Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

belapeter
a menüben X-eld ki a HELPE-t vagy mit!

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

hello mindenki! olyan problémám van, h. beraktam modokat, benne is van a játékba. DE nem tudom felkapcsolni pl: az ekét v pótot a vontatóra.mi a baj ?mi lehet a megoldás?
20 hsz-bõl 18 kérés amire mindre megvan a válasz. és 20-ból 10 hsz Hassan B ne töröld(tudjátok hogy megvan a válasz csak lusták vagytok megkeresni)

F Zsolt:ha a gépen van akkor bal alul látszik melyik gombal
vargab.:nincs
Peugeot::ha nem találod azért van mert még nics ilyen KIADVA

Ifás
Valaki betudna linkelni nekem egy swath-diffuse-t a rendsodrózott skinre gondolok.
Elõre is köszönöm.

Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER

belapeter
megtaláltam de ha beszek egy másikat a helyére akkor nemmegy.
kidob hibaüzenettel.

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

belapeter
hy
a menü zenéjét ki lehet cserélni?
ha igen akkor hol van a zene?milyen mappába?

Hassan B
devid1414: Mert nem modellezõ fórum és egyszer már le is lett írva...

][ ВАЗ ][

Ifás
http://www.tandttechnik.hu/product3.html
Tudnátok csinálni egy ilyen pótkocsit?
Ha igen olyanra mint a HAVE, hogy átlehessen rólla billenteni egy másik kocsira.
Tudom, hogy a HAVE nem billent hanem ürít.

Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER

rambo12
zoli hassab b leírta hogy lehet a szecsak színén változtatni nekem magsa dfe ti hátha értitek

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

volt bent az is de újra telepítettem az egészet akkor is ugyan ez a helyzet sõt már feltelepítem a grass modot és csak a potinger jumbo jelenik meg semmi más... nem tom mit csináljak vele:S de még az eretinél is néha olyan lett:S

sa siló módott betetted? mekem olyankór lett olyan.
de tegnap is ugyan ilyen volt de még egyszer beléptem és jólett

Zoli108
Azért nem fekete mikor üríted mert nem tetted be a wheat01.pngt a vechicles mappába vagy a Kröger wheat-et a trailersbe.

http://germantrucksimulator.hu

de mivel az i3d kell a játéknak nem egy másik konvertálás így semmi értelme amit te akarsz mondani.
ha meg annyir a akrod hogy még nagyobb legyen a fájl akkor szerintem magadnak megcsinálhatad.
a fórum nagyrészének megfelel úgy ahogy van.

Mitsurob
Nekem is fekete , a kombány szecskájánál!!!
Ha ürítem nem fekete :-/
De jó lett nagyon.

Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu

allock
jól van akkor okos tóni
csak át kell kovnertálni azt kész

#hhwnd

Nekem fekete a repce, de nem akkor amikor a pótba üritem hanem már amikor aratni akarom! segítsen már valaki?
Szeva!
Ez melyik map?😄

Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2

Palotai Betyár
Egy ilyen potot még dobsz hozzá és isten lesz..

Szintetizátorom Yamaha 3000

Zoli108

http://germantrucksimulator.hu

rambo12
Életkép a mai munka:

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

Hassan B
Magyarul nem tudod... létezik egy ilyen íratlan szabály, hogy amihez nem értesz, abba nem illik beleszólni.

][ ВАЗ ][

allock
megtudom csak más kiterjesztésbe

#hhwnd

Hassan B
Kicsit sok a duma... akkor hajrá, csináld meg!

][ ВАЗ ][

allock
aki ért hozzá megcsinálja

#hhwnd

Ki lehet csak nemól álltál oda
Péter 93 a módodban miért nem lehet kiborítani a búzát a szürke pótkocsiból?

Hassan B
Mert az xml-ben rosszul vannak beállítva az indexek.

][ ВАЗ ][

bella11
sziasztok
giantsba csináltam egy gépet de ha beteszem a gépet a játékba akkor memóriahibát ír ki miért van?

Hassan B
start-, width- és heightIndex-ek között vág.

][ ВАЗ ][

rambo12
A vágóasztal vágási szélességét hol kell állítani a lexion 60-as vágóasztalnál?
mert megnagyobbítottam de az eredeti szélességen vágja

krisztianp16
Hu nem igy akkartam fel rakni.(Bocsi)

Idioták kiméljenek!!! :)

krisztianp16
Hellosztok!Elsö brobálkozások...

Idioták kiméljenek!!! :)

Hassan B
Ohh, bocsánatot kérek, te már csak tudod.
A játék nem engedélyezi a double sided-et, úgyhogy ha földhöz vágod magad, akkor sem fog látszani a belsõ fele. Max úgy lehet megoldani, hogy teljes testé alakítod, de ez néhány elemnél elég bonyolult lehet.

][ ВАЗ ][

allock
ha jól van megcsinálva akkor semmi sem átlátszó
én már csak tudom

#hhwnd

devid1414
Ezt a rábát vki belinkelné ezzel a kerekkekel??

Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.

Giants editorral megnyitod és az attacherJoint-ot oda igazitod hogy jó legyen.

te se vagy más, csak pont az mint én

rambo12
A sóly nem jött be inkább hogy nincsenek egyenlõ magasságban a csatlakozási pontok az metz-én hogy lehet ezt lejejbb illetve feljebb rakni?

rambo12
ha írnál egy példát még talán fe is fognám xD

Hassan B
Akkor hagyd a francba ha nem érted...
...pedig elég egyszerû.

][ ВАЗ ][

Hassan B
Hát azt nehéz lenne növelni, mert abban csak indexek vannak, így nem tudom, a pattogás ezer meg egy dologtól lehet. Talán túl nehéz a HW, de nem biztos.

][ ВАЗ ][

rambo12
na mind 1 így nem igazán jó mert a matariálok közül honanna n tudjam melyik az mert a kápfájléoknál van a wheat-rõl és az a tartályban lévõ szemekre vonatkozik nem a particle systems-re

saslaca
Szerintem a Density-t kell nagyobra venni

rambo12
Jah és azt hogy az mtz belarus ne pattogjon a hw 80-al mit kell állítani az xml-ben a cutting areast növelni?

Mitsurob
Raktam a játékba MC'DONALD's -ot!!!

Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu

Hassan B
Az elõbb írtam, ha figyeltél volna, hogy a material fájljának elérését kell átírni.

][ ВАЗ ][

rambo12
Tehát két különbözõ elnevzésüt kell csináljak azt ennyi ?
és a modell honan fogja tudni melyik melyiket kell használja?

Hassan B
És mit szeretnél még? Az van a partice system-en.

][ ВАЗ ][

rambo12
igen és ott találtam egy utalást a wheat.png-éset de egyebet semmit a particle system skinére és amugy a 460-asról beszélejk

kinyílik, de nem nemlátszik a bála. a számláló jelzi hogy kijött a bála

Hesston
Egyáltalán nem dobja ki a bálát ?? vagy ki nyílik a bálázó és nem dob ki semmit ?? vagy ki sem nyílik ??

Új nick :D Jéé de laza :D