Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hassan B

][ ВАЗ ][

tibicsoki4
Hassan!
Willymnek a mega 208 asrol leszedtem a fedelet a magbehordorészrol a mayaval de nem tudom atkonvertálni megtennéd hogy atkonvertálod nekünk?

Hassan B
Csinálsz egy gruop-ot, aminek a pozíciója az origóban 0, odaigazítod a kiufogóhoz, felírod a koordinátákat, XML-ben megkeresed a kipufogó részt és ott beírod a helyükre a koordinátákat.

][ ВАЗ ][

lehet egy olyan kérdésem, hogy mennyi eddig a rábának a mérete?
mármint a fájl méretre gondolok

Helló valaki segítsen mert amikor végzek a játékkal elmentem és mikor belépek akkor meg már nincs meg a mentés. Mi lehet a baj?

AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu

A rába hamarosan még a belsején kell dolgoznom meg a világítást kell megcsinálni.

Xerion: szerintem azért nem mennek azok a modok(chalanger, quadt.,...), mert a Gras mod kell hozzá.
Jó lesz grat. Felvetelek.

Zoli108

http://germantrucksimulator.hu

saslaca
Háhá! Mûködik az axion köszi Milán és Vooki!!

Köszönöm a segítséget most már van ablak, ak övetkezõ gondom a kipufogó füstöt hogy tudom pozicionalni?
Vooki
Ez a verzió a traktorpakkból végre nálam is mükszik:

TractorPack

Zoli108
Na ezek faszák hol szerváltad õket?Írtam neked egy privit amúgy.Üdv

http://germantrucksimulator.hu

saslaca
Vagy ha feltöltöd valahova és privátba elküldöd a linket nekem úgy is jó.

saslaca
Rendes vagy Milán de így se jó. Nem tudnád elküldeni valahogy az egész modot? Pl.: msn-en vagy más úton?

Nem én csináltam.

saslaca
Hát ez elég gyenge mod

Wladimirec T-25
Kép1
Kép2
Letöltés

6milan6
Azt, hogy angol nyelvû tömörítõ progit használsz.😄

Próbáld többször letölteni, nekem lejön elsõre hibátlanul.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Psycho! Azt írta ki a gép, hogy: No arcives found. Egy másik ablakban meg: The archiveis eithern in unknown format of damaged. Ezek mit jelentenek?
6milan6
Tapasztalataim szerint az ismertebb oldalakon fent lévõ módok 99,5%-a betehetõ a játékba. Az már más kérdés, hogy ott milyen problémák merülnek fel. Figyelmesen elolvasva, lépésrõl lépésre követve a readme-ket minden mód betehetõ.
A mentés mappájában van egy output.txt fájl, ebbõl minden hiba kiolvasható...

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

6milan6
Utána néztem mi baja volt és mégsem az imputbinding, az nem tudom honnét keveredett oda.😄 Feltettem csak a scripteket, próbáld ki ezekkel.

Hali mindenki! Nekem az imputbinding.xml -nél volt egy sor, de az istenért nem találtam meg, hogy hova kell menteni! Vagy csinálnom kellett volna egy mappát neki? Ha igen, akkor hova? A másik kérdésem, miért van az, hogy eggyeseknek egy komplett Tsz géppark van a játékban, én meg alig tudok olyan gépet találni, amit bevesz? Pedig már kitapasztaltam, hogy kell, figyelek az elérési útvonalra, a carreervehicles-re, a vehiclestype-ra! Például nem tudok berakni a Challenger-John Deere-Quadtrack-New Holland testvérpárosból egyet sem, a nagy vetõgépekbõl és a Lemken gépekbõl is szintúgy nem jelenik meg semmi, az Amazone és az Ih tárcsa pedig nem "kanyarodott" a traktor után! Utóbbi esetben a gép.lua fájlban lehetett valami elírva? Valaki válaszoljon a kérdéseimre, legyen szíves, mert nagyon bánt a dolog! Nem akarok én rengeteg gépet, mert nem bírná a számítógépem, de egy-két dolog még hiányzik. Köszöntem!
saslaca
Nem irnád le privátba az imputbinding.xml-be való sor-t?

igen, de ezt te is kitudod próbálni ha van kormányod, csak elsõnek gondolkodni kellene
megne kérded hogy-hogy

6milan6
A tracktor pack rossz volt, hiányzott belõle az imputbinding.xml-be való sor. Nem tudom javították-e azóta. Nézd meg neked van-e.

saslaca
Ja bocs azt elfelejtettem írni hogy csak akkor kanyarodik,forog a kerék,tudom forgatni a nézetet hogyha nyomogatom az 1 2 3 billentyûket.

saslaca
Lehet a videókártyától is. De attól is lehet a kevés a ram-od amugy 256-os ATI radeon videókártyán nállam nem szaggat

Sziasztok!
Biztos lerágott csont, de azért segítsetek. Nekem INNO GeForceFX 5200 AGP 128MB videokártyám van. A játék megy rajta, de elég akadozva, tudok rajta javítani? Milyen kártyán menne jól? Az akadozás a videókártyától van?
Hassan B
Még nem próbáltam, de ha a billentyûkkel nem megy, akkor valószínûleg váltós és üresben van. Általában Page Up/Down-al lehet váltani.

][ ВАЗ ][

tibicsoki4
Aha értem am nem volt olyan rossz !
Én szívesen elkezdenék modellezni de se idõm, se olyan ember aki megtanitana az alapokra pedig leszedtemn a mayat is😄

saslaca
Hassan B neked sincs ötleted a #23707 hsz-ben lévõ problémámra?

saslaca
Ezt töltsd le!!Ebben benne van hogy mit és hol kell átállítani.

Ifás
A kukorica magasságát hol tudom állítani, melyik sotr kell szerkeszteni ha megnyitom a térképet szövegszerkesztõvel elõre is köszönöm.

Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER

csá
valaki nem tudná azt megcsinálni, hogy a kukorica meg a naprafogo szép sorban legyenek nem össze visza
hassan b létszi netöröld ki mert csak egy kérdés volt
sziasztok!
én már elég rég játszom ezzel játékkal pakolgatam bele gépeket volt ami müködöt volt ami nem...
de most az lenne a kérdésem a grassland-al kapcsolatban hogy abban akkor ha jól értelmezem csak bálázni kaszálni emg ilyesmiket lehet vagy rodsszul értelmezem válaszokat elõre is köszönöm.

Hassan B
Nem, mert már nincs is meg, de amúgy sem volt túl jó, mert a kasztni modelljét nem én csináltam, hanem a lengyelek, õk meg hát ja... elég kontármunkát végeztek, csomó helyen átlátszó volt az autó.

][ ВАЗ ][

tibicsoki4
Ok vetem az adást!
Am hassan még érgebben volt egy kép a monster ladarol azt nem fogod megosztani?

vki megtudná nekem csinálni a kcr-es IFÁt hogy villa legyen rajta?
saslaca
Azt szeretném kérdezni hogy az az axion ami a traktorpack-ba van miért csak úgy megy hogy közbe nyomogatom az 1 2 3 billentyûket?

saslaca
Igazad van bocsi.

Hassan B
Haladó fórumozó nem attól leszel, hogy X éve itt vagy, hanem (részben) attól, hogy nem kérdezel ezerszer lejáratott dolgokat és hülyeségeket.

][ ВАЗ ][

Hassan B
Ja, viszont épp szántasz, szóval valamilyen szinten igaza van. Ha felteszek egy képet, amin épp olvasok, de ott a háttérben az ecset, akkor valószínûleg nem azt írom oda, hogy festettem...(bár azt is jelentheti, csak ne az a helyes cím)

][ ВАЗ ][

tibicsoki4
Jó!!
Nemvok kezdö forumos attol hogy ritkan irok
eleg regota tag vok és figyelemmel kisérem az eseményeket de azert kössz az eggyütérzést😄

egy jó tanács ha nemis olvasol minden hozzászólást ell, csak áttnézed akkor a neveket is nézd mert
6milán6 "Psycho", Jd4650, Hassa B
õk nemszokatak hülyeséget írni, és általábban akkor írha ha fontos, de az õ szavukra mindíg halgathatol

saslaca
De okos amugy ha nem láttad volna ott a háttérben a kombájn

Saslaca! itt a képek alapján nem aratol, hanem szántasz 😛
Az aratás az teljesen más Mg, gépekkel való eljárás,,,bocsi
saslaca
Helló! Aratgattam!

Kovács Erix
Csá!!
Mik vanak benne ird le!!!!!
Meg azt is hogy meik map!!!!!

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

6milan6
Pont ezaz, hogy nem neked szólt, a te hsz-odat nem is láttam.