57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • devid1414
    [IMG]http://www.abload.de/img/cargori0u.jpg[/IMGezt valaki feltőltenné valahová sé beléinkelné?
    Vagy akinek megvan és eltudná küldeni negyon megkőszöném!(Csak a pokocsi kéne)
  • melfoy
    Ez a piszkos szemét ürge már megint az én földemen megy keresztül,pedig már mondtam neki hogy orrba kormányozom:)
  • csonkesz
    Ezzel foglalkoztam ma, még közel sem tökéletes, de már használható. Még a méretekkel nem vagyok megelégedve, én úgy látom, hogy a fülkén kellene növelni. Minden modell Nickel77 érdeme, remélem nem haragszik meg érte, természetesen csak saját célú átalakítás.
  • sztalin123
    Olyan modellezőnek a segítségét kérném aki meg tudja mondani hogy mit kell csinálnom egy kombájn kihordócsigájával hogy rendesen nyíljon ki.
  • JCB BMW
    jó oké, de akkor létszi egy kicsit lehetne szürkésebb árnyalatal, vagyis ne legyen ilyen nagyon sötétt, mert hát olyan a kerék mintha slikk gomik lennének rajta. De ha neked ez tetszik oké, nem akarok veszekedni. és bocs hogy kicsit felhúztammagam azon a színen.
  • PaIdoo
    MTZ 82.1
  • Zoli108
    Ez nagyon gáz
  • MTZ1025
    Ezen is majdnem minden fekete kivéve a motorháztetőt meg a sárvédőket:
  • MTZ1025
  • Csanig94

• MTZ1025
    Láttál te már 82-est?
  • JCB BMW
    Miért nem minden fekete rajta? Ilyen szar festést még Mezőgazdász(vagy ki, bocs pontosan nem tudom a nevét) sem csinált. vannak szar skinezés de ez még annál is szarrab.
    Ha neked ezen csak a fülke fekete akkor nem tudom....
  • HUN Fittikém
    Piros üveg, kösz nemkell.
  • TOMSILENT
    Muszáj ilyen erős színeket használni?
  • MTZ1025
    Fekete fülkés MTZ 82 egy kis extrával.Igaz nincs még kész,mert a hátsó kerék és a hátsó sárvédő még nincs átfestve.

Aki megtalálja az újdonságot annak már is odaadom
  • Freddycom
    A kép az ilyen max grafon. Persze a két fekete csíkot leszámítva.
  • Kenny85
    kis photoshop :)
  • lexion 600 TT
    szerkesztetted vagy enyire jó a géped
  • Tucsok94
    Az a Fendt nagyon zsír!!
  • devid1414
    Jó lesz Erix!
  • Brain00
    hali valaki nem tudja hogy hogyan lehethogy atükörben ne tükrözödjön semmi
  • Freddycom
    Igen, nVidia a vidkarim, és igen durva jól néz ki az IFA.
  • Gerifinuccsi
    Basszus, de jól néz ki az ifa!! [#eljen
  • RS
    Szerintem nem nehéz kitalálni, logója is Nvidiás :D
  • MUERTE vs MERTE
    Na akkor proba remélem megjavul.Köszi adig is.
  • TOMSILENT
    Milyen videó kártyád van? Ati vagy Nvidia??
  • Freddycom
  • Kenny85
    meg Ifával se borítunk hátra fele felcsatolt póttal :D
  • Kovács Erix
  • Kovács Erix
    Most csináltam mármint átalakítottam és működik is a játékba szerintem jó lett:)
  • tibicsoki4
    Fasza csak picit a dolgok felcserélődtek a 600 asra kellet volna a Claas kukorica asztal a 460 ra meg a Geinghoff
  • Tucsok94

BOCSI A SOK KÉPÉRT JAGUAR 60 SF MÁR CSAK KONVERTÁLÁSRA VÁR.

• Kenny85
    akkor végig kell próbálgatni, hogy mods mappa áthelyezve máshova uninstall egész ls, meg megnézed nem-e hagyott valami szemetet (ahova telepítetted meg documents and settingsbe), ha maradt akkor törlés. Aztán újrarakod rá a patch és alapmappal meg alapgépekkel nyomsz egy játékot ha ott rendesen müködik akkor pl hungarian mapot berakod, vagy amivel játszottál. Ha azzal is tudsz normálisan menteni, akkor lehet gyanakodni valami modra. Berakod őket, és ha már nemsikerül a mentés, akkor ottvan a hiba. Sajna marad az egyenként szelektálás, hogy melyik lesz a piszok.
  • thomme
    jajj ez az akkor bocs Freddy Kennyét néztem a múltkor ! De jó kis vidi !
  • Palotai Betyár
    Hello
  • TherÖcsy
    Elölről:

Hátulról:
  • MUERTE vs MERTE
    Akkor töröljek le mindent utánna tegyem be a gépeket a mods-ba meg a mapsotis mert ha igy gondolod akkor ezt is már végig csináltam. Virus ilyesmi nem befolyásolja?
  • Kenny85
    tessék itt az enyém eztis lehet nézni :D
    kicsit jobb minőségben, felraktam csak a képméret lett elszurcsizva konvertálásnál :D
  • Kovács Erix
    Mien videó LS-es vagy élőbe?
  • MUERTE vs MERTE
    Már minden maps-ot kiprobáltam, és mindegyiknél ez a baj.