Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ripso7
HELLÓ
Szerintem is maradjon HASSAN B

Rajmond94
Az AP2Beta6 - hoz melyik traki jó????

Intel core 2 duo 3,4 ghz Msi P43 Neo-F alaplap, Msi Radeon HD 3870 Oc 512mb,4x 1gb Kingston HyperX,500gb Seagate hdd, Chieftec 550W

Rajmond94
HASSAN B MARADJ ITT MERT JÓ HÁZIGAZDA VAGY!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#wink><#wink><#wink><#wink><#wink>

Intel core 2 duo 3,4 ghz Msi P43 Neo-F alaplap, Msi Radeon HD 3870 Oc 512mb,4x 1gb Kingston HyperX,500gb Seagate hdd, Chieftec 550W

Rajmond94
Sziasztok!Lenne valaki aki fel tudna rakni egy olyan AP mappát amit csak be kell másolni és 1 readme-t nagyon hálás lennék elöre is THX

pisti2216
Hello segitségre szorulok, a New Holland BB940A v2 felraktam és nemakar szalma bálázni 😞 nemtudom mitt tegyek, segitsetek kérlek.

Segitek ha tudok.

krisztianp16
Nagyon fasza lesz!Én már nagyon várom😛 De nem siettetlek...😊

Idioták kiméljenek!!! :)

tibicsoki4
Ime a végleges map a tsz modhoz igaz épületek fognak felkerülnmi de a map kb ilyen képet fog adni magarol.

Köszönöm a seítséget a kérdésemmel kapcsolatban! Már megy.
De..eltaláltad..

Tomika001
Ez nagyon jó lesz.

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

Heló Tibóóó!Most néztem meg a videókat mert nm voltam gépközelben!Nagyon ismerõsek nekem ezek a gépek!Te hova valósi vagy?Esetleg nem Gádorosi?
C:\Documents and Settings\Saját név\Application Data\FarmingSimulator2008

Ha újra akarom telepíteni a játékot honnan kell törölnöm még az adatokat,hogy ne legyen zavaró?
Nagyon jó lesz, csak gratulálni tudok.

te se vagy más, csak pont az mint én

krisztianp16
Nagyon szépen köszönjuk elöre is!😊Nagyon fasza lesz!!!

Idioták kiméljenek!!! :)

Hali! Halad a Scania T164 HE!!!
Már a játékban van és 70%- ban készen is van😊
Kép róla: Scania 70%
További szép napot!
KB 1 hét és kész!
Üdv: tTlala
Zoli108
Készítek egy új kukorica skint is.

http://germantrucksimulator.hu

6milan6
Persze hogy nem osztom meg, mivel leírtam az okait és még mindig nem értem miért törvényszerû, hogy meg kell osztani akármit is. (Nézz be ETS topikba) Én akkor eldöntöttem, hogy ezentúl semmit nem osztok meg és ehhez tartom is magam. Elég rossz megoldás, mivel így azok sem jutnak hozzá akik megérdemelnék, de amíg több az aki nem érdemli meg, addig részemrõl ez lesz. Különben is vannak itt nálam sokkal jobb modellezõ és mód készítõ emberek, nincs nagy szükség arra a pár saját ízlésem szerint kialakított modellre.
A büntetõ pontjaidnak meg szerintem semmi köze hozzám, az sima fórumképtelen magatartás.

Hg téma részemrõl tárgytalan, az nektek lenne rossz, ha én lennék. Nekem nincs annyi szabadidõm, hogy eleget tudjak tenni ennek a feladatnak és a jelenlegi hg is teljes mértékben megfelel.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

6milan6
Valami ilyesmi:

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Sziasztok !!Miét van az hogy berakom az ap208-as pótokocsit és hajókürt szólal meg ugyan ez jhon deere s690i-nél is és mindent jól csináltam ha tudtok akkor segítsetek legyetek szivesek!!!!?????<#help><#buck>
az eléris utak az index után lévõ számok 0-val kezd számolni és ha valami mit tudom én pl a világításon beüll van a kkow | vonal és utána megint 0-val kezded a számolást

feldobnám ha a tulja engedi meg ha kész lenne csak párat kéne visszaolvasni köszi😊

Én akarom kiszenvedi hogy utanna tudjam magamtol is csinalni. Tehat esetemben a raba.i3d file-t megnyitom giants editorban a raba.xml-t pedig szövegszerkesztõvel. De az xml-ben hol talalom az elérési utakat?
Ha írnál egy példát vagy kicsit részleteseben nagyon megköszönném.
NH G240
Arra gondolok, ami konkrétan a gépé. De még mindig áll az az ajánlatom, hogyha nem megy szívesen megcsinálom.

Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!

sanyika01
ezt a vágóasztalt

Hy!
Nemtudom hogy láttátok-e már..ha igen bocsi..de készül valamilyen kukoricamód...és 1 új jaguár is..linkelem a képeket..
minden 100%-on van..
Új sorfüggetlen adapter..100 100 60%-on tartanak
Pick-up 100 100 90%-on
ACCORD KUKORICAVETÕGÉP
MONOSEM 4 soros..kér hogy 4 soros..

sanyika01

Valaki nem tudja megcsinálni hogy össze lehessen hajtani

Sziasztok! Csak azért jelentkeztem be, hogy leírjam, Hassan B maradjon. Igaz nekemis törölte egy hsz-emet, igaz miután megkaptam rá a választ.Ami itt megy az katasztrófa! Ide olyan hg. kell mint Hassan B.
ha már mindenki hozzá szólt akk én ios és szerintem is Hassan B maradjon
Az álatszálító ifával lehet álatot szálítani?

Am sztem is Hassan B maradjon😄

Király a pótkocsi.
Melyik xml file-ra gondolsz?
Hello MTZ fan nagyon szuper az MTZ amit csináltál. Megtudnád-e csinálni hogy ne legyen rajta homlokrakodó és piros-fekete 82-es legyen elõre is kösz.

LS 2011 Multi Team http://ls2011multi.ucoz.hu

csá all!!
õõõ
lack kilépett mert õõ is lehetne
de csak maradjon inkább hassan!!!!!!

saslaca
6 oldal? Szerintem lazán 15. Mert az elõbb visszalapoztam 10 oldalt és még csak szombatnál jártam.

sztalin123
Szerintem is Hassan B-nek kellene maradnia a házigazdának, nézzétek meg mi van mióta elment. És szerintem ez sok mindenkit zavar kivéve azokat akik lusták voltak olvasni egy kicsit vagy használni a keresõt és ugyan azt a kérdést 120-ára feltenni. Nem kell amiatt sírni, hogy ki lett törölve a hozzászólás. Mindennek megvan a maga oka, nem hiába lett kitörölve semmi sem. Mióta elment minimum 6 oldal hülyeség ömlött be ide amire semmi szükség... Senki nem kíváncsi rá, hogy két gyengeelméjû hogy hordja le a másikat. Peace

NH G240
Ha törölsz valamit, utána már az .xml-ben kell átírni az elérési utakat. Nem valami bonyolult, hogyha úgy csinálod, hogy meg van nyitva az .i3d és mellette nézed az .xml-t. De ha neked bonyolultnak tûnik, vagy nem sikerül, akkor szívesen megcsinálom.

Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!

lippet
Feldobhatnád valahova! Köszi!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

nandorb
Igy igaz ma is az a robi11 hulye gyerek mindenhol bevag 1000hsz.t ahelyett hogy gondolkodna kicsit is.Gondolkozunk meg mielott hsz.-t irunk ne 3szor megkerdezzunk vmit mert kihagytunk belole vmit.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

saslaca
Hassan B szerintem is maradj!

TaSsI GeRgŐ
HY ALL! KÉSZÜLÕBEN A DUTRA D4KB! BY: }{äck-R and NH G240

http://ls2009-mods.gportal.hu ¤&#248;&#8222;¸ TECHNO ¸&#8222;&#248;¤ ¨°&#186;¤&#248;&#8222; FoReVeR &#8222;&#248;¤&#186;°¨

Valaki segíthetne abban, hogy az i3d fileból,hogy tudok úgy kitörölni elemeket, hogy késõbb ne dobjon errort a jatek, ha elindítom.(Példaul egy frontlightot kitörölni) Igazából az a gondom, hogy megcsinaltam a Rábát rendesen csuklik a törzse, de az attechpoint, nem követi a mozgast, ha áthelyezem a mozgó elemhez akkor errorral kidob a jatek, ha masolatot helyez a mozgo elemhez akkor pedig az eredeti mukodik de a másolat nem.
Hy. Hassan B, maradj itt.
belapeter
jó megoldás XD

De szerintem Hassan B maradj itt . 😊

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Igen,ez is egy megoldás,de ha nem ip ban vagy hasónló,akkor 5 perc és újreggel már itt is van.

saslaca
Szerintem itt az lenne a célravezetõ megoldás hogy akik vitáznak vagy szidják egymást azokat ban-olni kellene.

Nekem is törölte még annak idején (kb 5-6 hónapja)hsz-emett,de rájötem hogy hülyeséget irtam és kész.
Azótta folyamatosan olvasom a forumot és foglalkozom a játékkal és nem is töröl 1 hsz-emett sem.
Megértem,mert nem jó kedvéböl ül ott és törölgeti a sok hülyeséget.
Szerintem szal jó hg vagy HASSAN B!

Zoli108
Szerintem meg ne az írjon aki nem akarja h Hassan legyen hanem aki akarja,hogy maradjon.Legalább látná h csak 2-3 hülyegyerek szidja állandóan!

http://germantrucksimulator.hu

saslaca
Szerintem abszolút igazad van. Én is ezen az állásponton vagyok.

Szerintem nemkell senkitse leváltani....annyi lenne az egész..hogy tényleg mindenki gondolkodna,hogy mit írna...kérdezne meg...meg a HG.se kénne álandóan szidni.."miért törlöd ki..meg még ennél csúnyább szavak"..jó..lehet igazatok van..HassanB nek is 1 kicsit türelmesebbnek kéne lenni....be kb 5 napig nemvott itt..nah hát szó mi szó..mindennap olvazsgattam a fórumot../persze ha tudok..mindig elolvasom,mert érdekel./de amiket is csináltatok..fülem, farkam szétállt..és azért nem is csodálom hogy már HassanB is tölölget....lehet nincs igazam...de mindenki részéröl türelemkéne...úgy fórumosoktól..úgy a HG. részéröl...bár én Lack-ot nem ismertem,hogy õ milyen HG. volt...de a lényeg az...nemkéne senkinek se lemondani..és senkinek se pályázzni rá, hogy HG legyen..
Lehet emiatt fikázznifogtok..meg minden..de tudjátok...abszolútmértékbe nem érdekel..csak a Játék...,meg az hogy itt ne legyen nap mint nap..arról szó..már megint minek törölted..meg veszekedés...
Nos..részemröl ennyi...Jelzem nem azért írtam regényt hogy szavazzatok rám h legyek Hg...úgysem fogadom el..és nem is akarok lenni..
Bocs a regényért..
Üdv mindenkinek:Tibor