Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tessék megcsináltam neked.
data\vehicles\cutters\fendt\
ide tedd. A játékban meg benne kell hogy legyen
TDUnick: bevizzoliHUN
Grat,jól néz ki!Csak így tovább!!<#worship>#worship><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
légyszi aszisztálj<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Area start:ezt az asztal széléhez igzitod,area height ezt ugyan oda,areawidth ezt meg az asztal másik széléhez.
Ennyi,de csinálj bizti másolatott!
Giantsban megnyitod a régit és megnyujtod.
tudnátok adni nekem egy BAZI NAGY VÁGÓASZTALT <#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
Csaby
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Valaki tudna adni egy careerVehiclessort???,
na ez már szerintem jó lenne
csak nem tudod felrakni valahogy máshogy ne rapidshares legyen
légyszi tedd fel
elõreis köszi
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#integet2>#integet2>
http://www.85040.webhosting18.1blu.de/ls08/index.php?mod=files&action=download&where=140&target=1
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
de valahol láttam egy 23m-est de mind1 ezismegteszi vagymég körülnézek egy kicsit
de azért kössz hogy adtál egyet<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#wink>#wink>
Csak így tovább <#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
<#eljen>#eljen><#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Case STX 4EVER Gépem: CPU: RAM: Videó kártya:
Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.
Kijavítottam egypár hibát a ScaniaT164HE-n!(Pl.: Tolatásnál nem emelkedik meg, stb...) Plusz raktam még bele egypár extrát! (Pl.: GoodYear Scania kerekek)
Jó játékot!!
ScaniaT164HE_frissites
Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!