Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na akkor kell vagy nem a grass mod? tuti, hogy nem kell? mert nálam simán nem indul. de még1szer meg probálom újra telepiteni és simán felülirni a data mappát.

6milan6
Nem hinném, ha leírom, hogy az egyiket át kell nevezni (.xml-t és .i3d-t is), az .xml-ben átírni az .i3d elérését és új pozíciót írni a helyes .xml eléréssel, akkor érteni fogod.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

akkor letöltöm. köszi a segitséget<#worship>

Ne tegyél semitt sehova!!!!
Én mindent megcsináltam már.Bent van minden ami kell hozzá.

jvl445
igen

Man TGX XLX

Kovács Erix
Valaki segitsen már berakni ahová a silot kel leönteni azt a betonplacot valaki irja már le részletesen higy kel berakni azt tudom hogy giants editorba de legelsönek be kel másolni a mapsaba meg mit kel átirni kérlek segitsetek pls
HASSAN B LÉCCI NE TÖRÖLD KÖSZ
vagy vegyen fel msn-re [email protected]

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

jvl445
csak a képet lehet letölteni

Man TGX XLX

melyik oldalon?

Hogy lehet belerakni a forgó modot?<#conf><#kerdes>
kell hozzá a grass mod? mert nekem nincs fent

Hesston
NEM MINDEGGYIK KOMBÁJNÁL MÜKÖDIK AZ A SZÁJBA B..OT SZALMA MÓD!!
probálgasatok más kombájnokat hozzá házha jó -.-

Új nick :D Jéé de laza :D

jvl445
Feltelepiteted a grass modot???Nekem is ufy csinált a multkor

Man TGX XLX

ottvan azon a weboldalon..csak dúrnikellxd

psycho végig olvastam mindent de nem irja hogy lehet azt meg csinálni hogy az 50-es is bent legyen meg a 82 is!Valaki mondja már meg!

oké kösznöm elõre is. itt leszek. és egyébként én telepittettem hozzá semmilyen modot ezt most mondom mielõtt vmi féle félre értés lesz belõle bár ezt gondolom értetted az elõzõ hsz-bõl is.<#vigyor2>

Pár perc türelem és meg lesz oldva.

Vooki
A vágóasztal AP-s?

Mert anélkül nehezen mûködik az autopilot funkció.

jvl445
És ezt hol lehet letölteni?

Man TGX XLX

én teljesen újra telepítettem a játékot és simán felül irtam a data mappát
mario mod pack data-val. de elinditom a játékot és csak fekete képernyõ jelenik meg.

[/img]
Konkrétan erre gondoltam és bocsi a hibáért /ahhoz/Bild
hello valaki meg tudná nekem mondani hogyan tudnám az autopilótát be kapcsolni a Clexion 460-as kombájnon az AP2B6 van bent és nem megy magától.
aki szereti a FENDT traktorokat annak van 1 jóhírem..megjelent egy jó FENDT játék..neve:FENDT TRIAL..szép grafiga..aránylag kevés gépigény...itt 1 link rólla...

tibicsoki4
Nos ebben igazat adok neked ,vszont en is soron követem mivel visszaolvastam a mai nap eseményeit is!De tudod van amikor egykét fontos kérdés gondolok itt máséra is süket fülekre talál!Nos most nem tégd akarlak lehorani de szerintem ezt te is észrevetted amugy meg nemfoglalkozok a modal mivel nekem nem megy eléggé kicsi a gépem!Majd ha megfelellõ gépem lesz nekiaallok.

Üdv minden földmegmüvelönek! Mi szükséges ahoz, hogy hiba nelkül mükodjön a szalmabála szedöm??? Beraktam, minden OK de nem szedi fel a bálákat 😞 Kell hozzá valami speciális mód? Köszi
Kovács Erix
A modom60%-on van

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

6milan6
Nem akarok össze veszni senkivel, de kíváncsi lennék az itt kérdést feltevõ egyének közül hányan olvassák rendszeresen a topikot. Nem egyszerû dolog nap mint nap ugyan azokkal a kérdésekkel találkozni, pedig többségükre lett írva megoldás. (én már csak tudom, mivel az eddig keletkezett hsz-ek 99%-át olvastam)
Sokan azt hiszik, az a megoldás, hogyha nem jön össze valami, hamar kérdez valamit és ha nem jön 5 percen belül válasz akkor másnap éppúgy megkérdezi. Közbe lehet írt megoldást valaki, csak az elmúlt nap hsz-eit ugye nem olvasta az illetõ. Szóval többek közt ezért nem segítek az esetek többségében. Akit érdekel a játék, annyit megtehetne, hogy a fórumon is nyomon követi a dolgokat.

Az egészben viszont a legnevetségesebb, hogy a feltett kérdések többsége arról szól, hogy megy-e, melyik gombbal mûködik, stb. Ezekre van egy nagyon egyszerû megoldás. Ki kell próbálni!

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

thomme
Sziasztok !
Bettetem a stroh mod-ot ! De nem mûködik ! A Lexiont is betettem megnyomom a h-t és minden jó csak nem hagy rendet!Az nem lehet a gond hogy kicseréltem a map-ot a Raziels mapra

MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!

de te se tudod hogy azt meg lehetne-e oldani?

ez jó ötlet lenne 😊

Azt kérdezném hogy ha bent van a mtz 82-es akkor hogy tudom be rakni az 50-est?légyszi válaszoljatok!

valakinek akkor menyene ?
joci950811
Beletettem a szalmázós class lexion 460-at de nem szalmáz.Ha megnyomom az R-t akkor arat de nem megy semmi a tartályba.Valaki tudna segíteni?

tibicsoki4
oké elismerem egy hülye kérdés volt de mar tudod mikor nicns senki aki segitsen az embernek akk ide fordsul segitségként!Amugy meg en a modba csak a mappot csinalom!De szeritnem egy ilyen kérdésen nem érdemes összekapnunk sztem te is igy gondoldo, nem?

hehe..1 000 000Ft---<#vigyor><#vigyor><#vigyor>
Ám kell..méghozzá erre a válaszra a kérdés:-hogy áll az IH tárcsa?mert várom nagyon...

6milan6
...ha úgy érezted, eljutottál arra a szintre, hogy nekimersz állni egy "mód" készítésének, akkor az ilyen jellegû problémákat már nem itt kellene kérdezgetni. Tesztelni is úgy fogod a módotokat, hogy minden felmerülõ problémánál ide jössz kérdezni?

tibicsoki4
Hello a szalma moidnal nekem eddig a sima lkexion volt bent lehet hogy azert irt nekem game exe hibat mentesnel?

Na figyú mindenkinek akinek nem megy marió mod packja.
Ez egy data map:Data saját
Most probáltam ki marió-éval!Szedd le és marió data mappjával ird felül.
Ennyi.
Ha valami kell szóljatok.

Letöltöttem a játékot el is indul a fend cuccokkal. Eddig ennyit csináltam. Az hogy ezek a módok hol vannak hogy lehet le ill. betenni a játékba az passz. Még teljesen új nekem.
patyesz18
Jóvan máá na nemtudtam!! Bocs...::S

saslaca
Az egy privátmod de leírtuk már 1000-szer.És azért privátmod mert elüdözték errõl a fórumról a hülyeségekkel.

tibicsoki4
olyanb 70% de még készülnek gépek STB. Ezért azt kérjük hogy várjatok türelemmel.

patyesz18
Helosztok! Tudnátok nekem abban segíteni,h youtube-n láttam egy vidi amin a rába 250 húzott egy IH ekét aminek fordulás közbe pont úgy mint az igazinak fordúlt a kere! Ha vkinek emgvan legyen szíves linkelje be!

valaki feltudna rakni egy data mapát ?
elõre is köszi
saslaca
Fent van neked a grasmod v1 vagy a grasland v2?

MTZ1025
A TSZ-mód vagy mi mikor lesz készen?

Tudnál nekem segíteni????
Szenvedek itt a gépekkel. Az IH ekérõl meg tárcsáról már letettem egyszerûen nem jön be. Betettem egy sima fix széles kombinátort mert az összecsukhatós dolgok nem mennek. Most nagyobb vetõgépet szeretnék de ez sem akaródzik. Tudom hogy hülye vagyok a géphez, de ha egyszer azt csinálom amit írnak és mégsem sikerül akkor ki a hülye!!!!!
Hali! Olvasgattam a beszólásokat. A Youtube -n van egy videó a Cat Lexion 595R -rõl tizen-hajdesok méteres gabona asztallal és nagy kockabálázóval! Mondjuk amerikába könnyû 550 LE-vel sok mûveletet végezni, dupla sortávra vetik a búzát és harmad akkora a termésátlag. Próbálnák meg itthon 70-80 mázsás búzában! És a nagy kockabálázó után is van felszedõ kocsi! (5 bálát rak egy csomóba)
MTZ fan kõszi