Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
][ ВАЗ ][
Willymnek a mega 208 asrol leszedtem a fedelet a magbehordorészrol a mayaval de nem tudom atkonvertálni megtennéd hogy atkonvertálod nekünk?
][ ВАЗ ][
mármint a fájl méretre gondolok
AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu
Xerion: szerintem azért nem mennek azok a modok(chalanger, quadt.,...), mert a Gras mod kell hozzá.
http://germantrucksimulator.hu
http://germantrucksimulator.hu
Próbáld többször letölteni, nekem lejön elsõre hibátlanul.
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
A mentés mappájában van egy output.txt fájl, ebbõl minden hiba kiolvasható...
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
megne kérded hogy-hogy
Biztos lerágott csont, de azért segítsetek. Nekem INNO GeForceFX 5200 AGP 128MB videokártyám van. A játék megy rajta, de elég akadozva, tudok rajta javítani? Milyen kártyán menne jól? Az akadozás a videókártyától van?
][ ВАЗ ][
Én szívesen elkezdenék modellezni de se idõm, se olyan ember aki megtanitana az alapokra pedig leszedtemn a mayat is😄
Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER
valaki nem tudná azt megcsinálni, hogy a kukorica meg a naprafogo szép sorban legyenek nem össze visza
hassan b létszi netöröld ki mert csak egy kérdés volt
én már elég rég játszom ezzel játékkal pakolgatam bele gépeket volt ami müködöt volt ami nem...
de most az lenne a kérdésem a grassland-al kapcsolatban hogy abban akkor ha jól értelmezem csak bálázni kaszálni emg ilyesmiket lehet vagy rodsszul értelmezem válaszokat elõre is köszönöm.
][ ВАЗ ][
Am hassan még érgebben volt egy kép a monster ladarol azt nem fogod megosztani?
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
Nemvok kezdö forumos attol hogy ritkan irok
eleg regota tag vok és figyelemmel kisérem az eseményeket de azert kössz az eggyütérzést😄
6milán6 "Psycho", Jd4650, Hassa B
õk nemszokatak hülyeséget írni, és általábban akkor írha ha fontos, de az õ szavukra mindíg halgathatol
Az aratás az teljesen más Mg, gépekkel való eljárás,,,bocsi
Mik vanak benne ird le!!!!!
Meg azt is hogy meik map!!!!!
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!