Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

körbálakat akorok és pont az nincs

Hassan B
Megnyitod a modellt szövegszerkesztõvel és az elején a material file elérését átírod.

][ ВАЗ ][

rambo12
igazábol szerintem három külön kéne mert a chopper particle-dds-t a pelyvára használja a többi meg egy skinbõl van de igazából nem tok rájönni hogy is kéne ezt magvalósítani

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

Hesston
Hát akor nem tom végülis ha fehér a bála az nem nagy baj szentem mert max nem akad anyira a játék!(fel szabadul tõle egy kis ram)

Új nick :D Jéé de laza :D

ezaz, hogy bales mappába minden bennevan benne van aminek benne van

Hassan B
2 textúra kell rá.. egyiket egyikre másikat másikra ráadni.

][ ВАЗ ][

rambo12
HASSAN B!
te sem tudodmi lehet a megoldás a 22534-es hsz-em ben lévõ problémára?

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

saslaca
Hogyha már ekkora okos vagy próbálj csinálni jobbat nem hiszem hogy sikerülne!!

Hali.Miért van az,hogy berakom a silo modot és fehér lessz a class kombájnom?Légyszi segítsetek.

Hassan B
Ha már akkor mester vagy, tudhatnád, hogy semmi köze a festéshez, de még a textúrához sincs. A játék kibeba**ott bugja, hogy csak az elemek külsõ oldalát mutatja, a belsõ átlátszó.

][ ВАЗ ][

allock
hátsó sárvédõt, festést, + meg ami nem látszik

#hhwnd

Hesston
Nem másoltad be a bálánkak a skin-jét a hejére !!!! Azért fehér! (nekem a rendsodrózót rend fehér :S )

Új nick :D Jéé de laza :D

abba tudok segíteni, hogy miért nincs szine a báláknak?
kör bála jelzi hogy 100% de nemjönn ki semmi nem látszik
a nagy kocka bála kijönn meg minden látszik, de nincs szin csont fehér

Gratulálok!nagyon szép lett!
király k jóóóó lett😄😄😄
Nagyon szép a SCANIA!!!!
Ebböl nem lehet kialakitani egy hoszabitott plató részt és hátra tehetnénk egy hoszabitott bakdarút(KCR-t)
Ilyen fajta még nincsen!

Örûlök hogy látom az ilyen gépet!
Jó nézki de javitani nem lehetne rajta hogy a tractor elé egy támasztó gerendát tenni és akkor nem kell megtörni?
Az igazinál is van olyan támasztó elöl!
Valaki meg tudná mondani hogy mi ennek a pótkocsi neve és letölthetö-e valahonan?

Mit kéne rajta javítani "Mester"?
vmarc
Az mtz-t mivel nagyom kicsi volt 20 %-al megnagyobbítottam.
A kcr még nem mûködik de lesz rá megoldás... 😊

kcr

http://raba-steiger-ls.blog.hu/

allock
van még rajta mit javítani

#hhwnd

szuper, az ediggi kamionokból szerintem ez a legjobb

robi97
naon király😄😄😄<#wow1>

Ja és jó játékot mindenkinek!!

Pót készül hozzá😊
Hali! Kész a Scania!😊
Készítette:tTlala és pMeli

Letöltés:
Scania
Zoli108
<#eljen><#eljen>

http://germantrucksimulator.hu

Bocs de a képek lemaradtak, szarakodik az oldal ahova felraktam...
Így talán jó lesz:

http://kepx.info/viewer.php?file=r7f398u1867z6qe5ix29.jpg
http://kepx.info/viewer.php?file=o66lrvtdrmmyiwqk8ueu.jpg
http://kepx.info/viewer.php?file=9w1qkqfd6s9s8rxysweg.jpg
http://kepx.info/viewer.php?file=isofhmtcmil3isys7kk9.jpg
Csáó! Ha valaki tudja hogy kell exportálni 3DsMax 5-böl ugy hogy be tudjam rakni játékba a ZIL-t, akkor szívesen megcsinálom és feltöltöm valahova.
Egy plugin kellene csak (gondolom).
Tudom hogy nem a legrészletesebb a gép, de még csak 2 honapja modellezek.

Biztos csak nekem nem sikerül,de bármelyik kombájnt alakítom szalmás-ra,nem mûkszik.Az R betûvel csak az változik hogy szecskázik vagy sem.Ha valaki esetleg egy full kész szalmás kombájnnak a linkjét feltenné ide,megköszönném!
saslaca
Helló! Szerintem te is megtudnád csinálni példának ott van ttlala ifája csak arra figyelj hogy a hangok waw formátumba legyenek.

rambo12
Na erre kéne megoldást találni hogy csak a csigá meg a tartályba felhordó csigánál legyen a skin a szecskánál meg maradjon sárga

Jó estét mindenkinek én épp arrra gondoltam hogy valaki csinálhatna egy olyan módot is a játékhoz hogy pl rádiót lehet halgatni a gépekbe.Mert eléggé uncsi ugy benne ülni a gépbe mikor olyan 20 hektárnyit kellene fel szántani hogy csak a k700-as fütyülését lehet hallani.xD Remélem valaki gondolkodni fog ezen.<#idiota>
rambo12
lLátom a repcés fiuknak sem sikerült ezt kijavítani xD

rambo12
Aki kicsit jobban ért a skinezéshez az megomndaná hogy a 460-as lexionnál holl kell állítani a szecska meg a csiga színin mert ha a wheatParticle.dds-t szinezem átt akkor a szecska is más színû nem tom mi a gond

rambo12
köszi szépen örök hálám

Zoli108
Gondolom akkor majd vmi nagycsöcsû szõkét is tesz bele egy-két okos 😄

http://germantrucksimulator.hu

tóthjózsef

Tessék Rambo: eredeti lVetõgép
nandorb
addig talan eszbe kapnak hogy a jatekot optimizalni kell nem csak kidobni a piacra atdolgozatlanul talan.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

köszi a segítséget

Jól látom hogy a 09-ben a gépekben lesz már ember is?

Asrock AliveXFire-e Sata2 alaplap, AMD Athlon 64 X2 5000+, 250Gb HDD, 2GB DDRII RAM, Gigabyte GeForce 8600GT 512MB VGA

rambo12
Kérlek titeket az alap vetõgépet nem linkelné be valaki?
Mert a graasmododban nincsen benn.
Hassan B kérlek ne töröld ki

Ifás
A mentésnél levõ xml-be is beilesztem a kordinátákat akkor az beteszi a mentésembe is az új gépet?

Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER

rambo12
én azt akartam kifejezni hogy a 2008-hoz csinálnak majd még gépet

NH G240
Egyrészt igazad van, de mi van akkor ha tanultak hibájukból (hibáikból) és jobban optimalizálva lesz, kb. olyan gépigénnyel mint a mostani /vagy nem olyan nagy/. Mindenesetre én várom.

#22506: Szerintem jók lesznek azok a gépek az LS 2009-hez amik a 2008-hoz vannak.

Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!

rambo12
Hát ha télleg enyyi lesz akkor kevesen fogják használni ha megjelenik remélem attól a 2008-as verzióra fognak még gépeket csinálni

Hy! Remélem hogy a 2009-et nem intézik el 100-200MB-al, hanem tesznek alá egy ütös motort.

Asrock AliveXFire-e Sata2 alaplap, AMD Athlon 64 X2 5000+, 250Gb HDD, 2GB DDRII RAM, Gigabyte GeForce 8600GT 512MB VGA

Hassan B
C:\Documents and Settings\FELHASZNÁLÓNÉV\Application Data\FarmingSimulator2008

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][