Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Idioták kiméljenek!!! :)
a giants jármûkészítõ.
Nem tud itt valaki olyan félpotott,ami oldalra is billent?
De nem forgozsámolyos kell,ha nem félpot.
és a GIANTS editor?
régen jártam erre
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
feltettem a rapidra remélem nem baj. Amúgy nagyon jó a pót köszi
te se vagy más, csak pont az mint én
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
Man TGX XLX
?
HASSAN B LÉCCI NE TÖRÖLD
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
Höxterraner Map-m van és bálázok is ahogyan kell, de egyszerûen nem tudok kombájnt betenni de még vágóasztalt sem. Ami bent volt 2 fendt az bent marad de amikor beteszek teljesen mindegy melyiket a program sem exe hibával, sem kerregõ ganggal nem fagy le, csak egyszerûen bitte warten.. és semmi ha kell fél óráig semmi és nem jön be a program. Ha kiveszem az új kombájnt, vagy csak ha a vágóasztalt szerettem volna betenni akkor azt utána elindul. De pl. pótot az 5 tengelyes Flieglt az engedi, nem értem.