Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze akár szavazhattok is, mivel mint mondtam nem érdekel.
][ ВАЗ ][
De szentem maraggyá te HassanB.Te jó vagy. 😊
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
][ ВАЗ ][
Idioták kiméljenek!!! :)
][ ВАЗ ][
Ezt is törlöd mi?Nehogy mások észre vegyékXD
Idioták kiméljenek!!! :)
Belarus 892;920,New Holland DT-Turbo 180-90,Claas Dominator 106!!
Belarus 892;920,New Holland DT-Turbo 180-90,Claas Dominator 106!!
Egoista: az az ember, akit sokkal jobban érdekel saját maga, mint Én...
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
...és A Xerion.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Nekem mind a három bent van és két perc sem kellett hogy megoldjam.
Nekem az mtz 82-es van az mtz mappában, az mtz 50-es mtz2 mappában a belarus 920-as mtz3 mappában van.
A careerVehicles-ben ennek megfelelõen átírod és FONTOS! a gépek .xml fájljában át kell írni néhány dolgot. (észre lehet venni õket)
Ennyi lenne. Remélek segítettem.<#vigyor2>#vigyor2>
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Aszt szeretném kérdezni hogy ezeken a LEMKEN gépeken kívül van-e még valamillyen másféle????? Választ köszi.

Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
a cougarnak a career vehicles !
KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET!
Meg megkerhetnek vkit hogy irja le a Class kuguar-nak a vagyis a nagy fukaszanak a carervehicle bol kitoroltem veletlenul😞 epp akartam lekaszalni es nezzem sehol sincs
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
És Boldog Karácsonyt
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás