Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
erre csak ezzel tudok válaszolni
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Ebbe a videóban nagyon jó a Rába és az IH eke is.
Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER
rába 180 pack
MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Azt akarom kérdezni hogy ha berakom rambo12 szalma módját akkor nem lehet szénát bálázni hanem csak szalmát ?
Köszönöm a válaszokat :
Thomme
MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!
Köszönöm Muthignak, hogy feltöltötte még egyszer rapidra, Baloghnak pedig a módot!
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
De amúgy láttom Milán tudja,hogy hol van.
Az új hidraulikás 180-as nincs még meg nekem,de a 250-es új packott,ami ott van Zoliéknál is,azt most linkeltem.
sziasztok..erre a weboldalra tud valaki regizni??ha igen és akar segíteni azt képem tegyemeg privátba...köszönöm elõre is
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
A régi rába packott felteszem az upload-ra és mindjárt linkelem.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
Mtz 550:két kerék hajtás, motor bal oldalán légfék kompresszor, plussz felezõ
Mtz 52, 552: ugyan az összkerekesben
HassanB! Nem 45-ös lessz a te Mtz-d?
Mellesleg majd feltölti valaki máshova..
][ ВАЗ ][
(és még én vagyok a tirpák)
Az inputBinding is felül kell irni és ha azt a vehicle-t teszitek be ami mellékelve van,akkor simán megy.
Most csak próbálgatok.
De ezekbõl mit kell betenni?
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...