Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rambo12
Hát õtt pont nem mert nem tom msn-címét de szerintem nem bánja. Ha igen akkor privát mod lesz azt kész.

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

Ésmit módosítotok rajta?
Ill. megkérdeztétek Joet hogy mégis hozzányúlhattok-e egyáltalán?

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

6milan6
Mibõl szûrted le, hogy neked írtam? Mivel a "válasz erre" gombot hiába használtam, mert mire elküldtem az üzenetet, törölve lett.😄 Talán jobb is, hogy nincs ott kinek válaszoltam, így legalább mindenki magára veszi, aki úgy érzi.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

rambo12
Készül már A Dominator 108 SL Maxi új Külsõvel ezt nem a skin-re értem meg jó pár csemegre is lesz benne.
Illetve a Claas Mega 218 is folyamatban van Willymi dolgozik raj és mondthatom ég a keze alatt a munka.
É pedig ötleteket adok niki : )

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

tibicsoki4
Ok,boccs hogy nemvagyok egy agytröszt de en se vok az a tipuis aki mindent olvasgat ezesetben elnézést kérek máskor figyelmesebb leszek!!

vmarc
Grat srácok, nálam is szalmáz az új 106-os!

Én átfestettem olyanra, mint a többi class...hires a galeriámban.

http://raba-steiger-ls.blog.hu/

6milan6
Az egy dolog, hogy buta vagy, de miért reklámozod? Gondolom csak a módosított i3d-t töltötted le és cserélted ki a régivel. Az nem gyanús, hogy én a Willymi által tuningolt Dominátoron javítottam csak ki a skint. Végül is honnét tudtad volna, érthetõen leírtam, amit ahogy nézem szinte sekni nem olvas, mert mindenki azt hiszi, én csináltam a módosításokat. Pedig NEM, hülye lennék....

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Jólett a dominátorod. Esetleg a lexion 600-asnak is kicserélnéd a kerekeit??

Sanxi007
Igen amikor a 4.sort felrakja akkor csinálja a mozgást.
Hárommal is próbáltam de akkor lerakásnál kezdi el.
Egyesbe szoktam amúgy menni a johndeeral.

Case STX 4EVER Gépem: CPU: RAM: Videó kártya:

Hali! csináld meg az ablakokat és ha kész akkor csak az i3d-ben kell átt írnod az anyag nevéhez tartozó textúrát valamilyen aklaktextúrára!
PL: Notepad-dal megnyitod az ie3-t
<File name="file46" filename="Window_diffuse.png" relativePath="true"/>
ezt a <Files></Files>közé beírod
Majd megkeresed az ablak materialszámát és oda berakod ezt:
<Texture name="file46"/>.
Arra figyelj, hogy pl.:
<Material name="material10" után
EZ ÁLJON: ambientColor="1 1 1" alphaBlending="true">
És már lesz is ablakod! 😊 Jó szerkesztést! Király lesz!
Nagyon jó lett a módosított 108-as! Köszönet Willymi-nek a készítésért és a feltöltésért, 6milan6-nak meg a javításért! <#eljen>

köszi nálam jó sõt lehet mindekinél akinél bent van a mega is arról másoltam át a cucot😊

6milan6
Kijavítottam a ferdefelhordót, már van rajt skin. Csak az i3d van benn.
http://data.hu/get/955771/Dominator108.rar

rambo12
Jha a szalma meg az új kerekek olyan elhelyezésben mint a másikon tehát hogy a hátsó kerék úhg áljon fordítva meg elõre egy villgó ha nem baj

a régi 108-as mivel nincs szépen megcsinált 106-os csak a 108-as átfestve de megcsinálom azon nem múlik 2 perc és kész is😊 már tudom hogyan kell de mi kell még rá? csak hogy rendesen szalmázzon?

rambo12
Ez a régi 108-as ? vagy a maxi? mert maxira is megcsinálhatnád gondolod segítek benne

ez nem a húzástól függ, mert mondjuk neki nemtudom hogy volt de szerintem úghy hogy az utólsó kettõnél amikor felvesz akkor kezd el ugrálni rajta a bála.

ja de csak új ap-vel még mielöt valaki háborogna....

Dominator 108
Picit módosítottam a 108-ast most már rendesen szalmáz plusz villog és eredeti hang és új kerekek rajt hátha valakit érdekel egy hiba a felhordó fehér de amúgy nekem teccik😊

allock
Lack-ot kérdezt talán tud segíteni

#hhwnd

Menyivel szoktad huzni? Mert gyorsan nem szabad huzni.

De nagyon jó lessz...esetleg van még rólla pár képet...amit szívesen feltennél ide??

Ennek a négy kereke fordul természetesen
Ifás
A 180-as Rába úgy furdul mint a teleszkópos rakodók tudja csak az elsõ két kereket fordítani és tudja mind a négykereket egyszerre is.

Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER

Jó tipp..mert tényleg nem csuklik középpen..nagyon ütõs lessz ez a gép..szerintem nem olyan fontos rá az az ablak..de ez az én véleményem...csak így tovább...grat..

Sanxi007
Már próbálkoztam én is hogy beraktam újra meg az egész játékot újraraktam de akkor is ilyen.De azért köszi.

Sanxi007
Na így néz ki!!!!

Így állok. Szóval, valaki segítene, mert képtelen vagyok áttetszõ ablakot csinálni.
ugyan ez volt nekem is.
mondjuk én azóta új mapothasználok és még egyszer bettem

thomme
Esetleg egy képet nem tudnál feltenni azzal talán könnyebben segíthetünk !

MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!

Sanxi007
Kérnék egy kis segítségét.
Az a problémám, hogy a körbála felszedõbe a bálák össze vissza mozognak és jó lenne ha valaki megírná nekem, hogy a körbálán mit kell átalakítani, hogy normálisan mûködjön a körbála felszedõ.

robi11
6milan6
Amelyiken könnyebb volt meglazítani a csavarokat...

Kovács Erix
Ezt mék trakirol szetted le??????
Mármint a kereket????

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

6milan6
Bent van, csak nem ezekkel a kerekekkel.

thomme
Csá
Ez a traki is benn van a traktor pack-ba vagy ha nem akkor honnan lehet leszedni ??

MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!

robi11
csak gratulálni tok😄

6milan6
Ismét leírom, aki még nem tudná, hogy:
-Csak saját célra módolok, tehát ritka lesz az az általam módosított gép, amit megosztok.
-A data mappámat felejtsétek el, nem töltöm fel sehova, nem küldöm el senkinek, mert jelenleg 1,5 GB....
...és nem gyõzöm hangsúlyozni, AZ INTERNET MINDENKINEK UGYAN AZOKAT A LEHETÕSÉGEKET NYÚJTJA, CSAK KI KELL HASZNÁLNI.

John Deere 8530 ST
Kép
Letöltés

Palotai Betyár
Mtz82+Htw 66 (made by betyár).

Szintetizátorom Yamaha 3000

a hozzászólásom alján találjátok a címet ahol van róla kép. És bocs hogy nem töltöttem fel máshova, de ott egyhelyen vannak legalább...
http://slm.i-host.hu/forums.php?m=posts&q=231&n=last#bottom
Csá! Készítettem egy ZIL-t, és olyan személyt keresnék aki be tudná rakni a játékba, mert sajnos a Landwirtscafts modding-hoz nem értek. Most 3DsMax kiterjesztésben van a gép. Szerintem nem lett rossz, itt van róla pár kép...
Nekem ugy is jó ha pl. az Ifára lenne "ráépítve".
Ha van olyan aki elválalja akkor küldöm is a ZIL-t a texturáival eggyütt.

http://slm.i-host.hu/forums.php?m=posts&q=231&n=last#bottom
Facca lett az axion meg is osztod majd? mert ez nekme pl tuti kéne😊

Campo
Ez csak egy borító-versenyre készült. Nem létezik.

Rossz az aki rosszra gondol. De hülye aki nem.

gyurka666
grat a munkádhoz nagyon király lett mind 2 gép<#taps>

Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!

Bogesz89
Mikor azdják ki ezt a játékot? Mert apámnak kéne! Mivel hentes!

atesz25
ezek szerint elég lenne csak átexportálni, igaz a fehér szint nem igazán tudom hogy elérni.ugyanis ezeket az új kerekeket nem tudom szinezni.de azért köszi a választ.

Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066

6milan6
Jó lett, igaz készült is vagy 3-4 hónapig😄

6milan6
...ha ügyes vagy elég.