Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy csináltad?
Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!
én másikat próbáltam!!!!
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Ebbe Én magam tettem bele és játszotam is vele.
Sött,még képekett is csináltam.
Belarus 892;920,New Holland DT-Turbo 180-90,Claas Dominator 106!!
lehet hogy hülyének néztek de a szalma mod csak grasmodal müködik?
2. Másold bele az 50-est az 'mtz1'-es, a 82-est az 'mtz2'-es, a 920-ast pedig az 'mtz3'-as mappába.
3. Ha ezzel megvagy, akkor ezeknek megfelelõen írd át az elérési útvonalakat! Az elérési útvonalakat a data mappában lévõ carreervehicles.xml fájlban találod!
<vehicle filename="data/vehicles/steerable/mtz1/mtz_82.xml (az, hogy itt is 82-es van, ne zavarjon)
<vehicle filename="data/vehicles/steerable/mtz2/mtz_82.xml
<vehicle filename="data/vehicles/steerable/mtz3/mtz_920.xml
4. Ha ezekkel is megvagy, akkor a gépek xml-jében is át kell írd hasonló módon!
Ha megyitod az 'mtz1'-es mappában lévõ mtz_82.xml-t, akkor találni fogsz egy ilyen sort: <filename>data/vehicles/steerable/mtz/mtz_82.i3d</filename> Ezt át kell írd így: <filename>data/vehicles/steerable/mtz1/mtz_82.i3d</filename>
Ezt kéne mindhárommal végig játszanod.
Tehát:
<filename>data/vehicles/steerable/mtz/mtz_82.i3d</filename> Erre cseréld: <filename>data/vehicles/steerable/mtz2/mtz_82.i3d</filename>
<filename>data/vehicles/steerable/mtz/mtz_920.i3d</filename> Erre cseréld: <filename>data/vehicles/steerable/mtz3/mtz_920.i3d</filename>
Ügyelj arra, hogy a hangokat, amiket használnak szintén írd át az xml fájlokban! (Tehát a mappákkal variálj!) Ezeket a sorokat keresd:
<motorStartSound file=
<motorSound file=
A 920-as és az 50-es saját hangokat használ, a 82-es pedig a Fendt-ét...
Remélem tudtam segíteni... Sok sikert!
Egoista: az az ember, akit sokkal jobban érdekel saját maga, mint Én...
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Müködö mario pack
Madarat tolláról,kamionost névtáblájárol lehet felismerni! SCANIA R620 V8 FOREVER!!!
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Szegény Hassan B, már sajnálom elõre.
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
Amentéseket töröljétek ki innen:C:\Documents and Settings\Saját név\Application Data\FarmingSimulator2008
Letöltés
Készül a modpackom!
Lesz benne két féle szalma mod!
AutoPilot!
Itt a kép a két féle szalma mod-ról!
20%-os!
Meg lehet valahogy csinálni hogy a többi kombi is szalmázzon??