki! -
JD2266 #53223 Ez a kép lemaradt. bocsi
Egyéként tartozik hozzá egy adapter is. ami szintén egyedi fejlesztésű. -
passat14 #53222 mind 1 milyen csak megfeleljen az alap követelménynek, de ha nem felel meg akkor is megy csak szaggatni fog mint állat -
#53221 Eddig azt hittem, ezt csak én látom így. Még folytatni kell ezt a v.i.p.-es őrületet és eljutunk oda, hogy a németek sem osztanak meg semmit, pedig a legkifinomultabb módok nagy része tőlük jön. (persze mi magyarok is tudjuk hozni azt a szintet, de mivel ezek általában v.i.p. dolgok, akkora értéket nem képviselnek) -
JD2266 #53220 Ő lesz majd az én kis JD2056-osom:$
-
#53219 Hy
Szerintetek ASUS videókártyán is jó lesz a game? -
#53218 meg sztem frissen telepített szűz LS-re rakd fel a patch-et -
#53217 GREAT! -
#53216 NO COMENT
-
buza97 #53215 mentem silózni
-
#53214 Akkor töröjj ki MINDENT és szépen rakosgass vissza mindent,és amikor ne fog menni akkor tudod mi lesz a hibás.
(De szerintem a map) -
Gabinho14 #53213 Hellotok....Van itt olyan modelezó aki segétene????csak 1 perces munkáról volna szó...koszi szépen elóre is...pls Privát -
#53212 legalább te ne tegyél idegbe hogy néz ki az az izé megfújja a szél a határba és oldalra dől akkora hatalmas a tengelytáv -
#53211 Kössz a patch már rég fent van de akkor is ezt csinálja akkor miért? -
anta26 #53210 Hellosztok!
Lenne gy kérdésem.Letöltöttem az LS 08-hoz a FlatlandsII-t.Megpróbáltam berakni de kétszer game.exe hibát írt ki harmadszorra meg hosszan tölt perceken kersztöl többmint 10 percen át.Úgy csináltam mindent ahogy le van írva.Mi lehet a gond? -
vida1996 #53209 -
#53208 Tedd már fel a patch-t !!
Ennyit nemtucc?
Ez KÖTELEZŐ! -
#53207 Jó napot mindenkinek. Valaki válaszolna a #53171 kérdésemre? Köszönöm. -
Mezogazdasz2 #53206 Én tudom hogy kell mozgatni a motollát!
pl.: nyomod a Num1-et hogy emelje fel de nem megy..akkor nyomd a Num1-et + Num3
Nagyából ennyi!
HA nem jó írj pm-et nekem! -
#53205 Mi így készülünk az aratásra.. -
#53204 Textúra az egész.
Más: A ponyvázható Fliegl pót nem csoda, h kijött béta állapotban, hiszen egy bizonyos embergyerek felvette tagnak a készítőt, vhogyan megszerezte (kikunyizta), és azután boldog boldog-boldogtalannak osztogatta.Mondhatom szép dolog... Magyarok felé még kevesebb a bizalom.
-
zozi10 #53203 valaki elküldené nekem a város térképét -
john deer #53202 azt szeretném megkérdezni sarat hogy lehet csinálni a játékba? -
#53201 Az hogy szerezz pénzt:D