Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na jó ez csak vicc volt. Nálam Nincs vele semi gond. bocsi.
Hm...akkor nemcsak nállam nem nyitja meg..hm..részben örülök..másrészböl meg nem..mert kíváncsi lennék ré..körülakarnám járni tüzetesen is a gépet..DE MIELÖTT AZT KAPNÁM HOGY"TEDD BE A JÁTÉKBA"ott majd megnézet szöveget....addin gem akarom betteni a játékba amíg nemjön meg az új videókártyám...amiben bízok hogy a textúrákat meg az egész játékot jobbanfog majd vinni...

HassanB..jólessz az MTZ-d.Valami elõzetest nemtudsz mondani rólla?Pl.:milyen színû lessz..mi várható amit még óhajtasz rátenni...Vagy lehet nemis MTZ-50-es lessz hanem 55-ös?az is jólenne....
Hogy miben külömbözik..:nincs bukókeret+van mellsõhajtása...asszem..

Hassan B
Hmm... miért lett ez 10 letöltésre korlátozva? 😄
Fel kéne tölteni újra.

][ ВАЗ ][

Sziasztok!
NICKEL77.köszönjük a JD kombit..de szeretném kérdezni,hogy az i3d-jét miértnem engedi megnyitni a giants editor?A vágóasztalokat engedi,de magát a kombit nem.Ez miért lehet?
3.0-ás editorom vann....

Hassan B
És még nagyon sok minden nincsen rajta, mert nincs készen...

][ ВАЗ ][

Kovács Erix
Köszönöm

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

ZTM
Én letöltöttem zoli oldaláról követtem az utasításokat és már bent is volt.

joci14
valaki elmagyarázná hogy kell be tenni az autopilot2 beta 6-ot? mert nekem se hogy se jön össze mindig hajókürt van anélkül meg nem megy az új JD kombájn

3db rába 180-as, elõl hátul hidraulika!!
rába 180 pack
6milan6
Az csak a NH BB-bõl készült, hogy attacher jointos bálákat csináljon egybõl.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

thomme
Hi !
A Claas Rollantból készült v2-es változat is ?

MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!

6milan6
Akkor elég felületesen nézted...
Mais & Stroh

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Kovács Erix
Itt néztem meg öket:
http://landwirtschaftssimulator-mods.de
http://landwirtschafts2008.pl/index.php
http://www.ls-modteam.wxv.pl/forum53.htm

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

joci950811
Hali.
Valaki tudna egy lkt-t csinálin.Itt a kép:

6milan6
Mondtam már, hogy ülj elõre? Nem ártana, rád férne. Mégis hol olvasnék ezzel a játékkal kapcsolatos dolgokat szerinted? Van max. 3-4 külföldi oldal, ahonnét mindent meg lehet tudni és lelehet tölteni. Csak már megint ott tartunk, hogy lusta vagy és a másikra vársz, hogy belinkelje neked. Hatalmas jövõ elé nézel ilyen hozzáállással.

Olvasási, írási és fogalmazási kérdést lehetõleg ne firtasd, meg magad alatt vágod a fát.

thomme
Köszönöm 6milan6 ! Vannak még akik normálisak ebben a topikban ! És Erix jobb lenne ha vissza fognád magad !!!

MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!

Holnapra de ,lehet hogycsak holnapután ,vagymég késöbb.<#bohoc><#bohoc><#bohoc><#bohoc>
Kijavitotam a JD2266-t.
Itt az uj link: http://uploaded.to/?id=f4rep5
BOCSESZ.
6milan6
Ja és az a "nem lett volna nagy durranás" nem egészen igaz, mert kíváncsi lennék mikorra csinálnád meg, hogy legyen külön szalma és széna, plusz ezekbõl külön-külön bála.

6milan6
...és abba lett volna a krone big pack, claas quadrant, arcusin autostack V2, stb. Teljesen jó lett volna az is, de mivel a szalmás dolgot beletették a kukoricás módba, így értelmetlen két szálon fejleszteni ugyan azt.

rambo12
A Harvestmod ne lett volna nagy durranás szerintem mert aban anyii a különbséghogy továb szalmáz és késõbb jkezd de ezt meg lehet csinálni házilag is . Abban csak a 460-as funkcói lette volna érdekesek

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

rambo12
Szia Niuckel 77! A Jd-és kombájnodnál meik gombbal lehet lekapcsolni az oldalsó lámpát?
Jah és pótkocsival kapcsolatban az a holn ap mára vonatkozott vagy holnapra ? XD

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

Micsoda....<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1> ezt meg nézném
6milan6
Nem lesz Harvest Mod! Mais und Stroh mód lesz csak, ami várható volt és nem is baj.

saslaca
Helló! Nickel 77 azt szeretném tölled kérdezni hogy amikor a jd kombájnodnál megnyomom az X-et akkor miért kezd el forogni a létra a hátulján?
Amúgy a nagyon király lett!!

thomme
Csá !
Most hogyan áll a Harvest Mod mert a Németek levették az oldalunkról a tájékoztatást !

NAGYON KIRÁLY <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#bohoc><#bohoc><#bohoc>
Most mondhatnák valami csunyát ,de nemteszem inkább... <#bohoc><#bohoc><#bohoc><#bohoc><#bohoc><#bohoc><#bohoc>
saslaca
Nem nyomi,de még van rajta mit finomítani.

rambo12
A kerékcsere legyen az elsõ mert az eszméletlen

rambo12
jah kivettem de mégsem jók
gyere msn-re átküldöm majd

joci14

6milan6
Valószínûleg 2x vannak benn azok a sorok.

joci14
nekemis van egy mtz modellem ha valaki beteszi a játékba akkor feltöltöm valahova.

rambo12
ez a két sor mit jelent mit kell változtatni a vehicle typesben?:
Error vehicleTypes.xml: multiple specifications of type 'case1455'
Error vehicleTypes.xml: multiple specifications of type 'ihc1455'

rambo12
fantasztikusan jó csak így tovább aztábn már ilyen retro stílusban nyomatjukXD 80-as évek visszajnnek de nem baj

rambo12
Kössz milán most már van output log fálj és ha gondolod gyere msn-re azt hátha kitudod következteni a hibát a case-nél

ZTM
Nehogy abba hagyd!!!

Egyépként aki tud nyugottan gyárthat MTZ(ket) mert nem baj ha pl.:2 50-es is van nem kell egyformának lenni nameg a többi gépet is lehet másolni(fõleg a kezdõ modellezõknek).

Grat Hassan B az MTZ-dhez nagyon teccetõs a külseje😉

krisztianp16
Jó gép,csak nincs kormány<#idiota><#crazya>

Idioták kiméljenek!!! :)

Rába180 pack holnaptól tölthetõ!
Hassan B

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

HOLNAP JÖN A AP208-as POT IS.<#bohoc><#wink><#bohoc><#wink><#bohoc>
HY. Feltetem a JD2266-ost az LSPortálra.

Link: http://uploaded.to/?id=h4rcm7

sztalin123
Nyugi lassan készen lesz szerintem...Ma kért fel Zoli 108, hogy csináljak mellé egy adapterhordó kocsit.Tehát nem sok lehet hátra belõle ha már az következik.Egy biztos...tuti jó lesz. 😉

Remélem lassan készlessz a Claas Dominator 105-ös[/url][/img][/url][/img][/url][/img]
CsHuni15
Ehhez hasonló rendszámtáblák gyártását válalom!

Ez saját Rendszámom! Ezt használom mindenik gépemen, és igy tudom hogy hova tartoznak<#zavart1><#vigyor2><#nezze>

\"Mindenki amit tud nem az anyából tanulta....\" \"Minden roszban van egy JÓ, minden jóban van egy ROSSZ. Az, hogy VÉGET ÉR!!!\"

Zoli108

http://germantrucksimulator.hu

pedig én nempiszkáltam a rába mappát
úgyanúgyvan ahogy te bezipelted

már meg van 😄
Az üveg texturáját nem találja valószínüleg!