Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tibicsoki4
Egyszerû meg kell jelölni 2-3 embert aki esélyes lenne és azok között kiírni egy szavazást!De azért olyan emberek kelenének hg. nak mint: pl Nick.77,Zoli108,6milan6,Stb.

Egyet értek velle teljesen ilyen lenne egy jó fórum ennek a játéknak ami minden percbe új kérdés merûl fel benne amire pedig válaszokat szeretnétek kapni rá!

Traky94
Milan-nak igaza van.

tóthjózsef
Majd én leszek házigazda te ehez úgy pancser vagy.

6milan6
Amint látom itt sokan szeretik a rendetlenséget. Biztos rosszul esik annak,akinek törölve lett közben a hsz-a, de mindenre van értelmes magyarázat. Mivel sok kérdés merül fel a játékkal kapcsolatban, alapvetõ, hogy a hg. olyan topikot szeretne, ami átlátható, könnyem megtalálhatók benn az esetleges megoldások. Azt hiszitek, ha új hg. lesz, mindenkinek jó lesz? Kétlem. Végülis nekem m1, én megoldom a problémáim, de arra is kellene gondolni, aki pl. ma kezd el játszani ezzel a játékkal és azon kevés kivételek közé tartozik, aki mielõtt kérdez valamit, UTÁNANÉZ a problémájának. Szerintetek mennyi kedve lesz turkálni a szemétben?

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Traky94
Valaki segítene?

tomi9000
<vehicle filename="data/vehicles/steerable/mtz/mtz_82.xml" xPosition="145" yOffset="0.5" zPosition="110" yRotation="180" />

Zoli108<#eljen><#eljen>

Traky94
Beraktam AP.beta6-ot, de most csak összesen 5 gép jelenik meg!!!!!

saslaca
GRATULÁLOK! Sikerült elüldöznötök Hassan B-t. És mégis ki lessz a HG? Ha már így alakult én Zoli 108-ra vagy Nickel 77-re szavaznék. De jobban örültem volna annak ha nem fajultak volna idáig a dolgok.

Traky94
Én is úgy vagyok, hogy nem szalmáz a Lexion. Hogyan rakjam be az AP.b6-ot?

Simán megjellenik,mert nekem is explorerrem van.
Annyi az egész,hogy húzd lejebb a görgetött!

stehbeni
CAT Lexion 480
[/img]

Valaki nem tudja az MTZ 82-esnak a creevehiclesét?
elõre is kösz

nem a netel van a baj, nem expolert kell használni hanem firefoxot

krisztianp16
OKés,köszönöm szépen.Csak vallamiért nem jeleniti meg a menüpontokat.Azt monták hogy lehet gyenge a netem:SNéha bejön néha nem.Ezt a linket is ugy küldték privátban.

Idioták kiméljenek!!! :)

jaja szualmáz tedd bele az ap2beta6-ot azután jó lesz szienrtem mert ahogy néztem ki sem írja hogy mivel kapcsolod be a szalmázást de pár új gép ami sizntén szalmáz már van felöltve az oldarra

krisztianp16
Akkor meg probálom újra berakni...Köszönöm a választ!

Zoli108
Ez szalmáz amúgy vmi gebasz van nálad..

http://germantrucksimulator.hu

dehogynem csak akkor nem az én nevem lenne ott😛 de lenne akkor is az tuti nem az enyém az érdem

krisztianp16
Értem😊Nagyon sok jó cuccot csináltatok már a játékhoz!😊

Amugy te se tudod hogyan kell ezzen a kombájnon beállitani hogy hadja a szalmát?Mert nekem nem sikerült.És elvileg benne kell lennie...

CsHuni15
Egészt jó ez a kombi, habár a claas joban tetszik (tera ként)

\"Mindenki amit tud nem az anyából tanulta....\" \"Minden roszban van egy JÓ, minden jóban van egy ROSSZ. Az, hogy VÉGET ÉR!!!\"

Zoli108
Thx!Willymi nélkül sehol nem lenne a gép még. 😊

krisztianp16
Nagyon vágod a témát😊Gratulálok!😊

krisztianp16
Ebben. (Bocsi csak nem rakta be a képet)

Zoli108
Ez nem jött be 😄Itt az új videó:
TX62 beta

krisztianp16
Hello!Létszi mondjátok ell hogyan kell a kombájnon beálitani hogy hadja a szalma modot.Mert elvileg ebben a kombájban benne van.

Zoli108

Hassan B
Bocs, de meguntam a dolgokat. Nem is az zavart, hogy annyi mindent kellett törölni, nem várom el, hogy bárki is megköszönje, hogy erre áldoztam a szabad idõmet. De miért kell minden, MINDEN törlés után visszakérdezni, hogy miért lett törölve?!

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Zoli108
O..Ó mi történt itt?Hassan ez ugye nem komoly?!

CsHuni15
Jó- jó ! csak hülyültem, mert mindenki azt irja h neki mind1. Gondoltam hogy megprobálom ...hátha!

Kérdõ utját nem veszti! Igaz?<#awink>

\"Mindenki amit tud nem az anyából tanulta....\" \"Minden roszban van egy JÓ, minden jóban van egy ROSSZ. Az, hogy VÉGET ÉR!!!\"

Traky94
Cs all. Az miért van, h az égbõl pottyannak le a gépek? Min kell állítani?

nandorb
minimum 1eves reg te meg 1honapja regeltel ne szorakozz mar...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

CsHuni15
Sziasztok!
Ki szavaz rám?--------> Segitõkész vagyok! s szeretném kiprobálni a "házigazda" cimet😊
Senkinek nem ártottam semit, nem is fogok...
Válaszokat elõre is köszi:*

Ifás
Ha skin akkor alatta tarló lenne. Olyan alatta a talaj mint amikor lekaszálod a füvet.

Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER

krisztianp16
Mögöte buza látszik😊Télleg nem ugy nézki mintha skin lenne.

ez nem idetartozik a szavazáshoz de szerintem érdekes...ha megjeleníti akk szerencsétekvan..ha nem akk nem..

krisztianp16
Nekem mind1.Csak az a lények rendes segitö kész legyen.Szerintem ez mindenkinek fontos😊

Rám ki szavaz?

HassanB..nem akarok belevaúzni de szerintem vedd le azt" aki szeretne házigazda lenni.."mert tuti lesz pár ember aki direk írnifog rá..utánameg elveszel a sok privibe..már bocs..nem béntásként...

krisztianp16
Én Zolira szavazok ha akkar házigazda lenni😊

csá all
nem tudjátok kész e van a rába??

tomi9000
cs!az én számomra 1 értelmû h Zoli108 legyen a házigazda!!!!!!!!

Nah..már megint + meló..sok törlés..nemtom miért vagyok oda emiatt..nekem is törölte..mégse csinálok belölle semmit se..aki akart válaszolt rá...és kész..mi is megnézztük a viditet..nagyon fasza..csak az a baj nem lehet letölteni...
ennyi

kICSODA?

krisztianp16
Én hozzá teszem.Igaz írtam egy kétt hülyeséget,amit meg is értek hogy töröltde volt olyan amit nem kellet volna...Vagy csak a sok hülyeség miat össze keveredet.Nem tudom de ha igy volt akkor bocs.

VAGY NEM?<#violent><#boxer><#banplz><#email><#fejvakaras><#lama><#help><#phone>

nandorb
Ajanlj te par HG-t akinek atadnad szivesen!

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Tegnap láttam a médiában a játékot 990Ft ért érdemes megvenni, annyit megér!

belapeter
aha OK

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...