Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lesz mappa amiben minden benne? Az szuper köszönöm
Igen köszönöm szépen mozgatja is fel le a gémet, meg az elejét is dönti, de nem azzal veszi fel, hanem a trakesz elejével, van valami tipped?
Asszem a NUM paddal tudod!!!!(7,4,8,5 ezekkel próbáld)!!!!
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu
BORDA MIÉRT NEM IRSZ VISSZA A PRVÁT ÜZENETEMRE ??????
Kérlek benneteket válaszoljatok!
Letöltöttem egy homlokrakodós JD traktort a német oldalról. Tesz is hozzá kanalat külön meg a gép megy is meg is jelenik. DE a homlokrakodót nem tudom mozgatni, amit a rakodóra kellene feltennem kanalat villát stb. azt a trak elejére tudom csak feltenni, és ott emeli meg minden csak az úgy nagyon nem jó. Miért lehet?
?ég annyit, hogy én a rar-t töltöttem le és raktam be a programba, DE volt egy MOD letöltési lehetõség is, és ott egy .lsmi fáájlt is letölt, de azt nem tudom hová tegyem, lehet az a baj? Segítenétek?
Köszönöm.
Letöltöttem egy homlokrakodós JD traktort a német oldalról. Tesz is hozzá kanalat külön meg a gép megy is meg is jelenik. DE a homlokrakodót nem tudom mozgatni, amit a rakodóra kellene feltennem kanalat villát stb. azt a trak elejére tudom csak feltenni, és ott emeli meg minden csak az úgy nagyon nem jó. Miért lehet?
?ég annyit, hogy én a rar-t töltöttem le és raktam be a programba, DE volt egy MOD letöltési lehetõség is, és ott egy .lsmi fáájlt is letölt, de azt nem tudom hová tegyem, lehet az a baj? Segítenétek?
Köszönöm.
<#gunyos1>#gunyos1>
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Csátok!Valaki tud skint csinálni?
ez tudjátokmi?Szerintem 1 cukorrépafelszedõ..vontatott kivitelbe..nem hisztek..itt a link:ezen az oldalon keressétek úgy hogy,cukorrépabetakarítás
holnapra kész a data mappám benne van a szlamo mod is meg sok jó dolog
nem tud vki egy jó mapot amin megy a szalma mód?
jah és miért fehér a rend a kombájn után?
jah és miért fehér a rend a kombájn után?
H-Dunaföldvár
ezt a GPS_Silage ami egy silólerakó azt hogy afrancba tegyem be?
ebben kéne egy okos ember mert nagyon nehéz
ebben kéne egy okos ember mert nagyon nehéz
Talán azért mert kifehérítetted a mosógéppel !!
MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!
hello a vágoasztalt meg hoszabitodtam és amikor fel cstoltam és meg kell nyomni a G bilentyüt akkor ki irja hogy game.exe de mi ért ?
Máshogy áll a rács és nagyobb(vagyis 2😄),de tedd be a játékba és meglátod.
igen
hogy kell
hogy kell
Sziasztok!!! elõször is BUÉK!!!
Másodszor letöltöttem a szalma módot és fekete képernyõ van mitõl lehet?(az eredeti mûködik) elõre is köszi a választ!
Másodszor letöltöttem a szalma módot és fekete képernyõ van mitõl lehet?(az eredeti mûködik) elõre is köszi a választ!
hogy hogy??
jah
Hol van új ih eke?
Ami van az már meg van osztva,amitt meg esetleg Te láttál és nincs meg,az nem is lesz,mert privát mod.
Ami van az már meg van osztva,amitt meg esetleg Te láttál és nincs meg,az nem is lesz,mert privát mod.
hello
azt szeretném megkérdezni hogy mikor osztják meg az új Ih ekét???
azt szeretném megkérdezni hogy mikor osztják meg az új Ih ekét???
Valaki segitsen már berakni a kukorica vetögépet mert nem jeleniti meg a játékba meg valaki adjkon már hozá carielvehiclest mert lehet hogy roszat irtam köszi
HASSAN B LÉCCI NE TÖRÖLD ki
HASSAN B LÉCCI NE TÖRÖLD ki
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
tank/wheat plane
te se vagy más, csak pont az mint én
Elméletileg, ha a pótkocsit magasítod akkor megy vele a búza is(ha az egyész tankot magsítod).
Deha már csináltok akkor ne ilyen régi szarokat rakjatok bele hanem jó kis JD vagy olyasmit!!!!!
Valaki adja oda a DATA mappáját amibe bent van a silózó mód mert én nem tudom beletenni.Nagyon kellene..
szalma mod: http://uploaded.to/?id=j2ifvk
Gigants editor
azt hogy tudom be állítani amikor meg magosítom a pótkocsit akkor magasabban legyen benne a búza?
Lenne egy kérdésem!
Mindenki gyárt itt gépket, módokat, meg tele van külföldi oldalak is mindennel, persze felel nem használható, vagy nem passzol, vagy ezt ebbe a módba nem lehet betenni, azt meg abba, valami itt mûködik valami ott...
Nem lehetne megcsinálni egy egy rar-t, amibe pl van 2-3 trakesz, 1-2 kombájn, bálázó, meg bála felszedõ, kaszáló és kész. A másikba meg silózó módhoz tartozó gépek, a harmadikba meg állatos témák... ez így egyszerûen durva szerintem. Én becsülöm tényleg mit melóztok a gépekkel ,de nekem mindig van gondom valami soha nem mûködik, és akkor jön a válasz, mert azt másik módba lehet stb.. amire kialakítom milyen gépek kellenek,addigra valami tuti nem mûködik.. lehetne így csinálni pár 100 megás cuccot, és kész azt lenyomnánk, és amivel akarunk játszani azt meg felülírjuk csak egyszerûen. A mai gyors nettel pillantok alatt pár 100 megát le lehet nyomni. Ha pedig van ilyen kész gépekkel mûködi Map(ok) kérem osszátok meg velem...
Mindenki gyárt itt gépket, módokat, meg tele van külföldi oldalak is mindennel, persze felel nem használható, vagy nem passzol, vagy ezt ebbe a módba nem lehet betenni, azt meg abba, valami itt mûködik valami ott...
Nem lehetne megcsinálni egy egy rar-t, amibe pl van 2-3 trakesz, 1-2 kombájn, bálázó, meg bála felszedõ, kaszáló és kész. A másikba meg silózó módhoz tartozó gépek, a harmadikba meg állatos témák... ez így egyszerûen durva szerintem. Én becsülöm tényleg mit melóztok a gépekkel ,de nekem mindig van gondom valami soha nem mûködik, és akkor jön a válasz, mert azt másik módba lehet stb.. amire kialakítom milyen gépek kellenek,addigra valami tuti nem mûködik.. lehetne így csinálni pár 100 megás cuccot, és kész azt lenyomnánk, és amivel akarunk játszani azt meg felülírjuk csak egyszerûen. A mai gyors nettel pillantok alatt pár 100 megát le lehet nyomni. Ha pedig van ilyen kész gépekkel mûködi Map(ok) kérem osszátok meg velem...
az ap sofõrt rak a kormány mögé??
az jó lenne
nem szellem vezetné a gépeket XD
az jó lenne
nem szellem vezetné a gépeket XD
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Öszintén?Fogalmam sincs,de valami bálázofélére gondolok.