Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már volt linkrlve,de nem baj,mert mindenki biztosan nem látta akkor.
Amúgy jó vidi.

krisztianp16
Hassan B.Ha nem akkarsz lenni házigazda én átt veném...De az is jó lenne ha maradnál a te döntésed😊<#awink>

Idioták kiméljenek!!! :)

krisztianp16
Én ugy csinálnám mint régen a Lack.Csak azzokat törölném amit télleg muszáj...

Nagyon szépen köszönöm...hûségesen várom majd a pótot...köszönöm h válaszoltál..

saslaca
nem akarom k axálozni meg nem tudok skint rá feszíteni a modell van amga ilyenre színezve amúgy és még nem most mert per pillanat hátrafelé burít meg nem nyílik az oldala majd ha kész lesz és nem jön más meló közbe és megkapom hozzá idõben a cuccot ami még kell majd azután lesz megosztva

Ez nagyonjó hír..de gondolom..nem most lessz megosztva...ám lenne 1 ötletem..az oldalára rálehetne tenni az "axiál" logót..szerintem..

belapeter
csinájjunk egy nagy szavazást hogy ki legyen a HG-marha eccerû
XD

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

két külön részbõl mivel jobb ha mentés után nem tûnük el a cucc szerintem

ahha..értem..akkor még légyszives annyit mondj rólla..hogy a játékba két tagból áll..vagy egészbevan-e?Vagy kérdezhetem úgy is, hogy 2 xml.-je van?

nem teljesen új az agész

Zoli108
Nem véletlenül van a portálon is kitiltva...

http://germantrucksimulator.hu

Zoli108
<#banplz>

claaslexion
<#wow1> veszettül jó a 105-ös!garatu mindenkinek aki részt vett az elkészitésében!
reméljük hamarosan mi is porolhatunk vele!<#alien2>

sanyika01
hol lehet állitani hogy milyen magas legyen a kukorica?

Kandurex
belõled elég volt,

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ZTM
Kampányolok:Én csak azokat a hozzászólásokat törlöm amik 1más szidását részletezi,vmint azokat a kérdéseket amelyeket nemrég tárgyaltunk meg és már megint feltette vki.Ha kérdez 1 kezdõ szépen és mi tudjuk de nem a közelmúltban volt leírva a válasz akkor azokat a hozzászólásokat amelyek a kérdést feltevõ egyéniség "oltását" részletezi törlöm.

saslaca
Szerintem 6milán6 legyen az új hg.

nandorb
En mar reggeben fel ajanlottam no de ti tudjatok😄

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Sziasztok...egész jó az az OEHLER pót...a köeger-t alakítottad át??

Zoli108

ZTM
Szeretnék házigazda lenni,és látom van vetélytársam,egyértelmû válaszokat várunk hogy ki legyen(ha vmelyikünk gyõz is nem biztos hogy meg tudjuk gyõzni a moderátorokat😉

krisztianp16
Nekem mindegy kilesz😊

robi11
de ó maga nem akar már házigazda lenni!

ZTM
Most mondja hogy nem érdekli sztem nem kell ezzel már idegesíteni.

thomme
Sztem maradjon Hassan !

MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!

krisztianp16
Én ismerek már olyant akinek nincs egy éves regisztrácioja és még is házigazda...De én is ell válalnám.De mindenki döncse ell hogy kilegyen.

Hogyha másra kell szavaznom akkor minden képen 6milan6.Mert rendes segitökész stb...(persze ha akkarja😊

ZTM
Akar vki házigazda lenni?Ha nem, én felválalnám de sajnos nem vok még 1 éves felhasználó szval ha van olyan aki 1 éve itt van és házigazda akar lenni az írja ide hogy elbíráljuk majd írjon a moderátoroknak!!!!!

FarmerSimulator2008v2AddonDE.exe
Grasmod_v1_de_patched.exe
LS2008 - Addon Stroh.exe

te se vagy más, csak pont az mint én

Egy New holland cs 6050-t tud csinálni valak?
Ha igen írjatok!

Helló megint kérdeznék hogy a szalma módhoz mi az ami szükséges az alap Landwirtschafts Simulator játékon kívül..???<#confused><#confused>
Itt a kép!

Csá valaki tudna egy ilyet csinálni????

Valakinek nics meg az eredeti mtz 82-es hangja?
ekinek meg van be linkelné köszi

De tok csak nem olvstam el amielõtt irtam xxd

rambo12
Nme tudsz olvasni alád van írva hogy nincs kész!!! : D

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

Willymi be linkelnéd azt a pótot am itt van a képeden?
elõre is kösz

feltenném ha tulaja engedné vagy ha épp kész lenne de még nincs kész majd ha kész lesz felkerül bizttos vagyok bent

Willymi tedd fel portalra a potot ami a háttérben van.
fogsz egy a képet összevágod paint-be elemnted mint png megkeresed azt hogy wheat plane aszem felülírod és bent vanvagy van olyan pót ami mellet mellette is van csak ennyit kell cisnálni hogy neked is ilyen legyen bent

sanyika01
aha

robi11
A PÓTBA LÉVÕ CORN

sanyika01
Az hogy a pótkocsiba is kukorica legyen az kéne
csak nem tudom sehonnan leszedni

ebbõl mi kellene? a terra truc, az adapter fent van a portálon, a pótkocsi wheat plan-je meg nem tom de leht vlaahol az is fent van tuti és a pótkocsi fent van szerinte ma portálon

sanyika01
Zoli ezt tedd már fel

rambo12
Király a pót honnan van?? Tõlem ? Hát persze XD
<#smile>

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

Valaki tudna nekem mondani 1 jó ap tarktort mert a fendt nem jó!Ha belinkelné vki az se lenne rosz<#vigyor2>!Köszy<#rinya>
tibicsoki4
Fasza a tucano mivel en is segithettem benne!Azert ennyire nemkell senkinek se dicserni végüluis azert cisnaltuk hogy jolegyen nektek !Megse kell köszönni majd!Végülis ittt az emberek 90% a bunto mint egy fasz

Köszönöm a segítségeteket akkor még rakosgatom egy darabig aztán hátha.

te se vagy más, csak pont az mint én